"Weak or no signal" (Samsung Plasma ps 50c6500)

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.435
Είχα αυτή την τηλεόραση για περίπου 10 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα. Την πούλησα προ λίγων βδομάδων. Ο νέος ιδιοκτήτης δεν μπορεί να την κάνει να συντονίσει κανάλια μέσω κλασσικής κεραίας. Εμφανίζει συνεχώς την ένδειξη "weak or no signal". Υπάρχει κάποια συμβουλή πριν αναγκαστούμε να την πάμε σε τεχνικό;

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.435
Κι ομως οι υπόλοιπες τηλεορασεις του δουλευουν με το ιδιο καλώδιο συνδεσης στην κεραία .

Μπορει να ξεκολλησε ή να χαλασε κατι κατα τη μεταφορα; Μπορει να κανει κατι για να το ελέγξει μονος του;

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
10.912
Παρόλ' αυτά, ας δοκιμάσει και με ένα άλλο καλώδιο, που είναι το εύκολο. Κατά πάσα πιθανότητα όμως πρόκειται για το #2 ή για την καλωδίωση της εγκατάστασης.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.935
Έχω 2 τηλεοράσεις στην ίδια κεραία, και η μία πιάνει πολύ περισσότερους σταθμούς από την άλλη. Προφανώς δεν έχουν ίδιας ποιότητας δεκτη. Είναι επίσης γεγονός πως δεν έχει σοβαρή κεραία στο σπίτι...

Η τηλεόραση που εδώ πιάνει συνολικά 3 σταθμούς και καμιά φορά με κενά ή μήνυμα πως χάθηκε το σήμα, παγώνει η εικόνα και τέτοια, στο προηγούμενο σπίτι τους έπιανε όλους.

Reaction score
30.453
Κι ομως οι υπόλοιπες τηλεορασεις του δουλευουν με το ιδιο καλώδιο συνδεσης στην κεραία .

Μπορει να ξεκολλησε ή να χαλασε κατι κατα τη μεταφορα; Μπορει να κανει κατι για να το ελέγξει μονος του;
Έχει δοκιμάσει άλλες τηλεοράσεις στον ίδιο χώρο με το ίδιο καλώδιο σύνδεσης και συντονίζουν;
Όχι σε άλλα δωμάτια με διακλαδώσεις της ίδιας κεραίας, αλλά στο ίδιο δωμάτιο από την ίδια παροχή.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.435
Έχει δοκιμάσει άλλες τηλεοράσεις στον ίδιο χώρο με το ίδιο καλώδιο σύνδεσης και συντονίζουν;
Όχι σε άλλα δωμάτια με διακλαδώσεις της ίδιας κεραίας, αλλά στο ίδιο δωμάτιο από την ίδια παροχή.
Έτσι μου λέει, στον ίδιο χώρο και με ίδιο καλώδιο, και δεν έχω λόγο να μην τον πιστεύω.

Reaction score
30.453
Έτσι μου λέει, στον ίδιο χώρο και με ίδιο καλώδιο, και δεν έχω λόγο να μην τον πιστεύω.
Αν πιάνει κάποια κανάλια και δεν πιάνει άλλα , λογικά είναι θέμα ευαισθησίας και ποιότητας του δέκτη.
Αν δεν πιάνει κανένα κανάλι, είτε τα έπαιξε το tuner είτε κατά την αποσύνδεση /μεταφορά /επανασύνδεση, έγινε κάποια αγαρμπη κίνηση με αποτέλεσμα να αποκολληθεί η πλακετουλα πάνω στην οποία βρίσκεται η υποδοχή rf.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.839
Members
38.247
Νεότερο μέλος
NSR