- Reaction score
- 4.242
Παντως το παρακατω κομματι πως θα παιζει από 11 καναλια? Δεν θα μπερδευτουν μεταξυ τους τα ηχεια εκει που ξεκινουν τα γρηγορα?
Σε πολυκάναλο απμίξ πρέπει να παίζει απίστευτα...
Το βρήκα. Για να δούμε τι θα φύγει απ' τη θέση του...
Προφανώς δεν κατάφερα να ακούσω όλα τα κομμάτια, μόνο το 2ο και το 3ο (το δικό σου) τα άκουσα ολόκληρα, μετά με έπιασε στεναχώρια...Σε πολυκάναλο απμίξ πρέπει να παίζει απίστευτα...
Μας έχεις πωρώσει άσχημα...Προφανώς δεν κατάφερα να ακούσω όλα τα κομμάτια, μόνο το 2ο και το 3ο (το δικό σου) τα άκουσα ολόκληρα, μετά με έπιασε στεναχώρια...
Πήγα τη στάθμη στο -34 κι ακόμα κουνιόταν η πολυθρόνα, δεν αντέχεται τόση ποσότητα υποήχων, είναι παραλογισμός....
Έκανα κάποιες αλλαγές στην απόκριση, τονίζοντας κατά 6 ντεσιμπέλ το φάσμα των υποήχων (το οποίο ως τώρα το είχα στα -15) αφού ανακάλυψα πως τα Νιούμαν δεν έχουν ενσωματωμένο φίλτρο υποήχων, και μέτρησα (με τόνους) στους 8 κύκλους -7dB σε σχέση με τους 20-30 κύκλους, και κουνάει υπερβολικά άσχημα αν έχει κει κάτω περιεχόμενο. Δύσκολα τα πράγματα...
Δεν ξέρω πως διάλο τα βγάζουν τα σαμπ, και με τόνους ένα ένα χερτζ μετράω υψηλές στάθμες μέχρι τα 6 χερτζ, χωρίς φυσικά να ακούω τίποτα, απλώς κουνιέται το σύμπαν...
Το προβλημα δεν ειναι τόνωση μιας συχνότητας του μπάσου σχετικά με τις υπόλοιπες του μπάσου., εκεί είμαστε καλά.Έχω ένα σωρό ηχογραφησεις με ακουστικό μπάσο που νότα νότα παίζει από ψηλά μέχρι πολύ χαμηλά, και στη θέση ακρόασης ακούω όλες τις νότες ακριβώς στην ίδια στάθμη, δεν μπορώ να διακρίνω κάποια τόνωση ή υποβάθμιση σε κανένα σημείο, σε όλο το φάσμα του οργάνου, μου ακούγεται εντελώς ισορροπημένο, εντελώς ουδέτερο.