Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.743
Αυτά που έχει ο Σταματάκος δεν κάνουν?Ποια μηχανήματα αναφοράς;
Λάθος νομίζεις.Νομίζω ότι οι ακροάσεις έγιναν στα μαγαζιά των αντιπροσώπων.
Αυτά που έχει ο Σταματάκος δεν κάνουν?Ποια μηχανήματα αναφοράς;
Λάθος νομίζεις.Νομίζω ότι οι ακροάσεις έγιναν στα μαγαζιά των αντιπροσώπων.
Παρεμπιπτόντως αγόρασα το περιοδικό εχθές το βράδυ. Απλώς το ξεφύλλισα και κάπου διάβασα για "ένα φιλόξενο χώρο, κτλ". Δεν έχω κανένα λόγο να μην σας πιστέψω.Μάλλον δεν έχεις πάρει το περιοδικό στα χέρια σου.
Οι ακροάσεις έγιναν στα μαγαζιά των αντιπροσώπων για τα πολύ βαριά αντικείμενα καθώς ήταν αδύνατη η μεταφορά τους για διάφορους λόγους. Αυτά ήταν τα ηχεία Avantgarde & Polk και αναγράφεται στο άρθρο ότι έτσι και έγινε.
Όλα τα υπόλοιπα έγιναν με συστήματα αναφοράς.
Ευχαριστούμε για την κριτική και την παίρνουμε σοβαρά υπόψη,Βρέθηκε και αγοράστηκε στην Καισαριανη.Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον marba.Εξαιρετικα άτολμο κι αδιάφορο.Και κυρίως μη αναγνωρίσιμη η πρόθεση για την δημιουργία του,στην παρούσα μορφή του.Σε επίπεδο τεστ συσκευών,το avmentor,του Σταματάκου,έχει δείξει τον δρόμο εδώ και πολλα χρόνια.Και τον έχετε κει.Εκμεταλευτειτε τον.
Φιλικά και με συμπάθεια στο πονήμα.
Ευχαριστούμε που αγοράστε το περιοδικό.Παρεμπιπτόντως αγόρασα το περιοδικό εχθές το βράδυ. Απλώς το ξεφύλλισα και κάπου διάβασα για "ένα φιλόξενο χώρο, κτλ". Δεν έχω κανένα λόγο να μην σας πιστέψω.
Το ηχείο, ως ηχείο, έχει ένα μιντ και ένα τουίτερ. Προφανώς, ο συντάκτης δεν μετράει τις μονάδες που εκπέμπουν το άλλο κανάλι ως μεγάφωνα/δρόμους.6 χιλιάδες ντάλλαρς.
Εκ παραδρομής , έχει γραφτεί πως έχει δυο 10'' , ενα mid κι ένα tweeter.
Όπου ένα , βάλτε δύο.
Τhanks.
Ως δρόμους δεν τα μετράει, ok.Προφανώς, ο συντάκτης δεν μετράει τις μονάδες που εκπέμπουν το άλλο κανάλι ως μεγάφωνα/δρόμους.
Έτσι να τα λέμε και αυτάΕυχαριστούμε για την κριτική και την παίρνουμε σοβαρά υπόψη,
Όπως είπα το περιοδικό δεν είναι τέλειο και θα βελτιωθεί. Είναι μία νέα προσπάθεια ώστε να μπορέσουμε να φέρουμε και νέο κόσμο κοντά μας. Έχουμε τους ανθρώπους για να πετύχουμε το πάντρεμα των ήδη απαιτητικων αναγνωστών και των ανθρώπων που δεν ξέρουν τον κόσμο του hi-end. Η συντακτική ομάδα είναι σοβαρή και δεμένη, σκεφτείτε ότι κάποιοι άνθρωποι συνεργάζονται για πρώτη φορά, οπότε ο συντονισμός στα επόμενα τεύχη θα είναι καλύτερος.
Διαφωνώ, δεν είναι άτολμο. Καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα συσκευών και έχουμε 19 πραγματικά τεστ (και όχι παίρνω το άρθρο από το εξωτερικό, το μεταφράζω και το γράφω για δικό μου).
Προχωράμε!
Καλή συνέχεια
Ευχαριστούμε που αγοράστε το περιοδικό.
Διαβάστε με προσοχή σας παρακαλώ, δεν πάμε να ξεγελάσουμε τον αναγνώστη. Εκεί που δεν ήταν δυνατόν να κάνουμε τεστ με συστήματα αναφοράς και πήγαμε στον αντιπρόσωπο το αναφέρουμε. Κατά τα άλλα όλα τα τεστ είναι πραγματικά και τα έχει γράψει η συντακτική μας ομάδα με πολύ κόπο.
Αυτό που κρατάτε στα χέρια σας έχει πραγματοποιηθεί με μεγάλη προσπάθεια.
Αγκαλιάστε το, γράψτε την κριτική σας, είναι καλοδεχούμενη.
Πόσα χρόνια είχε να βγει περιοδικό με τόσα διαφορετικά θέματα, με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τεστ (ανοιγω το κουτί από τον αντιπρόσωπο, το τεστάρω τουλάχιστον 10 ημέρες και το ξανακλείνω!), με δισκοκριτική και βιβλιοκριτική, με σοβαρό design?
Έχουμε πολλά ακόμα να σας δείξουμε, ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ.
Καλή συνέχεια
Ευχαριστούμε πολύ!!Έτσι να τα λέμε και αυτά
Μόλις έκανα και εγώ ετήσια
Λογικά ναι.Πολύ όμορφο! Γνωρίζεται αν διανέμεται στο Άργος;
Ναι απο εχτεςΠολύ όμορφο! Γνωρίζεται αν διανέμεται στο Άργος;
Για να γίνει αυτό πρέπει να υπάρχει συνεργασία. Δεν παίρνεις έτσι απλά ένα άρθρο για αναδημοσίευση και βάζεις και την πηγή.Επίσης δεν καταλαβαίνω το γιατί απορρίπτεται η ιδέα της αναφοράς εν περιλήψει μιας κριτικής από αντίστοιχο περιοδικό του εξωτερικού. Δεν μιλώ να "κλέψετε" το άρθρο, αλλά να αναφερθεί ως πηγή, την οποία θα συμπληρώνει η κριτική σας, αρνητικά ή θετικά. Αποτελεί μέρος της "βιβλιογραφίας" του μηχανήματος.
Ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια σας και ειλικρινά χαιρόμαστε που σας άρεσε η προσπάθεια.Το πήρα εχτές και έχω διαβάσει αρκετό.
Συγκiνήθηκα.. Θυμήθηκα εποχές που το περιεχόμενο του Ήχου είχε πραγματική βαρύτητα ενδιαφέρον άποψη και σημασία πέρα απο μερικές φωτογραφίες και unboxing συνοδευόμενα απο δυσανάλογα μεγάλη αυταρέσκεια..
Πολύ μελετημένη επιλογή θεμάτων, κείμενο ουσιαστικό και ενδιαφέρον χωρίς να αναλώνεται σε ποιήτικές φλυαρίες ή τεχνοκρατικό ιδεαλισμό και μακράν πέραν οποιασδήποτε κακής μετάφρασης διαδικτυακών κειμένων μέσω google.
Επίσης εξαιρετικό στήσιμο, πρωτότυπο αισθητικά άρτιο, αλλα και λειτουργικό. Γενικά μια προσπάθεια που σε καμία περίπτωση δεν αντανακλά την μίζερη πραγματικότητα και την γενικότερη κατρακύλλα του χώρου στην πατρίδα μας.
Μόνο παράπονο παρότι με συγκίνηση είδα επιτέλους μετά απο πολύ καιρό μουσική στήλη σε περιοδικό του είδους θα την ήθελα πιό εκτεταμένη και πλήρη αλλα απο την άλλη ας μήν είμαι πλεονέκτης. Είχα χρόνια να πάρω ντόπιο περιοδικό του ειδικού τύπου του audio και να μήν εκνευριστώ με τον εαυτό μου που υπέκυψα σε κάτι τόσο φτωχό και "άκυρο"
Λαμβάνοντας υπόψη το οτι η νέα γενιά πλέον δεν έλκεται απο τις εκδόσεις στα περίπτερα αλλα και το τσουνάμι των γεγονότων που θα μας παρασύρει και πάλι σε άγνωστη οδύσεια και μυστηριώδη προορισμό, ελπίζω σε κόντρα της πραγματικότητας να αγκλιαστεί απο το κοινό και να ορθοποδήσει. Έλειπε ένα τέτοιο περιοδικό απο την Ελλάδα και παρόλο το κακό timing είναι κάτι που μας αξίζει σαν κοινό αλλα και που αξίζει να το στηρίξουμε.
Αναμένω την συνέχεια με συγκίνηση και ενδιαφέρον..
Η ιδέα της αναφοράς είναι κάτι το οποίο δεν μας αρέσει ιδιαίτερα αλλά θα το συζητήσουμε με τους συντάκτες να δούμε σε τι πλαίδιο θα μπορούσε κάτι τέτοιο να λειτουργήσει θετικά. Γενικά μας αρέσει εμείς να πειραματιζόμαστε με τις συσκευές και όχι να παίρνουμε γνώμες άλλων συναδέλφων.Ένα ερώτημα αφορά την μη "ισότιμη" αντιμετώπιση όλων των μοντέλων. Σε άλλα μοντέλα υπάρχουν μόνο χαρακτηριστικά, σε λιγότερα, χαρακτηριστικά και τιμή και σε ένα, χαρακτηριστικά, τιμή και mini κριτική τύπου "Ήχου". Δεν θα έπρεπε να υπάρχει κοινή γραμμή; Και σαφώς εννοώ το τελευταίο (χαρακτηριστικά, τιμή και mini κριτική τύπου) διότι καλείστε να βελτιώσετε και όχι να αφορίσετε.\
Επίσης δεν καταλαβαίνω το γιατί απορρίπτεται η ιδέα της αναφοράς εν περιλήψει μιας κριτικής από αντίστοιχο περιοδικό του εξωτερικού. Δεν μιλώ να "κλέψετε" το άρθρο, αλλά να αναφερθεί ως πηγή, την οποία θα συμπληρώνει η κριτική σας, αρνητικά ή θετικά. Αποτελεί μέρος της "βιβλιογραφίας" του μηχανήματος.
Δεν μιλώ περί αναδημοσίευσης, αλλά για μια μικρή αναφορά του τύπου "στο τάδε περιοδικό διαπιστώθηκε επίσης ......, κτλ" και επί συγκεκριμένου θέματος.Για να γίνει αυτό πρέπει να υπάρχει συνεργασία. Δεν παίρνεις έτσι απλά ένα άρθρο για αναδημοσίευση και βάζεις και την πηγή.
Αλλά περιοδικά που το κάνουν ανήκουν σε συγκεκριμένο "club" περιοδικών ήχου.