Ν
Νίκος Τεγόπουλος
Guest
Κώστα μπορείς να εκτονώσεις τα άγρια ενστικτά σου κάπου αλλού και όχι εδώ;Προσωπικά, έχω "ακούσει" πολύ μεγάλες διαφορές αλλάζοντας καλώδια.
Τώρα έχω εξελίξει σε ανώτερο επίπεδο αυτή την προσέγγιση, ώστε να μη συμμετέχει μόνο η ακοή στην εκτίμηση των καλωδίων, αλλά και άλλες αισθήσεις.
Εφόσον υπάρχει χρόνος αυτές τις μέρες, εκτελώ συγκριτικά τεστ καλωδίων τροφοδοσίας στον αρτοπαρασκευαστή, και καταγράφω τις διαφορές στη γεύση (αλλά και στη μυρωδιά) του ψωμιού, πέραν του ήχου λειτουργίας του, καταγράφω ανά συχνότητα τους θορύβους που βγάζει. Φυσικά τον έχω στηρίξει σε σοβαρά αντικραδασμικα... Εννοείται...
Στη σειρά έχω βάλει το ψυγείο, έχω 3 ανανάδες μέσα, και άφθονα πορτοκάλια, θα δω ποιο καλώδιο (στρωμένο ή άστρωτο) βγάζει περισσότερο χυμό, και πιο νόστιμες φέτες στον ανανά, αλλά και στο μίξερ που κάνω το χυμό δοκιμάζω παράλληλα διαφορετικά καλώδια, ώστε να δω ποιος συνδυασμός θα μου βγάλει τον καλύτερο χυμό μιξ.
Ταυτόχρονα εκτιμώ τον ήχο του μίξερ.
Μπάσα πρίμα και υγρά μεσαία. Όλα.
Ά, και Πρατ.
Φυσικά δε ξεχνάω την όραση, εκτιμώ την φωτεινότητα από τα λαμπάκια των συσκευών. Διαφορές, υπάρχουν. Λίγο πιο μπλε το μπλε λεντάκι, λίγο πιο μωβ το κόκκινο, σαφέστατες διαφορές.
Πως έχουν οι χαϊεντάδες άλλο καβλώδιο ρέβματως στον προ κι άλλο στην πηγή κι άλλο στον τελικό; Έτσι και γω, άλλο στο ψυγείο, άλλο στον στίφτη, άλλο στον αρτοπαρασκευαστή.
Stay tuned. Θα σας γράψω αναλυτικά όλες τις εμπειρίες μου, από όλες τις αισθήσεις, όχι μόνο ακοής. Δηλαδή, συμπεράσματα που αποτελούν απτές ξεκάθαρες κι αναμφισβήτητες αποδείξεις. Αφού τα είδα, τα άκουσα, τα έφαγα, τα μύρισα, ξέρω.
Πάντα κι ανελλιπώς, χαϊδεύω τα καβλώδια. Η αφή, μετράει. Ιδίως με την άκρη του 3ου δακτύλου, του μακρύτερου.
Eat my dust.
View attachment 159249
Επιτέλους, το Αv Site δεν είναι υαλοπωλείο, και εσύ βέβαια δεν είσαι ταύρος.
Θα με υποχρεώσεις...