- Reaction score
- 138.038
Πάει να πάρει καλώδια:
.. ετσι κυριε EAR και σιδερωμα μετα...για το τσαμπουκα...ασιδερωτα..ουτε να τα βλεπω!Όχι ρε, εμένα μ'αρεσουν τα σκληρά καλώδια, να τα χώνω σε σουπλίν να μαλακώνουν.
Άλλα κ@υλα να τους σπας τον τσαμπουκα.
Στρώσιμο και αηδιες, σουπλίν λέμε.
νομίζω πλέον όλοι καταλάβαμε τις επιστημονικές αντιρρήσεις σου επί των καλωδίων!!Ανοησίες.
Όχι μόνο είναι επίπεδη η γη, αλλά και αναδιπλούμενη, σα τα καινούρια σαμσουνγκ.
View attachment 159572
Απεταξάμην τα καλώδια και συντάσσομαι με το μπουγαδόσυρμαΣας κάνουν δώρο καλώδια και σου λένε διάλεξε ανάμεσα σε nordost mogami belden τι θα διαλέγατε?
Nordost για να τα πουλήσω.Σας κάνουν δώρο καλώδια και σου λένε διάλεξε ανάμεσα σε nordost mogami belden τι θα διαλέγατε?
Όποιο δεν επηρεάζει το σήμα. Και δεν με νοιάζει καθόλου τι μάρκα είναι.Σας κάνουν δώρο καλώδια και σου λένε διάλεξε ανάμεσα σε nordost mogami belden τι θα διαλέγατε?
Nordost δηλαδή!Όποιο δεν επηρεάζει το σήμα. Και δεν με νοιάζει καθόλου τι μάρκα είναι.
Ασχιετε.Όποιο δεν επηρεάζει το σήμα. Και δεν με νοιάζει καθόλου τι μάρκα είναι.
Εγω προσωπικά τα audioquest και τα van der hul που ειχα κάποτε τα χάρισα.
Ναι.. , αυτοί με το ατσάλινο μπουγαδοσυρμα, μετά το γύρισαν στο πολυκάναλο και στα ενεργά!!Οι καλωδιάδες , όχι όλοι , μερικοί είσαστε τόσο αδιάβαστοι , που δεν θυμάστε προ χρόνων κάτι επικές μάχες , μεταξύ σας , για αντ/ση των καβλωδίων , των ηχείων με χοντρό πηνιόσυρμα , το εμαγέ , που τυλίγουμε μεγάλα πηνία για γούφερ.
Τότε είχε γίνει κανονικός πόλεμος. Το κουφό είναι ότι μιά χαρά ΄'επαιζε το πηνιόσυρμα. Και ως εκ τούτου κάποιοι μιλάγανε και για ατσάλινο μπουγαδόσυρμα.
Το θυμάστε?
Ασχιετε.
Ακροάσεις..οι άλλοι έκτοτε ακόμη προσπαθούν να Ισοσταθμισουν το σύστημα τους!!!...Ναι καλά , και οι άλλοι με το πηνιόσυρμα τι έκαναν?
Στον Λέανδρο πες τα αυτά...Συμφωνώ σε αυτά που υποστηρίζεις - διαφωνώ με το ύφος .
Μακάρι να είχαν όλοι τριννοβ να γράφανε στα π@π@ρια τους τα καλωδια ......
Το μυστικό είναι να στήνεις με την επιστήμη και να κουρδίζεις με το αυτί.Αν ήταν να ακούμε την μουσική μέσω της επιστήμης θα ήταν βαρετό, καλή η επιστήμη αλλά προτιμώ το αυτί μου και ας ακούει λάθος σε σχέση με άλλους, το χόμπι το απολαμβάνεις για τον εαυτό σου όχι για τους άλλους, αν καταλάβατε απλά ζητάω άποψη η τελική απόφαση θα παρθεί από τα δικά μου κριτήρια.
Το μυστικό είναι να στήνεις με την επιστήμη και να κουρδίζεις με το αυτί.
Να κάνει ότι γουστάρει αυτός!Αν κάποιος λοιπόν μπορεί να πλησιάσει αρκετά τον τρίνοβ, τί πιστεύεις ότι πρέπει να κάνει; Να παίξει με καλώδια ή να μιμηθεί τον τρίνοβ?
Ναι, λέω βάσει της εμπειρίας σου, εσύ τί άκουσες;Να κάνει ότι γουστάρει αυτός!
Το τι έκανα εγώ το ξέρετε όλοι!
Tι να του πει?Στον Λέανδρο πες τα αυτά..
Δεν είχα την δυνατότητα τον χρόνο και την διάθεση για πειράματα - ακροάσεις καλωδίων .Ναι, λέω βάσει της εμπειρίας σου, εσύ τί άκουσες;