- Reaction score
- 12.264
Συνεχίστε εσείς... ωωω,ρε μάνα μ'!!
... δηλαδή ένα καλώδιο πάει ή φέρνει το σήμα πιο κοντά ή πιο μακρυά στην πραγματική φύση του ήχουιδιότητα αυτού που μοιάζει με τη φύση ή με κάποιο φυσικό πρότυπο
δεν μοιαζει ,οπως το λες ειναι τζον , η η αναπαραγωγη απ τα σεταπια ειναι 10 % της πραγματικηςΛίγο δύσκολο έως και αδύνατο η κονσέρβα να προσομοιάζει σε φυσικό όργανο.
... απόλυτα όμως...... δηλαδή ένα καλώδιο πάει ή φέρνει το σήμα πιο κοντά ή πιο μακρυά στην πραγματική φύση του ήχου
Και το λες σοβαρά αυτό ...
Οι κονσερβες ειναι κονσερβες δεν αλλαζει τιπταΕξαρτάται την κονσέρβα
όχι δε θα το έλεγα..Σαν να ζω στον Μεσαίωνα...
Απερίγραπτος. Δεν περιγράφω άλλο.
Και ενώ ξέρεις ότι οι περισσότεροι έχουμε ακούσει καλώδια.... απόλυτα όμως...
Πιο πολύ δε γίνεται!!
Δυστυχώς οποίος δεν έχει δοκιμάσει, απλά δεν έχει ακούσει ποτέ το σύστημα του.. ποτέ όμως!!
Xωρίς καλώδια?να ακουσουμε τη διαφορα του πραγματικου ηχου με τα σεταπια
Πιτσιρικάς έτσι έχασα ένα πεντακοσάρικο στην Ομόνοια........τα μ@υνια!Αυτοί που παίζουν είναι οι δικοί του.
δεν μοιαζει ,οπως το λες ειναι τζον , η η αναπαραγωγη απ τα σεταπια ειναι 10 % της πραγματικης
μουσικης εστω και αν κανουν 500.000 εβρος ασ ειναι και πολυκαναλα και ιμερσιβια
Τα σεβη μου μεγαλο αυτι
Αν θελετε μπορει να κανουμε ενα ''λιβε''
ετσι λεγεται στα ελληνικα λιβε
να παρω το κλαρινο θελω και ενα πιανιστα και να παιξουμε ζωντανα brahms
μετα να το ακουσουμε απ οπου θελεται μονοκαναλο δικαναλο πολυκαναλο με ντιπιεσια ιμερσιβια τινταλια σποτιφια οτι θελεται δεν χαλαμε χατηρια
να ακουσουμε τη διαφορα του πραγματικου ηχου με τα σεταπια
Βρε άμα έχει τα πολλαπλά τα κανάλια του και τις σαμπαρες του και τα ούλα του, σε ωραίες εγγραφές κάτι γίνεται, ξεγελιέται κάπως το αφτί, νιώθεις και την κρούση στο κορμί, έρχεται μια αίσθηση από λάιβ.Ας έχει και 800 κανάλια και τον υπερ υπολογιστή να κάνει χρέη DSP και ας έχει και 800 ηχεία σε array.
To live είναι live πάει και τέλειωσε. Τα άλλα είναι νάχαμε να λέγαμε.
Πολύ όμορφο έργο. ΑγαπημένοΑν θελετε μπορει να κανουμε ενα ''λιβε''
μετα να το ακουσουμε απ οπου θελεται μονοκαναλο δικαναλο πολυκαναλο με ντιπιεσια ιμερσιβια τινταλια σποτιφια οτι θελεται δεν χαλαμε χατηρια
FixedΌταν όμως ο άλλος ο καημένος έχει δγιό ηχειάκια μ'ενα γουφεράκι μικρότερο από τα τουίτερ του τερματογκαζι
Απόλυτα σωστό. Έχω ένα τενόρο σαξόφωνο από παλιά που ασχολούμουν, στημένο εκεί, δίπλα στο ρακ. Καμιά φορά παίζω μερικές νότες έτσι για να μου θυμίζει τι εστί φυσικός ήχος και να προσγειώνομαι στην πραγματικότητα.....όχι, δεν μπορεί να αναπαραχθεί με κανένα ηχείο ανεξαρτήτως τιμής (τουλάχιστον το τενόρο σαξόφωνο, χα χα).Αν θελετε μπορει να κανουμε ενα ''λιβε''
Και γιατί στενοχωρείσαι; Αντίθετα, θα έπρεπε να χαίρεσαι, που πήρες ένα πολύτιμο μάθημα αρκετά φθηνά.Πιτσιρικάς έτσι έχασα ένα πεντακοσάρικο στην Ομόνοια........τα μ@υνια!
Μικρό παιδάκι οι ξεφτίλες !
Έτσι Νίκο μου ....παρακολούθησα πέντε παιχνίδια γρήγορα και το έβλεπα πάντα......όμως πάντα κάποιος προλάβαινε και έβαζε πριν από μένα . Όταν πρόλαβα εγώ ( μου έδωσαν τον χρόνο βέβαια ) πήρα τα αρχ.......μου.
Δεν ξανά έπαιξα τυχερό παιχνίδι στην ζωή μου ποτέ!
ο άλλος ο καημένος έχει δγιό ηχειάκια μ'ενα γουφεράκι μικρότερο από τα μιντ του τερματογκαζι, και χωρίς σαμπ, τι να σου κάνουν τα καβλώδια βρε τενεκέ;