the living dead

Reaction score
3.628
Επειδη αναφερθηκαν στο νημα concept cars-ναι,μπορει αυτα σπανιως να κυκλοφορησουν στον δρομο αλλα ειναι μοντελα που η εταιρια φτιαχνει ωστε να δειξει την ταση του μελλοντος και την τεχνολογια που θα ακολουθησει στα μοντελα δρομου.

Για τα ακριβα μηχανηματα που αναφερθηκαν οτι δεν αξιζουν τα λεφτα τους λογω της μη τελειας αποδοσης τους,δεν εχω ακουσει ποτε να παραπονιεται κανενας για καποιον που παιρνει ενα πανακριβο ρολόι η που πινει σε ενα μονο απογευμα ενα πανακριβο κρασι!Εγω δεν φοραω εδω και 20 χρονια διοτι βλεπω την ωρα στο κινητο μου,ο αλλος ομως δινει 7500 για να παρει ρολόι.Κατ εμε,ειναι πεταμενα λεφτα και πιστευω οτι μπορουσε να τα αξιοποιησει αλλιως.Τι με νοιαζει ομως τι κανει ο αλλος τα λεφτα του;;

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.938
Όταν έρθει με το καλό ο Λέανδρος στον χώρο σου, ελπίζω να ασχοληθείτε περισσότερο με αυτό που έχεις στήσει στο πολυκαναλικό audio παρά με το δικάναλο, μπας και καταλάβει τί λένε αυτοί που υποστηρίζουν ότι το δικάναλο έχει πεθάνει
Δεν νομίζω πως εχει δυνατότητα ο λέανδρος να καταλάβει, είναι μουτζαχεντίν.

Επίσης, αν και τα μηχανήματα του τζιο είναι εξαιρετικά, υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που δεν επιτρέπουν στο σύστημα να είναι σημείο αναφοράς πολυκάναλου ήχου.
Οι δυο κυριότεροι είναι η έλλειψη ηχείων οροφής και η πολύ μικρή απόσταση των Surrounds απο τον ακροατή.

Απο την άλλη είναι κλάσεις καλύτερο το άκουσμα απο το τυπικό “καλό” δικάναλο σύστημα που εχουν κάποιοι σπίτι τους.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113

Επίσης, αν και τα μηχανήματα του τζιο είναι εξαιρετικά, υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που δεν επιτρέπουν στο σύστημα να είναι σημείο αναφοράς πολυκάναλου ήχου.
Οι δυο κυριότεροι είναι η έλλειψη ηχείων οροφής και η πολύ μικρή απόσταση των Surrounds απο τον ακροατή.

Απο την άλλη είναι κλάσεις καλύτερο το άκουσμα απο το τυπικό “καλό” δικάναλο σύστημα που εχουν κάποιοι σπίτι τους.
χαχαχα!
μπράβο ντόκτορ!!
μαθήματα χιούμορ παραδίδεις πάλι!!
έτσι, δίδαξε και μένα μεγάλε δάσκαλε το πως πρέπει ν'ακούω!! :laugh: :laugh: :laugh:

υ.σ.έχεις προσέξει την υπογραφή μου??:wink::wink:

Reaction score
3.628

Με το οποιο πολυκαναλο μπορεις να ακους τον ντραμερ απο πισω και το βιολι απο πανω!Φυσικοτατη αποδοση της θεσεως των οργανων!!:download:

Reaction score
12.240
Λογικά, όταν ακούσει τί κάνει το πολυκάναλο ( που καμία σχέση δεν έχει με ντραμς πίσω απο τον ακροατή και βιολιά στο ταβάνι, εκτώς αν κάτι έχω καταλάβει λάθος ), ίσως αναθεωρήσει. Εύχομαι δηλαδή, μπας και γίνει καμία κουβέντα της προκοπής.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.882
Λογικά, όταν ακούσει τί κάνει το πολυκάναλο ( που καμία σχέση δεν έχει με ντραμς πίσω απο τον ακροατή και βιολιά στο ταβάνι, εκτώς αν κάτι έχω καταλάβει λάθος ), ίσως αναθεωρήσει. Εύχομαι δηλαδή, μπας και γίνει καμία κουβέντα της προκοπής.

χλωμο, εως αδυνατον το κοβω, για πολλους βεβαια.-

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.754
υ.σ.έχεις προσέξει την υπογραφή μου??:wink::wink:
νταξ...δεν χρειάζεται και υπογραφή....
2-3 σειρές σου να διαβάσει κάποιος σε οποιοδήποτε νήμα....το καταλαβαίνει με τη μία:cry::lol::lol:

Reaction score
12.240
χλωμο, εως αδυνατον το κοβω, για πολλους βεβαια.-
Ποτέ δεν ξέρεις! Βέβαια, το θέμα δεν είναι μόνο να το ακούσει, αλλά και να το αποδεχτεί - παραδεχτεί. Γι'αυτό είμαι και εγώ απαισιόδοξος.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
νταξ...δεν χρειάζεται και υπογραφή....
2-3 σειρές σου να διαβάσει κάποιος σε οποιοδήποτε νήμα....το καταλαβαίνει με τη μία:cry::lol::lol:
χαχαχα
δε μου λες Χάρη,
η συγκεκριμένη μορφή χιούμορ αποκτήθηκε και από σένα από τότε που το γύρισες στο πολυκαναλικό??
έχει τόσο δυνατές παρενέργειες στη ψυχοσύνθεση το πολυκάναλο??
να το προσέξετε παιδιά!!
:tongue: :tongue:
είναι επικίνδυνο!!!

Last edited:

daharis666

Moderator
Reaction score
79.754
Με το οποιο πολυκαναλο μπορεις να ακους τον ντραμερ απο πισω και το βιολι απο πανω!Φυσικοτατη αποδοση της θεσεως των οργανων!!:download:
έχεις κάποιες συγκεκριμένες ηχογραφήσεις στο μυαλό...ή έτσι απλά το πετάει για το λάικ του τοολανδρο το στέρεο μυαλουδάκι σου?:cry::laugh:

Reaction score
3.628
έχεις κάποιες συγκεκριμένες ηχογραφήσεις στο μυαλό...ή έτσι απλά το πετάει για το λάικ του τοολανδρο το στέρεο μυαλουδάκι σου?:cry::laugh:
Εχω αξιοπιστο ατομο σαν πηγη-ο Κωσταυτιας ανεφερε για τον ντραμερ πισω.Αυτο με το βιολι το βρισκω εγω πιθανο,μετα απο αυτο που ακουσε ο Κωστας.

Και αν νομιζεις οτι ειμαι κατα του πολυκαναλου εισαι λαθος.Απλα η γνωμη μου ειναι οτι το εχουν κατα πολυ υπερτιμημενο...

Χαρη,η απαντηση πηγαινει και προς εσενα.

Επιισης,ειμαι σιγουρος οτι ο Λεανδρος θα ειναι ρεαλιστικος κριτης,ιδιως λογω της φιλιας του με το Jiovanni.Ποιος ο λογος να μην ειναι κιολας;Για αυτο πιστευω οτι θα παει.Να αποκομισει εμπειριες και να εχει ενα ακομα συστημα αναφορας στο μυαλο του...

Reaction score
30.453
Για πες ρε αδερφέ.. Πού άκουσες πολυκάναλο και διαπίστωσες κάτι τέτοιο;
Εγώ δεν έχω ακούσει πολυκάναλο. Εσύ που ξέρεις, θες να το μοιραστείς μαζί μας;
Πες μας τουλάχιστον, ποιο πολυκάναλο άλμπουμ ήταν αυτό που έπαιζε ο ντράμερ πίσω σου.

Reaction score
12.240
Εχω αξιοπιστο ατομο σαν πηγη-ο Κωσταυτιας ανεφερε για τον ντραμερ πισω.Αυτο με το βιολι το βρισκω εγω πιθανο,μετα απο αυτο που ακουσε ο Κωστας.

Και αν νομιζεις οτι ειμαι κατα του πολυκαναλου εισαι λαθος.Απλα η γνωμη μου ειναι οτι το εχουν κατα πολυ υπερτιμημενο...
Έτσι είναι. Αλλοι μπορεί να το έχουν υπερτιμημένο, άλλοι πάλι το έχουν σίγουρα υποτιμημένο. Και καθόμαστε μερικοί και τη ψάχνουμε όσο πιο αντικειμενικά γίνεται. :p

• Like
Reactions: PMC

daharis666

Moderator
Reaction score
79.754
χαχαχα
δς μου λες Χάρη,
η συγκεκριμένη μορφή χιούμορ αποκτήθηκε και από σένα από τότε που το γύρισες στο πολυκαναλικό??
έχει τόσο δυνατές παρενέργειες στη ψυχοσύνθεση το πολυκάναλο??
να το προσέξετε παιδιά!! :tongue: :tongue:
πολυκαναλικό έχω σχεδόν τα τελευταία 20 χρόνια...και είμαι 37...άρα υπολόγισε το χιούμορ μου:laugh:

1η ταινία με Dolby digital Gladiator και player playstation και sony str db 930
εκείνη την μέρα δεν θα την ξεχάσω....γιατί είχαν πάει ταξίδι οι γονείς....ήμουν χοουμ αλόουν party με όλη τη γειτονιά
και είχα βάλει και 2 φίλους να κλέψουμε από το σπίτι τα στέρεα των γονιών

θυμάμαι είχα εγώ 2 bose 301 του κουτιού
ένας φίλος έφερε 2 ΚΕF Carina
κ ο άλλος 2 θεριά Technics

και ως κεντρικό είχα βάλει να παίζει η τηλεόραση με RCA

ακόμα και τώρα να σε βάλω να το ακούσεις Τοολανδρε θα ενθουσιαστείς:lolsign:

εκείνα τα χρόνια φυσικά ο μόνος λόγος που άκουγες στέρεο μουσική με sub ήταν γιατί ακούγαμε

1. beatια αποκλειστικά και μας χαλούσε το εφε reverb που είχαν τότε οι ενισχυτές av στα πολυκάναλα
2 δεν γνωρίζαμε να βάλουμε όμοια-μεγάλα ηχεία παντού και έτσι πάντα κάτι μας ξενέρωνε στο άκουσμα....καλή ώρα σαν κ εσένα με τα surround σου και την τοποθέτηση:biggrin:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
πολυκαναλικό έχω σχεδόν τα τελευταία 20 χρόνια...και είμαι 37...άρα υπολόγισε το χιούμορ μου:laugh:
πωωω ρε φίλε....:unsure::unsure: σου εκφράζω βαθύτατα τη συμπαράσταση μου...
αυτό δικαιολογεί τα πάντα...
από τόσο μικρός να ζεις αυτό το δράμα...
με συγχωρείς, δε το ήξερα!!:hi::hi:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.938
ποιο πολυκάναλο άλμπουμ ήταν αυτό που έπαιζε ο ντράμερ πίσω σου.
A0E1FC5F-67DB-45DC-A2A1-5938E7635A92.jpeg

Ειναι εξαιρετικά σπάνια τέτοια μιξ σήμερα, υπάρχουν όμως. Παλιότερα ηταν περισσότερα, για εντυπωσιασμό, υπήρχε ο “ζήλος του νεοφώτιστου”, και έπαιζαν πολυ με τα εφέ. Θα το βρεις σε πολλά DVD audio που ηταν τότε συχνό.

Εγω τα βρίσκω διασκεδαστικά, σαν να είμαι μέσα στην ορχήστρα και όχι σαν να είμαι ακροατής. Δεν προτιμώ αυτήν την προσέγγιση πάντως.

Η πλειοψηφία των ηχογραφήσεων σημερα εχουν την ορχήστρα μπροστά, και αντηχήσεις στα surrounds.

daharis666

Moderator
Reaction score
79.754

Χαρη,η απαντηση πηγαινει και προς εσενα.

Επιισης,ειμαι σιγουρος οτι ο Λεανδρος θα ειναι ρεαλιστικος κριτης,ιδιως λογω της φιλιας του με το Jiovanni.Ποιος ο λογος να μην ειναι κιολας;Για αυτο πιστευω οτι θα παει.Να αποκομισει εμπειριες και να εχει ενα ακομα συστημα αναφορας στο μυαλο του...
και εγώ κάποτε είχα ακούσει εποχή dolby digital τη συμφωνική συναυλία των scorpions τοτε σε ντέμο της ηλεκτρονικής

όπου όπου πήγαινε το πλάνο της κάμερας ...άλλαζε αυτόματα ο ήχος...
αυτό είναι ή ρεαλιστικό ή όχι?

Reaction score
12.240
και εγώ κάποτε είχα ακούσει εποχή dolby digital τη συμφωνική συναυλία των scorpions τοτε σε ντέμο της ηλεκτρονικής

όπου όπου πήγαινε το πλάνο της κάμερας ...άλλαζε αυτόματα ο ήχος...
αυτό είναι ή ρεαλιστικό ή όχι?
Ρεαλιστικό θα το έλεγα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.840
Members
38.248
Νεότερο μέλος
Alexx