- Reaction score
- 2.826
Λόγω ότι ο λόγος της γυναίκας είναι και κανόνας, θα σου πρότεινα να δώσεις μια ευκαιρία στα ήχεια που πήρα πριν ένα μηνα τα οποία είναι πολύ ντιζαινάτα μην σε ξεγελάει το ποσό λεπτά είναι αλλά το τι παίζουν είναι απίστευτο για μένα τουλάχιστον, ήθελα να αλλάξω ηχεία είχα triangle lyrr προηγούμενης δεκαετίας και πήγα τα μηχανήματα μου στο μαγαζί για να κάνω ακρόαση αφού έκανα ακρόαση δυο triangle μου λέει το παλληκάρι να σου βάλω να ακούσεις τα System Audio Ranger Master τα οποία ματσάρουν τέλεια με τα Densen που έχεις άντε λέω βάλτα του λέω πιο πολύ για να μην τον προσβάλλω δεν μου γέμισαν τα μάτι από άποψη τι μπορούν να παίξουν αλλά το design μου άρεσε πολύ, μόλις τα έβαλε του είπα τύλιξε τα θα τα πάρω, αυτά τα ολίγα.
Νομίζω ότι ταιριάζουν τέλεια στον χώρο σου υπάρχει χρώματα που ταιριάζει και με την επίπλωση και ο ήχος του δεν θα σε απογοητεύσει
ΥΓ. υπάρχει ακριβώς στις ίδιες διαστάσεις με το δικό μου το σκέτο Ranger ακριβώς η ίδια καμπίνα διαφορετικό κροσσοβερ έχουν νομίζω.
Νομίζω ότι ταιριάζουν τέλεια στον χώρο σου υπάρχει χρώματα που ταιριάζει και με την επίπλωση και ο ήχος του δεν θα σε απογοητεύσει
ΥΓ. υπάρχει ακριβώς στις ίδιες διαστάσεις με το δικό μου το σκέτο Ranger ακριβώς η ίδια καμπίνα διαφορετικό κροσσοβερ έχουν νομίζω.
SA ranger master | SA
Den nye standard Det er ikke et tilfælde, at SA ranger master er formet som et diskret udråbstegn. Den skal minde dig om glæden ved at opleve musik og film på nærmeste hold.
system-audio.com