μετά από "χρόνια" εδώ (έχω θέμα στο γραφείο /δέν μού το ανοίγει)
θυμάμαι -σαν μέσα από αχλή,
από ένα κατάστημα σε 1ο όροφο, και κάπου εκεί στην περιοχή, πού λέει ο φίλος akarl (μπορεί να λέμε τό ίδιο)
είχα ψωνίσει στα τέλη της δεκαετίας του '70 (με -πολύ- αρχές '80?) το BIC 980 (με στροβοσκόπιο/το καλύτερο τότε) και κεφαλή την Empire την χρυσή (επίσης η καλύτερη (τί άλλο θα ψώνιζα; ) δέν θυμάμαι μοντέλο).
φυσικά, τού πήρα και άλλα πράγματα πού δέν είμαι σε θέση να θυμηθώ τώρα (στην υγεία μας!)
(τού πήγα και φίλο. πού -φυσικά- ψώνισε φτηνότερα από εμένα )
το παιδί-ιδιοκτήτης, ήταν πρός το ψηλός και εύσωμος. με σοβαρό βαθμό γυαλιών οράσεως ?
(με συμπάθησε /σοβαρά! /αυτό έλειπε άλλωστε ).
Πολύ αργότερα, τόν συνάντησα να έχει μαγαζί, με στερεοφωνικά αυτοκινήτου, στην Κατεχάκη, αριστερά όπως πάμε να βγούμε Κηφισίας.
τον Θείο και την Θεία, τούς "θυμάμαι" (δηλ. όχι. αλλά θυμάμαι ότι -κάπως- τούς θυμάμαι )
(όπως και τούς Χριστόπουλους, Γρίτζηδες, κλπους/ * και εννοείται τον Γερούκη)
καλό βράδυ.
α, τότε είχα πάρει και το sony tc 630 μπομπινόφωνο
edit. αργότερα και το revox b77 (είχα δύο)
τώρα έχω τα...
θυμάμαι -σαν μέσα από αχλή,
από ένα κατάστημα σε 1ο όροφο, και κάπου εκεί στην περιοχή, πού λέει ο φίλος akarl (μπορεί να λέμε τό ίδιο)
είχα ψωνίσει στα τέλη της δεκαετίας του '70 (με -πολύ- αρχές '80?) το BIC 980 (με στροβοσκόπιο/το καλύτερο τότε) και κεφαλή την Empire την χρυσή (επίσης η καλύτερη (τί άλλο θα ψώνιζα; ) δέν θυμάμαι μοντέλο).
φυσικά, τού πήρα και άλλα πράγματα πού δέν είμαι σε θέση να θυμηθώ τώρα (στην υγεία μας!)
(τού πήγα και φίλο. πού -φυσικά- ψώνισε φτηνότερα από εμένα )
το παιδί-ιδιοκτήτης, ήταν πρός το ψηλός και εύσωμος. με σοβαρό βαθμό γυαλιών οράσεως ?
(με συμπάθησε /σοβαρά! /αυτό έλειπε άλλωστε ).
Πολύ αργότερα, τόν συνάντησα να έχει μαγαζί, με στερεοφωνικά αυτοκινήτου, στην Κατεχάκη, αριστερά όπως πάμε να βγούμε Κηφισίας.
τον Θείο και την Θεία, τούς "θυμάμαι" (δηλ. όχι. αλλά θυμάμαι ότι -κάπως- τούς θυμάμαι )
(όπως και τούς Χριστόπουλους, Γρίτζηδες, κλπους/ * και εννοείται τον Γερούκη)
καλό βράδυ.
α, τότε είχα πάρει και το sony tc 630 μπομπινόφωνο
edit. αργότερα και το revox b77 (είχα δύο)
τώρα έχω τα...
Last edited: