- Reaction score
- 104
Ν
Πάει και ο Σπυράκος...Τριτσαρόλης λεγόταν και δυστυχώς δεν είναι εν ζωή.
Πάει και ο Σπυράκος...Τριτσαρόλης λεγόταν και δυστυχώς δεν είναι εν ζωή.
Όσο λέει το αβατάρ μου.
Δημήτρης Αυγερινός 3η Σεπτ. & Ηπειρου μεχρι και το '95 περίπου, ξέρεις τίποτα για αυτόν ?
Δυστυχώς όχι.Δημήτρης Αυγερινός 3η Σεπτ. & Ηπειρου μεχρι και το '95 περίπου, ξέρεις τίποτα για αυτόν ?
Ισως στο δευτερο καταστημα του Ζωδιατη.Μου φαινεται οτι λεγοταν Audio Video Club,αν οχι ας με διορθωσει καποιος.Θα ήταν 1987 ή 1988 που κατέβηκα από Χαλκίδα και πήγα σε ένα μαγαζί μάλλον καπου στο Κολωνάκι, σε όροφο πολυκατοικίας θυμάμαι γιατί πήραμε ασανσέρ μαζί με έναν φίλο μου, αγόρασα τον Nad 3020e, μεγαφωνα audax και καλώδια. Μήπως θυμάτε κανείς πως έλεγαν το κατάστημα?
Από εκεί είχα αγοράσει το πρώτο μου ηχοσύστημα ως πιτσιρικάς με γραμμάτια.Τριτσαρόλης λεγόταν και δυστυχώς δεν είναι εν ζωή.
Πριν απο τον Γιωργο,το 87-88 που πηγαινα εγω συχνα,ηταν πωλητης στο AVC ο Στελιος που μετα εφυγε και πηγε στη Ροδο. Πολυ καλος πωλητης και ευγενικος ανθρωπος. Ηταν στο AVC μαζι με την γυναικα του Ζωδιατη την κ. Θαλεια αν θυμαμαι καλα..Καλησπέρα,
Το μαγαζί ήταν το Audio Video Club του Ζωδιάτη και πωλητής ήταν ο Γιώργος (το παιδί με τις τιράντες, μανιακός ψαροντουφεκάς).
Είχα αγοράσει από κει το Luxman C03, B03 με τα ηχεία Αudio Spectrum Ερμής ο 1ος με την κεκλιμένη πρόσοψη και το super tweeter.