- Reaction score
- 13.542
Σε κάθε γωνιά απο δύο και ενα να κάθεσαι πάνω.
Σε κάθε γωνιά απο δύο και ενα να κάθεσαι πάνω.
Πολύ πρωτότυπο!!!Κοιτά είναι και οικονομικό το θέμα εγώ θέλω 1-2 interconnect και ένα δίμετρο ζευγος ηχείων τώρα με 10 subs 2 πλανήτες και 6 δορυφόρους μάλλον χρειάζεται χιλιόμετρα καλωδίων interconnect και ρεύματος οπότε το κόστος είναι πολύ μεγάλο όποτε τι να λέμε ήδη για mogami και belden έχουν ξοδευτεί παραπάνω χρήματα από ότι έχω ξοδέψει εγώ, για αυτό μην κοροϊδεύετε,
Απλά μαθηματικά βγάλε κόστος για 8 subs 1 κεντρικό και 4 ηχεία δορυφόρους ποσά μέτρα θεςΠολύ πρωτότυπο!!!
μετα απο ολα αυτα... ουτε λεφτα για συρμα δε θα εχειςΑπλά μαθηματικά βγάλε κόστος για 8 subs 1 κεντρικό και 4 ηχεία δορυφόρους
Ανάποδα τα λες, αλλά σε καλό δρόμο είσαι.Απλά μαθηματικά βγάλε κόστος για 8 subs 1 κεντρικό και 4 ηχεία δορυφόρους ποσά μέτρα θες
Το σχόλιο που κάνατε στην αγγελία μου μπορείτε να μου αιτιολογήσετε τι σκοπό είχε ?Ανάποδα τα λες, αλλά σε καλό δρόμο είσαι.
5 δορυφόρους θες για να ξεκινήσεις να ακούς σαν άνθρωπος.
2 σαμπ θες έτσι κι αλλιώς, και ένα δορυφόρο να είχες, λάτρης του μονοφωνικου ήχου.
Σοβαρά τωρα;Το σχόλιο που κάνατε στην αγγελία μου μπορείτε να μου αιτιολογήσετε τι σκοπό είχε ?
Πέραν του τρολαρισματος..Κανένα απολύτως!Το σχόλιο που κάνατε στην αγγελία μου μπορείτε να μου αιτιολογήσετε τι σκοπό είχε ?
τοολανδρε....ίδρυσε κόμμα...ΚΚΚΠέραν του τρολαρισματος..Κανένα απολύτως!
...μα κανένα απολύτως όμως!!
Μπα....τοολανδρε....ίδρυσε κόμμα...ΚΚΚ
κομμουνιστικό κόμμα καλωδιαδων ....μπας κ δει στρωμένη μέρα ο τοπος
Έχεις ξεφύγειΠαγκανινι ακους;
Ξέχασες προ και τελικούς. Ή μόνο προ αν πας σε ενεργά που και αυτό είναι μία λύσηΚοιτά είναι και οικονομικό το θέμα εγώ θέλω 1-2 interconnect και ένα δίμετρο ζευγος ηχείων τώρα με 10 subs 2 πλανήτες και 6 δορυφόρους μάλλον χρειάζεται χιλιόμετρα καλωδίων interconnect και ρεύματος οπότε το κόστος είναι πολύ μεγάλο όποτε τι να λέμε ήδη για mogami και belden έχουν ξοδευτεί παραπάνω χρήματα από ότι έχω ξοδέψει εγώ, για αυτό μην κοροϊδεύετε,
Έλα μωρέ χαλάρωσε λίγο με τα κωλοστέρεα και τα καλώδια, κάνε πλάκα κι άσε τη σοβαρότητα για πιο σοβαρά θέματα. ..
Παγκανινι ακους;
View attachment 160427
Τον κορονοϊό και τα μάτια σου.έχω ξεπεράσει τον μισό αιώνα.
Μωρέ διαφορά κάνουν αλλά μικρηηηή....Παίδες κάνετε σαν τους vegetarians όταν με βλέπουν να τρώω παιδάκια έτσι και εσείς όταν ακούτε για καλώδια βγάζετε σπυριά, αφού κάνουν διαφορά είτε σας αρέσει είτε όχι.