- Reaction score
- 2.994
Για να ακούσει κάποιος μουσική δεν χρειάζεται να επικαλείται τους φυσικούς νόμους και να εκτίθεται με αρλούμπες κάθε φορά, για όποιον όμως θέλει το ιδανικό είτε το setup του περιλαμβάνει YG acoustics είτε ένα ζεύγος ταπεινά spendor οφείλει να απευθυνθεί σε τεχνικό για τις κατάλληλες ρυθμίσεις μέσω μετρήσεων και όχι μόνο...............γιατί δεν κάνουν το κέφι τουs με ισοστάθμιση και δημιουργώντας set –up ατελείωτα ανάλογα με τα γούστα τους , τα μουσικά θέματα , την στάθμη ακρόασης ( με αλλαγές on the fly) κλπ κλπ και κάποια στιγμή θα μπει και μικρόφωνο –software.
Την λογική δεν θέλω να κάνω δουλειά πάνω στον εξοπλισμό ισοστάθμισης (ΚΑΤΑ ΤΟ ΚΕΦΙ ΜΟΥ) αλλά θέλω να κάνω δουλειά ΚΟΥΒΑΛΩΝΤΑΣ και συνδέοντας – ξεσυνδέοντας -καλώδια -μηχανήματα (που είναι και βαριά πανάθεμα τα ) ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙΠΟΤΑ δεν την καταλαβαίνω.
Οταν όμως οι μετρήσεις γίνουν εμμονή αρχίζουν οι εφιάλτες, τα στάσιμα, οι πρώτες ανακλάσεις, οι δεύτερες, κόντρα ισοστάθμιση, μετρήσεις επί μετρήσεων κ.ο.κ εκεί αρχίζουν και οι αγχώδεις διαταραχές πράγμα που μόνο ο ασθενής δεν αντιλαμβάνεται.
Η σύγκριση που κάνεις μεταξύ καλωδίων και ισοστάθμισης δείχνει ότι δεν το κατέχεις το άθλημα
και στερείσαι παραστάσεων.
.