Από nordost σε κάτι άλλο !!!

T

Tadakis

Guest
Και για να μη το κουράζουμε. Πείτε μου που κάνω λάθος

Αν το συνεχίσω θα δείχνει και επιτηδευμένο. Δεν νομίζω ότι θες περισσότερη επεξήγηση σε σχέση με τα δικά μου σχόλια. Είσαι σίγουρα αρκετά φιλομαθής και όχι ημιμαθής.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.076
Αστροναύτη;

Εξήγησέ τους αυτό:

imgext.gif

Σε σχέση με αυτό:

Screenshot_20190523_103559_com.android.chrome.jpg

Και την πράσινη γραμμούλα:

265267_d976dfaf977dcbb234c541824849ebba~2.jpeg

Σε σχέση με αυτό:

toole_zps60mrcuow.jpg

Κι αυτό:

Screenshot_20170511-164601.png

Άμα τα καταλάβουν, δε θα σου ξαναφέρει ποτέ κανένας αντίρρηση.

Καλή δύναμη. ;)

Reaction score
12.255
Αν το συνεχίσω θα δείχνει και επιτηδευμένο. Δεν νομίζω ότι θες περισσότερη επεξήγηση σε σχέση με τα δικά μου σχόλια. Είσαι σίγουρα αρκετά φιλομαθής και όχι ημιμαθής.
Πιστεύω ότι τώρα αρχίζω να μαθαίνω τα βασικά. Οπότε, ημιμαθής. Μια χαρά μου ταιριάζει.

Αστροναύτη;

Εξήγησέ τους αυτό:

View attachment 160590

Σε σχέση με αυτό:

View attachment 160594

Και την πράσινη γραμμούλα:

View attachment 160589

Σε σχέση με αυτό:

View attachment 160593

Κι αυτό:

View attachment 160598

Άμα τα καταλάβουν, δε θα σου ξαναφέρει ποτέ κανένας αντίρρηση.

Καλή δύναμη. ;)
Μπα, δεν το έχω. Όταν το μάθω και το κατανοήσω πλήρως, υποθέτω ότι θα είμαι σε θέση και να το εξηγήσω. Μέχρι τότε, μετεξεταστέος!!

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.694
Χαμηλώνει επί πλέον δραματικά
το επίπεδο θορύβου.
@edidor Η γειωση ειναι το προβλημα
Εγω το διαπιστωσα στο νεο σπιτι μου με θεμελιακη και ΄΄πριβε'' γειωση 2 γειωσεις 0,9Ω
Το αλλο κρισιμο θεμα ο χωρος, :sneaky: καπως το λεει στα αγγλικα το μεγαλο αυτι:drinks:
Ποσοι ακροαματοφιλοι μπορουν να τα εχουν αυτα;
Σε μενα ετυχε, συν οτι ειμαι για ''δεσιμο'' ετσι λεει η συζυγος δεκτον τη να κανουμε:lol:

Reaction score
6.803
Διαβάζοντας τα τελευταία 10-15 μηνύματα του θέματος δεν ξέρω γιατί αλλά θυμήθηκα ένα τραγούδι του Γιώργου Κοινούση.

Καλημέρα παίδες :)

Reaction score
2.803
Διαβάζοντας τα τελευταία 10-15 μηνύματα του θέματος δεν ξέρω γιατί αλλά θυμήθηκα ένα τραγούδι του Γιώργου Κοινούση.

Καλημέρα παίδες :)
Τι καλημέρα;..
Τώρα ξυπνάς εσύ;; :p

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.909
@edidor Η γειωση ειναι το προβλημα
Εγω το διαπιστωσα στο νεο σπιτι μου με θεμελιακη και ΄΄πριβε'' γειωση 2 γειωσεις 0,9Ω
Το αλλο κρισιμο θεμα ο χωρος, :sneaky: καπως το λεει στα αγγλικα το μεγαλο αυτι:drinks:
Ποσοι ακροαματοφιλοι μπορουν να τα εχουν αυτα;
Σε μενα ετυχε, συν οτι ειμαι για ''δεσιμο'' ετσι λεει η συζυγος δεκτον τη να κανουμε:lol:
Χρήστο δεν είναι πάντα το πρόβλημα η γείωση. Και εγώ έχω πριβέ γείωση , 3 χαλκόμπαρες ανα 120 μοίρες ενωμένες μεταξύ τους και χωμένες μέσα στο χώμα με άλλατα για συγκράτηση υγρασίας κλπ , ΑΛΛΑ κανένα μηχάνημά μου δεν έχει γείωση , είναι floating ground , και οι προ και οι τελικοί. Θορύβους δεν έχω , παρά μόνο αν περάσουν κοντά σε μετ/στες τα μακριά ic που έχω ακόμα, από προ προς ενεργό κροςς. Αλλοιώς όλα είναι dead silent.
Τι καλημέρα;..
Τώρα ξυπνάς εσύ;; :p
Εσύ κοίτα να αλλάξεις avatar και άσε τι ώρα ξυπνάνε οι άλλοι. :gotcha: :roflmao:

Reaction score
2.826
Ποιος από τους εισαγγελείς των καλωδίων έχει τα άντερα να κάνει παραγγελία ενός καλωδίου interconnect της τάξης των 150-200-300 ευρώ το μέτρο που είναι μια μέση τιμή να το τερματίσει σωστά βέβαια για να κάνει μια δοκιμή σε όλα τα ηχεία subs κ.τ.λ. αφορίζετε κάτι το οποίο δεν έχετε την διάθεση να πληρώσετε ούτε υπάρχει σε demo για να το δοκιμάσετε, οπότε κάτι που δεν έχεις ακούσεις στο σύστημα σου πως μπορείς να το κρίνεις, ,
Ας μου πει ποιος το έχει κάνει αυτό στο τωρινό του σύστημα και διαπίστωσε δια της δοκιμής ότι δεν δούλεψε, εδώ κολλάει η παροιμία όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

Εγώ και πολλοί άλλοι πήραμε τα καλώδια σαν demo τα ακούσαμε και σχηματίσαμε άποψη έσεις έχετε άποψη χωρίς να δοκιμάσετε.

Reaction score
30.453
Ποιος από τους εισαγγελείς των καλωδίων έχει τα άντερα να κάνει παραγγελία ενός καλωδίου interconnect της τάξης των 150-200-300 ευρώ το μέτρο που είναι μια μέση τιμή να το τερματίσει σωστά βέβαια για να κάνει μια δοκιμή σε όλα τα ηχεία subs κ.τ.λ. αφορίζετε κάτι το οποίο δεν έχετε την διάθεση να πληρώσετε ούτε υπάρχει σε demo για να το δοκιμάσετε, οπότε κάτι που δεν έχεις ακούσεις στο σύστημα σου πως μπορείς να το κρίνεις, ,
Ας μου πει ποιος το έχει κάνει αυτό στο τωρινό του σύστημα και διαπίστωσε δια της δοκιμής ότι δεν δούλεψε, εδώ κολλάει η παροιμία όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

Εγώ και πολλοί άλλοι πήραμε τα καλώδια σαν demo τα ακούσαμε και σχηματίσαμε άποψη έσεις έχετε άποψη χωρίς να δοκιμάσετε.
Αδερφέ ,το "Λ" στην ασπίδα στο αβαταρ είναι από το Λέανδρος; :biggrin:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.893
Members
38.255
Νεότερο μέλος
konfan