- Reaction score
- 12.257
Πάντως, μπορεί να το απαρνήθηκα ( γιατί είχα αρχίσει να παίζω με ισοστάθμιση και θέση των ηχείων, οπότε κατάλαβα ότι αλλού έπρεπε να στρέψω τη προσοχή μου ), αλλά να ξέρεις ότι θα στο αντιγράψω!Λεανδρε δεν ειχα ασχοληθει μεχρι το 2003 με τα πολυμπριζα, οταν πηρα τα quad 989 λεω πρεπει
να παρω ενα εξαιρετικον να εχει ολα τα συστηματα πηρα το belten 600 εβρος καλο ητονε
Διαβαζοντας στο νετι τη λεει ο nelson pas για το ρευμα μου μπηκε η ιδεα αλλα οσο ημανε στο κουτι
διαμερισμα δεν το τολμουσα
Οταν πηγα στο εκ θεμελιων ανακατασκευαζμενο πατρικο μου χαρας ευαγγελια
Πουλησα το belten παραυτα και αρχισα την κατασκευη
Η αχιτεκτονικη ειναι αστερας οπερ εστι απο την πριζα το ρευμα παει σε τρεις χαλκινες μπαρες
με 8 τρουπες φαση ουδετερος γειωση μετα ενα ενα καλωδιο στης πριζες του πολυμπριζου
Τωρα απο τη καλωδιο θα ειναι στα σωθηκα του μπορει να ειναι μονοκλωνα πολυκλωνα
Χαλκος Ασημενιο κλπ, εχω σιαξει τα παντα μονοκλωνα πολυκλωνα ασημια χαλκινα
Θα στειλω ενα απο αυτα στο μεγαλο αυτι για ριβιου
Μάλλον δεν είδες προσεκτικά τη φωτογραφία που ανέβασα. Ή με έχεις βάλει στην ignore list. Αν όχι, για κοίτα καλύτερα τί βρίσκεται ( βρισκόταν ) πίσω απο το δεξί ηχείο μου.Γιάννη, εγώ γιια να γράψω για κάτι πρώτα θα το δοκιμάσω..
Θεωρητική και pdfική προσέγγιση στον ήχο είναι για να γελάνε οι ρέγγες!
Αυτό λοιπόν δε το έχω δοκιμάσει, επομένως όταν το δοκιμάσω δεσμεύομαι να σου πω εντυπώσεις.
Μπορείς να καταλάβεις λοιπόν πόοοοση βαρύτητα δίνω σε χαρακτηρισμούς για προιόντα από τύπους που δεν έχουν μπει στη διαδικασία να τα ακούσουν ε?