Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Ολα αυτα που πριζωνεις στον τοιχο ειναι διακοπτικα πλεον.Εννοειται και οι φορτιστες των laptop.Ακομα καλυτερα βαλε και φερριτες στα καλωδια τροφοδοσιας των μηχανηματων σου.Διακοπτικό είναι όταν έχει εξόδους USB;;
Ωωω ρε μάναμ. Χλίδα. Οχι αηδίες.... γατακια... μου θετε και χαλιεντιες να πουμε...η νορντόστ..εχει βγαλει το παρακατω συνολο.. εμπρος φαρς :
αααα, συγνώμη!! Νόμιζα ότι ρώτησες για το πολύπριζο! Ναι, το πικάπ ο Λέανδρος το συμμάζεψε!!Ο Λεανδρος το εφτιαξε;
Γιώργο έχω πάρει εγώ δύο από αυτά.Για αυτό το subάκι τι λένε οι γιατροί καλό είναι ?
SVS SB-1000 Subwoofer | 12-inch Driver | 300 Watts RMS
Small enough to conceal yet delivers massive subwoofer output and low frequency extension for home theater and music.www.svsound.com
Ολα αυτα που πριζωνεις στον τοιχο ειναι διακοπτικα πλεον.Εννοειται και οι φορτιστες των laptop.Ακομα καλυτερα βαλε και φερριτες στα καλωδια τροφοδοσιας των μηχανηματων σου. View attachment 160755 View attachment 160757
.... ετσι ακριβως Μιστερ Τζον Μαρκου.. + 10% περισσοτερες χροιες ... μη σου πω τη τι κανει την ξυνη ..Ωωω ρε μάναμ. Χλίδα. Οχι αηδίες.
Αυτό μαϊστα. 8 κιλά αλουμίνιο έχει , και κάμποσα χαλκό. ρισπεκτ.
εξαρτάται,Έχω και ένα άλλο χωρίς εξόδους USB της apc πάλι, αν βάλω αυτό θα είναι πιο καλά;;
χωρίς προστασία είναι καλύτερα στον ήχο. Αν δουλεύει σωστά η ηλεκτρολογική σου εγκατάσταση δεν έχεις ανάγκη από προστασία στο πολύμπριζο, άλλωστε, αν πέσει η προστασία του πολύμπριζου 99,99% θα έχεις ήδη πάθει ζημιά ή θα έχεις ήδη κάψει την ασφάλεια κάποιου μηχανήματος σου.Θα το κοιτάξω και θα σου στείλω μετά pm!
Τα πολύπριζα πρέπει να είναι ασφαλείας ή δεν παίζει ρόλο ή μάλλον δεν προσφέρουν προστασία είτε είναι είτε όχι, εσύ τι λες;
"Οι μόνες καμπύλες που θέλω να αξιολογήσω είναι γυναικείες, υλικά όχι άυλα, και τελικά θα ήταν αντικείμενο πόθου.
Γιατί? Μια χαρά είναι και εδώ.Μπορείς βεβαίως και γι αυτό ν'αποταθείς σε κατάλληλους φορείς ή/και ιστοτόπους.Όπως προαιρείται καθένας...
Δυστυχώς. Αυτοί και οι ακόλουθοί τους το κανανε σαν τα άλλα. Δυστυχώς και πάλι..."Του... γιατρού" και αυτο το νήμα!
Κάθε νήμα αφιερωμένο στα συμπαθή παρελκόμενα στη θεωρία είναι σαν Μυστικός Δείπνος,στην πράξη όμως μέχρι να ΄΄ζωντανέψει΄΄ χάρη στις κατάλληλες επεμβάσεις μένει ανηγμένο σε...μυστικό ύπνο από τετριμμένα σχόλια.Δυστυχώς. Αυτοί και οι ακόλουθοί τους το κανανε σαν τα άλλα. Δυστυχώς και πάλι...
Ξέρεις όπως είπε και ο Albert η διαφορά της ιδιοφυϊας με την βλακεία έιναι ότι η ιδιοφυία έχει όριαΖηλεύεις ?
Ανά ζεύγη, όλα θα σου κάνουν τη δουλειά που θες, δεν είναι βέβαια τίποτα το τρομερό σαν επιλογή, αλλά εντάξει, κάθε αρχή και δύσκολη.Για αυτό το subάκι τι λένε οι γιατροί καλό είναι ?
SVS SB-1000 Subwoofer | 12-inch Driver | 300 Watts RMS
Small enough to conceal yet delivers massive subwoofer output and low frequency extension for home theater and music.www.svsound.com
Το μοντέλο SB-1000 δεν έχει ενσωματωμένο λογισμικό,Ανά ζεύγη, όλα θα σου κάνουν τη δουλειά που θες, δεν είναι βέβαια τίποτα το τρομερό σαν επιλογή, αλλά εντάξει, κάθε αρχή και δύσκολη.
Χρειάζεται όμως να προσέξεις τις DSP δυνατότητες που έχουν ενσωματωμένες, για ομαλή ένταξη στο σεταπ σου.
Έγραψα αναλυτικά τι χρειάζεται.
Εκ πρώτης όψεως, δείχνει να έχει όλα όσα χρειάζονται, και κρος για τους δορυφόρους στις εξόδους των RCA.
zzzzzz....