leandros
Πάρτε παθητικά!
- Reaction score
- 6.113
είδες??Ωραία τα γράφεις συνέχισε!
κι εσύ μαζί μου συμφωνείς απλά ως τώρα το έκρυβες!
είδες??Ωραία τα γράφεις συνέχισε!
Για μένα για τα χρήματα που ζητούσε ήταν ΓΤΠΚ.... καταλαβα ... ολα μαζι τα Bias μαζεμενα..
ειχα επισκευτει την εκθεση, εφαγα πορτα με τη δικαιολογια "δεν επιτρεπονται οι μαιμουδες στο ξενοδοχειο μας", μετα εμφανιστηκαν καποιοι εκπρωσωποι του avsite...και εξαφανιστηκα εγω....
Μετα βασανων, καταφερα και περασα μια πολυ γρηγορη βολτα απο ολα τα δωματια, το συγκεκριμενο θυμαμαι οτι δεν με πολυσυγκινησε ...
Μου εχει μεινει η τιμη μονο απο το πρασινο-της-Νορντοστ(c) καλωδιο της γειωσης... ισως το αγορασω για το πικαπ καποια στιγμη..Για μένα για τα χρήματα που ζητούσε ήταν ΓΤΠΚ.
όχι @mafran, για το καλώδιο ζήτημα είναι να έχουν γραφτεί 4 σελίδες..73 σελίδες για ένα καλώδιο;
Απορώ πώς δεν ανακουφίζεσαι που δίδεται γρήγορη και ωφέλιμη λύση - με αξιέπαινη δική σου συμβολή κιόλας - για τον άμεσα ενδιαφερόμενο στα καλωδιοζητούμενα...όχι @mafran, για το καλώδιο ζήτημα είναι να έχουν γραφτεί 4 σελίδες..
Τα υπόλοιπα είναι για τα γνωστά..ξέρεις..ενεργά,σαμπ, διαγράμματα ενεργών, κλπ..
Τι να το κάνεις το καλώδιο?,.... δε σου χρειάζεται καλώδιο..., πάρε ψηφιακή ισοστάθμιση,, και κάτι τέτοια ωραία..ξέρεις τώρα!
Τα συνηθισμένα δηλαδή!
διαβασα, καλωδιοστηριγματα, μισο να βαλω τα γυαλια μου...καλωδιοζητούμενα
Μα τι ρωτάς κι εσύ...Εννοώ πως επιδρά στην ακρόαση και τι διαφορές επιφέρει
ΜεταλλουργίαΥπάρχει κάποιος που να μπορεί να αιτιολογησει πως και γιατί το πολυμπριζο έχει σημασία στην διαδικασία? (ένα consumer έναντι ενός dedicated)
(προφανώς όχι με την εξήγηση ότι το ρεύμα πρέπει να ναι ποιοτικό και τα ηχεία τροφοδοτουνται από αυτό)
Εννοώ πως επιδρά στην ακρόαση και τι διαφορές επιφέρει
Ευχαριστώ
Και πάλι, είναι πολλές οι σελίδες για τα αυτονόητα.όχι @mafran, για το καλώδιο ζήτημα είναι να έχουν γραφτεί 4 σελίδες..
Τα υπόλοιπα είναι για τα γνωστά..ξέρεις..ενεργά,σαμπ, διαγράμματα ενεργών, κλπ..
Τι να το κάνεις το καλώδιο?,.... δε σου χρειάζεται καλώδιο..., πάρε ψηφιακή ισοστάθμιση,, και κάτι τέτοια ωραία..ξέρεις τώρα!
Τα συνηθισμένα δηλαδή!
ένα δίκιο το έχεις εδώ που τα λέμε..Και πάλι, είναι πολλές οι σελίδες για τα αυτονόητα.
Και καλά κάνουν.τα παιδιά στηρίζουν τις επιλογές τους...
Και καλά κάνουν.
Επίσης καλά θα κάνουν οι κομπογιαννίτες να σταματήσουν τις παπαρολογίες.
Σ άρεσε Λέανδρε?
Έχεις αυτογνωσία τελικά.
Πάντα Νίκο!Και καλά κάνουν.
Επίσης καλά θα κάνουν οι κομπογιαννίτες να σταματήσουν τις παπαρολογίες.
Σ άρεσε Λέανδρε?
Έχεις αυτογνωσία τελικά.
Τέλεια !Επαυξάνω λοιπόν!