profi
Γκαντεμόσαυρος του λασπολόγου
- Reaction score
- 1.438
Έχασα ολόκληρο το επεισόδιο κ γι αυτό τον χρεωσα...μα είναι δυνατόν τέτοιο δραμα να εξελιχθεί εν ωρα εργασίας?περάσαμε καλά πάντως.
και ο Γιάννης ήρεμος μου φάνηκε από το τηλέφωνοΈχασα ολόκληρο το επεισόδιο κ γι αυτό τον χρεωσα...μα είναι δυνατόν τέτοιο δραμα να εξελιχθεί εν ωρα εργασίας?περάσαμε καλά πάντως.
Να την δεις!Καλή η ταινία; Να τη δούμε;
Άλλο απαράδεκτο...χωρίς βίντεο?
Πέντε χθες το πρωί με ξυπνάει ο γιός:
- Κάτι σφυρίζει στο γραφείο.
- Στ' @@@ μου, κλείσε τον ήχο.
- Δεν κλείνει.
Θέλω να ολοκληρώσω το έγκλημα με ένα τρίτο Silverstone CS380 αλλά δεν τον βρίσκω στην Ευρώπη.
@daharis666 και λοιπά κορίτσα, μπορούμε να το βρούμε; Εναλλακτικές με 8 hot swappable HDD υπάρχουν;
SilverStone SST-CS380 V2 Mid Tower - Black
Compact midi tower in black by SilverStone, subtle design and lockable front flap, 8x hot-swap capable slots for 2.5/3.5-inch drives, 2x 5.25-inch bays, front I/O with 2x USB 3.0 & 2x audiowww.caseking.de
σου το χα πει και κάποτε....Θέλω να ολοκληρώσω το έγκλημα με ένα τρίτο Silverstone CS380 αλλά δεν τον βρίσκω στην Ευρώπη.
@daharis666 και λοιπά κορίτσα, μπορούμε να το βρούμε; Εναλλακτικές με 8 hot swappable HDD υπάρχουν;
To DS380 κάνει;
Αχ, χάρισα το rack σε μέλος που ξενιτεύτηκε στην Ιταλία. Έχω όμως ακόμα την πόρτα Γιάννη, έλα να τηνε πάρεις!σου το χα πει και κάποτε....
γιατί δεν φτιάχνεις ένα ρακ να τελειώνεις?
πάλι με κουτιά θα γεμίσεις
Για κοίτα εδώ.
Υπάρχει στο amazon.de 1τμχ όπως και στο Amazon.fr
A, επίσης και ένα EU Wide eshop (έχει ένα τηλέφωνο ελληνικό κάτω δεξιά)
MARKIT – startech.com 1m serial attached scsi sas cable - sff-8087
Καλώδια SAS – StarTech – SAS8087S4100 – StarTech.com 1m Serial Attached SCSI SAS Cable - SFF-8087 to 4x Latching SATA SAS cable (SAS8087S4100) - SATA / SAS cable - Serial ATA 150/300/600 - 4-Lane - SATA (R) to 36 pin 4i Mini MultiLane (P) - 1 m - latched - redwww.markit.eu
Τέτοια πράγματα έβρισκα τις περισσότερες φορές στον easy technology ( easytechnology.gr - ρίξε του ένα τηλ )Η επέκταση είναι προ των πυλών. Αφού μετά κόπων και βασάνων βρήκα ένα ακόμα case (@ankokdog ευχαριστώ πολύ!) και ακόμα δυσκολότερα έναν discontinued controller για τους 8 WD Red Pro, έφτασα στην αναζήτηση του -υποτίθεται- απλούστερου: 2 σετ καλωδίων Mini-SAS to SATA 1 μέτρου, σαν κι αυτό:
Αμ δε....
Στο caseking.de που υπήρχε σε στοκ, με ενημέρωσαν ότι δεν. Στην Ελλάδα δεν μπορώ να βρω πουθενά, ενώ από το Amazon δεν μπορεί έρθει πριν τις 19 Μαΐου.
Μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει πού μπορώ να βρω 2 τέτοια καλώδια 1 μέτρου από την Ευρώπη με express delivery; Βλέπετε έχω προγραμματίσει την επέκταση για την επόμενη Κυριακή και το πράγμα βιάζει.