Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.744
Αν και είμαι αμαρτωλός , δεν του έδωσα ban.Είναι αμαρτία να μπαναριζόταν ο Λέανδρος...
Αν και είμαι αμαρτωλός , δεν του έδωσα ban.Είναι αμαρτία να μπαναριζόταν ο Λέανδρος...
Εμμένω στις απόψεις μου. Βέβαια, τόσο το πολύπριζο, όσο και τα καλώδια της ΔΕΗ, συνέβαλαν σε μια διαφοροποίηση του ήχου. Όχι όμως όσο η προσεκτική τοποθέτηση των ηχείων ( συν την ισοστάθμιση ). Neeeeeeext!
Ποσά θα έδινες εσυ ?Για μένα για τα χρήματα που ζητούσε ήταν ΓΤΠΚ.
Ο Μπαφομετ είναι μεγάλος.Ο Λεανδρος μολις με ενημερωσε οτι δεν εχει προσβαση στο σαιτ.Ο λογος ποιος ειναι ρε παλλικαρια;
Ο Λεανδρος μολις με ενημερωσε οτι δεν εχει προσβαση στο σαιτ.Ο λογος ποιος ειναι ρε παλλικαρια;
Τα καλώδια θα φταίνεΟ Λεανδρος μολις με ενημερωσε οτι δεν εχει προσβαση στο σαιτ.
Τα καλώδια θα φταίνε
Υπάρχει θεός?
Πάντως θα ήταν πολύ ενδιαφέρον αν μπορούσε κάποιος να κάνει ανάλογα τεστ για να δούμε για ποιες τιμές εμπέδησης αντίστασης και χωρητικότητας έχει νόημα η αλλαγή καλωδίου και προσφέρει λογικές διαφορές που θα δικαιολογούνται με τις αντίστοιχες μετρήσεις (αν δεν κάνω λάθος οι κατασκευαστές τις δίνουν αυτές τις τιμές). Σίγουρα θα μπορούσε να λήξει πολλά ντιμπέιτ για τα καλώδια. Κάποιος είχε αναφέρει έναν κύριο σε αυτό το νήμα από κάποιο άλλο site που έκανε παρόμοια τεστ αλλα νομίζω οι μετρήσεις ήταν υπερβολικά κοντά.Μεταλλουργία
Κρυογενική ανακρυστάλλωση του μετάλλου,
δηλαδή την ανασύστασή του με στόχο εως και μηδενικά κενά στην δομή του,
με αποτέλεσμα λιγότερη αντίσταση, το ίδιο κάνουν " αρκετοί " στα καλώδια (πέραν της γεωμετριάς/συστροφής κ.τ.λ.)
Βέβαια το κόστος είναι δυσανάλογο του αποτελέσματος... στον ήχο τουλάχιστον.
.
. View attachment 160785
Μου το είχε στείλει ο Χρήστος για δοκιμή. Όσο για το ζήτημα της τοποθέτησης, αφού περιέγραψα ακριβώς τα οφέλη, ξαναλέω : mono test!Τελικά είσαι χαιεντας!
Τέτοιο πολύμπριζο δεν έχει κανείς.....ΘΗΡΙΟ μπράβο..
Όσο για την σούπερ ντουπερ τοποθέτηση των ηχείων σου......σε παρακαλώ μην το ξαναπείς.
Είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει οποίος αγοράζει Ηχεια. Το ότι εσυ τα είχες τοποθετήσει όπως ναναι δεν είναι θέμα για συζήτηση ούτε για να υπερηφανεύεσαι που άργησες αλλά τώρα το χεις κάνει.....
Ποσά θα έδινες εσυ ?
Το κατάλαβα στη δεύτερη συλλαβή!ριες
Το κατάλαβα στη δεύτερη συλλαβή!
Εγώ διάβασα κάτι αποχαιρετισμούς έτσι και αλλιώς οι χαιρετισμοί είναι επίκαιροι αυτήν την περίοδοΔεν νομίζω να έφαγε ban.
Πάντως θα ήταν πολύ ενδιαφέρον αν μπορούσε κάποιος να κάνει ανάλογα τεστ για να δούμε για ποιες τιμές εμπέδησης αντίστασης και χωρητικότητας έχει νόημα η αλλαγή καλωδίου και προσφέρει λογικές διαφορές που θα δικαιολογούνται με τις αντίστοιχες μετρήσεις ................
@Bhutia έχεις κάνει ανάλογο τέστ?
Αυτό είναι ένα ερώτημα που δεν απαντήθηκε .....Κανενας από αυτούς που έχουν τριννοβ δεν έχει ανάγκη κανένα καλώδιο!!!
Οι άλλοι όμως τι κάνουν ? ( εκτός του μπουτχια ) που είναι πειραγμένος.....
Πικρή ΑΛΗΘΕΙΑ .Το προβλημα με τα σαμπ, ειναι πως χρειάζονται κατάλληλο προενισχυτη με δυνατότητες ενσωμάτωσης, delay και κροσσαρισματος και επιπλέον κάποιον που να ξέρει να τα ρυθμίσει.
Αν δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις, δεν αξίζει τον κόπο.