- Reaction score
- 138.081
Α, τον γνωστό ήχο. Ναι.να είμαι αραχτός στον καναπέ ξαπλωμένος ίσως ή σε άλλη πλευρά του σπιτιού και να ακούω τον ήχο του καλωδίου ρεύματος
Μπιζίνγκα.
Α, τον γνωστό ήχο. Ναι.να είμαι αραχτός στον καναπέ ξαπλωμένος ίσως ή σε άλλη πλευρά του σπιτιού και να ακούω τον ήχο του καλωδίου ρεύματος
Με την ειρωνία τι ικανοποιείς τελικά τον εγωισμό σου η την ματαιοδοξία σουΑ, τον γνωστό ήχο. Ναι.
Μπιζίνγκα.
Τα ιντερκονεκτ λασπίτσα, όπου και να τα σύνδεσα.Ποιος είναι δηλαδή ο ήχος Belden;
Θα δώσεις ένα δεκαρικο θα πάρεις ένα θα δοκιμάσεις και θα μάθεις..... ,όπως έκανα εγώ με το mogami.Ας πει ό,τι θέλει!
Μόλις έκανα ντουζάκι και ενυδατώθηκα!
Για ρεύματος μιλαμε.Τα ιντερκονεκτ λασπίτσα, όπου και να τα σύνδεσα.
Ήρεμα μιλάω
Ότι χρησιμοποιώ, είναι φθηνό, καλό, υπάκουο και δεν αργεί να γυρίσει τα βράδυα!
Μάλλον ο Toole βλέπει το ηχοσύστημα σαν ένα εργαλείο που δεν πρέπει να προσθέτει ή αφαιρεί τίποτα. Δεν μπορούμε να ακούσουμε όλοι "φλατ" όμως. Εδώ έρχεται το γούστο του καθένα, πως του αρέσει να ακούει μουσική.83 σελιδες....να και η αποψη του floyd toole
The universal availability of "room EQ" is now a kind of "disease" in audio. People place trust in these devices that is misplaced. As I have stated several times, when the operating manual of the "calibration" device basically states that if the customer does not like the sound from the default target curve, then change the target curve. At this point it becomes a subjectively guided tone-control exercise, not a calibration. The "circle of confusion" for whatever program used during the tweaking is now permanently installed in the system.
Τα δίνεις και χαρτζιλίκι όταν βγαίνουν;και δεν αργεί να γυρίσει τα βράδυα!
Σαν να ισοσταθμίζεις λίγο τα μπάσα με αποτέλεσμα να είναι πιο αισθητός ο ρυθμός και σαν να τσιμπάς λίγο στα πρίμα και να αυξάνεται ο "αέρας".Για ρεύματος μιλαμε.
Προσπαθώ να καταλάβω πώς είναι ο ήχος ενός καλωδίου ρεύματος.
Οποιουδήποτε καλωδίου ρεύματος.
Δεν έχω πρόχειρη φώτο με φάσκελο να σου βάλω!Σαν να ισοσταθμίζεις λίγο τα μπάσα με αποτέλεσμα να είναι πιο αισθητός ο ρυθμός και σαν να τσιμπάς λίγο στα πρίμα και να αυξάνεται ο "αέρας".
Διάβασε το βιβλίο του.Μάλλον ο Toole
Τροφή για ασφαλές σκέψη. Κανείς μας δεν είναι ασφαλές.Προσπαθώ να καταλάβω πώς είναι ο ήχος ενός καλωδίου ρεύματος.
Ε, αυτό που άκουσα τότε, σε αυτό που έγραψα φέρνει!Δεν έχω πρόχειρη φώτο με φάσκελο να σου βάλω!
ε ναι .....δεν υπαρχει καποιο προτυπο καμπυλης..Μάλλον ο Toole βλέπει το ηχοσύστημα σαν ένα εργαλείο που δεν πρέπει να προσθέτει ή αφαιρεί τίποτα. Δεν μπορούμε να ακούσουμε όλοι "φλατ" όμως. Εδώ έρχεται το γούστο του καθένα, πως του αρέσει να ακούει μουσική.
Αν το ξανακούσεις με... μάτια ερμητικά κλειστά... θα κάτσω να με.....Ε, αυτό που άκουσα τότε, σε αυτό που έγραψα φέρνει!
Ούτε το τρίγωνο μας ισοσκελη....!Κανείς μας δεν είναι ασφαλές.
Μην τρολάρεσαι...Έτσι το...γέννησε η μάνα του και δεν το φάσκιωσε με...δέρατα ο iason.Αμάν ρε Ιάσωνα . Βγάλε μάναμου την κάλτσα , να πάρει λίγο αγέρα το καβλώδιο. Τόχεις πνίξει.
Γμτ μου δεν μπορώ να θυμηθώ ποιανής κυριλέ εταιρίας τα καλώδια είναι belden.
Τις τεκμηριωμένες πρακτικές...Φολικά πάντα...Με την ειρωνία τι ικανοποιείς τελικά τον εγωισμό σου η την ματαιοδοξία (;;