Φάε τη γλώσσα σου γκαντεμοσαυρε..!Ναι, καλά, έλα εσύ για αρθροσκόπηση να σου πω από κοντά
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Φάε τη γλώσσα σου γκαντεμοσαυρε..!Ναι, καλά, έλα εσύ για αρθροσκόπηση να σου πω από κοντά
Ποιοι; Η είναι πληθυντικός ευγενείας;Δεν είπαμε
Κάνε δουλειά σου...Αναρωτιέμαι κατά πόσον προτιμάς να επιδιδόμουν ξανά σε στιχουργική αντί να εξηγούσα τί συνέβη με την οριστική απόκριση στο τρέχον υπό διόρθωση setup...
magic bhutia μουΚαθότι όποια διαφοροποίηση θα σου έδιναν καλώδια θα ήταν τζογαδόρικη σαν από αμβλύ εργαλείο,ενώ οι αντίστοιχες από αναγνωρισμένα λογισμικά πιο εξειδικευμένες και κοφτερές,σαν νυστέρια.
Είναι ευχής έργον να έχουμε πάντα εποικοδομητικές ασχολίες για...τα δάκτυλά μας.Πάντως μετά την κρίση πολλοί θα έχουν αποκτήσει και την ειδικότητα του δακτυλογράφου
Αναρωτιέμαι κατά πόσον προτιμάς να επιδιδόμουν ξανά σε στιχουργική αντί να εξηγούσα τί συνέβη με την οριστική απόκριση στο τρέχον υπό διόρθωση setup...
Ήμουν σίγουρος για την "τραβάτε με και ας κλαίω" απόκριση στην πρόκληση!
Buy cables,buy cables,buy cables
Honey,you found your home.
I know they pissed you,
Honey I know they pissed you and they shoved you
when you were in need,
But all I know is what you hear,
And you don't read to find why,
But you know, honey I'll always,
I'll always worship you if you ever want cables
Feel free and cry, buy cables,buy cables,buy cables
Oh honey,this is our true home.
Don't you know, honey,
Ain't nobody ever gonna help you
The way I try to do?
Who'll fry all your brain,
Honey, your earache, too?
And if you need me, you know
That I'll always get the message if you post it
Come on and cry,swap cables, swap cables,swap cables
Big spender,like you always like to do.
And when you sit around the sweet spot, babe,
You said you'd try to tame that nasty room mode ,
You might find out later that the way won't end with Kondo,
Honey,it ends with the rude man from Kathmandu.
You can search all around the net
Trying to find something to do with your response, baby,
When you only gotta do one thing well,
You only gotta do one thing well to make it in this hobby, babe.
You got Toole waiting for you there,
All you ever gotta do is study and apply software
And that'll be the end of the drama, babe,
I know you got more experiences to share, babe,
So come on, come on, come on, come on, come on,
And don't be a...cry baby, cry baby, cry baby.
And if you ever hear less fluidity, dear,
I want you to come on,correct the phase now,
And if you ever miss a litte harmonic saturation
Come on and change it baby more gain baby now
and make it happen
Έγινε και η...χάρις,αλλά φρονώ πως η ΄΄εργατική τάξη΄΄ έπεσε ολίγον έξω αφού θα ταίριαζε περισσότερο το κομμάτι...
"Ball and Chain".
Too Late for Tears,now...
Σιγα, το καλσον ...Τους γιατρούς τους έχετε πάρει από φόβο γιατί λένε τα σύκα σύκα , και τα αυτονόητα.
Που να έγραφε ο φίλος μου ο Αντώνης!. Εκεί να δείς δάχτυλο που θα έπεφτε.
Ματσούκι θα έβγαζε και θα έδερνε κανονικά.
Οχι δημοκρατίες και τα λοιπά , τι? στρώσιμο καλωδίων? 100 μέρες φυλακή.
Τι? καλώδιο ρέβματος? διαφορά με το μαύρο ? 100 μέρες φυλακή.
Τι? στρώσιμο μηχανημάτων? 75 μέρες φυλακή.
Δεν συνεχίζω γιατί θα μαζευτούν τόσες πολλές μέρες φυλακή που κάποιοι δεν θα έβγαιναν ποτέ.
Αντε ! σας την χαρίζω.
Και να ξέρετε οι γιατροί είναι ήπιοι.
Υπάρχει βούρδουλας τεραστίων διαστάσεων .
Πωπω τούρτα , θα σε κάνει καινούργιο λέμε. Τι αρθροσκόπηση τι κωλονοσκόπηση , τι ανασκολώπηση , παπάδες θα σου κάνει. Ε ρε έτσι και πέσεις στα χέρια του , πάρτυ κάνει στο κορμάκι σου.Φάε τη γλώσσα σου γκαντεμοσαυρε..!
Όχι.Άμα γυρίσω σε πολυκάναλο με ενεργά και subs, θα μου κάνει δωρεάν την μαγνητική ο Dr Ear.. να ελπίζω ή όχι
Αυτά πάντως, όσο τα αφήνεις, χειρότερα γίνονται καλύτερα δε γίνονται.θέλω και κάνα τάληρο για αρθροσκόπηση, δεν ξέρω και αν φτάνει βάλε και την μαγνητική
Τελικά το χαλί παίζει ρολο στην ακουστική του χώρου ή όχι γιατί εμένα όταν το ανέφερα με πήραν με τις πέτρεςΘα πιω την μπυριτσαμ γιατί ιδρωσα να το ξεπακεταρω, λίγη σιεστα και το απόγευμα θα ξεκινήσω, αργία την Δευτέρα, χάλια σας λέω μαύρα
View attachment 161125
Εάν δεν υπάρχει διαθέσιμη κατανομή των RT60 ανά οκτάβα,δεν μπορεί να δοθεί αξιόπιστη απάντηση για το αν θα ήταν ενδεδειγμένο ή όχι σε δεδομένη περίπτωση.Τελικά το χαλί παίζει ρολο στην ακουστική του χώρου ή όχι γιατί εμένα όταν το ανέφερα με πήραν με τις πέτρες
ένα ίσον...λιγότερο από κανένα
Παίζει δεν παίζει είναι αδιάφορο. Χωρίς χαλί είναι χάλι τον χειμώνα.Τελικά το χαλί παίζει ρολο στην ακουστική του χώρου ή όχι γιατί εμένα όταν το ανέφερα με πήραν με τις πέτρες
Φιλική συμβουλή off-topic:θέλω και κάνα τάληρο για αρθροσκόπηση, δεν ξέρω και αν φτάνει βάλε και την μαγνητική άστα Έξοδα πολλά.
Φίλοι μου μετά απο 5 χρόνια που έχω να γράψω ασχολείστε με τα ίδια θέματα, τα ίδια στρατόπεδα. Κάπως βαρετό !Ο Χρήστος είναι φίλος και ήταν απ τους πρώτους υπέρμαχους των ενεργών ηχείων, αλλά όταν πήρε όοοολη την Focal αγάπησε και τα passive ηχεία.