Από nordost σε κάτι άλλο !!!

Reaction score
2.826
Η θεά (πιστήμον άνθρωπος, γναθοτέτχια) είναι η δεξιά, η γκεομίατ, αυτή με τα Γκριμ ντε, τα ενεργά με τα ντιεσπί και τα δύο σαμπ και τα μαύρα καλώδια τα φτηνά, που πάθαμε πλάκα με το στέρεό της:

View attachment 161709

Η αριστερή η γριά είναι η Κόγιας. Μίρλα. Έρωτας.

Εγώ η φαλακρή. Ε, μ'αυτά που λέτε, με έχετε καραφλιάσει. :lolsign:
Ντοκ βλέπω ότι κάνουμε το ίδιο χτένισμα

Akis_G

Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
Reaction score
8.024
@Γιάνννης μην πας, θα σε ταΐσει στον σκύλο
Συμφωνω, μην πας, ειναι παγιδα. :laugh:

Μου ηρθαν στο μυαλο κατι σκανδιναβικες ταινιες, με διαφορους παρανοϊκους που βασανιζαν κοσμο στο υπογειο του σπιτιου τους.:confused:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.084
Πρέσα Κανάριο.

Γκουγκλαρε.

Σφυρίχτρα για τα περιστέρια..
Άμα σε τσακώσει αυτό το σκυλί που κυκλοφορεί στην αυλή μου, θα σε ψάχνουν στο αμπερ αλερτ.
Ούτε γω δε θα σε βρω.

Κότες ολόκληρες το ταΐζω, ωμές μες στα αίματα, και τις τρώει όπως τρως εσύ ένα φύλλο μαρουλιού...

Ψοφάει για κόκκαλα και σε είδα είσαι κοκκαλιάρης, θα κάνει πάρτι.

Last edited:

Reaction score
3.628
Πρέσα Κανάριο.

Γκουγκλαρε.

Σφυρίχτρα για τα περιστέρια..
Άμα σε τσακώσει αυτό το σκυλί που κυκλοφορεί στην αυλή μου, θα σε ψάχνουν στο αμπερ αλερτ.
Ούτε γω δε θα σε βρω.

Κότες ολόκληρες το ταΐζω, ωμές μες στα αίματα, και τις τρώει όπως τρως εσύ ένα φύλλο μαρουλιού...

Ψοφάει για κόκκαλα και σε είδα είσαι κοκκαλιάρης, θα κάνει πάρτι.
Κοκκαλιαρης 85+ κιλα 177 υψος;Τι τα κανουμε τα βαρη,για πλακα;Για βγαλε BMI να σε δω!

Ασε που τρεχω πιο γρηγορα απο αυτον:beach:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.932
Συμφωνω, μην πας, ειναι παγιδα. :laugh:

Μου ηρθαν στο μυαλο κατι σκανδιναβικες ταινιες, με διαφορους παρανοϊκους που βασανιζαν κοσμο στο υπογειο του σπιτιου τους.:confused:
εγω βγηκα απο κει , 3 μηνες πριν, μετα απο 2 εβδομαδες εγκλεισμου, αλυσοδεμενος.
Ουτε σηματα καπνου δε μπορουσα να κανω.
Δεν ξαναπαω
8-)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.084
Παιδιά, άνευ πλάκας, 45 κιλά σκυλί τέτοιας ράτσας, άμα σε βάλει στο μάτι, την έκατσες τη βάρκα. Δε σε σώζει τίποτα...

Ευτυχώς δεν έχει συμβεί τίποτα ως τώρα. Αλλά παίρνω μέτρα, έχω τοποθετήσει 100+ μέτρα φράχτη με το που πήγα, γιατί δεν είχε, είναι συγκρότημα...
Κι έχω ασχοληθεί άπειρες ώρες με την εκπαίδευση, έμαθε να ακούει, στην αρχή ορμούσε στα πάντα όλα...

Reaction score
2.826
Παιδιά, άνευ πλάκας, 45 κιλά σκυλί τέτοιας ράτσας, άμα σε βάλει στο μάτι, την έκατσες τη βάρκα. Δε σε σώζει τίποτα...

Ευτυχώς δεν έχει συμβεί τίποτα ως τώρα. Αλλά παίρνω μέτρα, έχω τοποθετήσει 100+ μέτρα φράχτη με το που πήγα, γιατί δεν είχε, είναι συγκρότημα...
Κι έχω ασχοληθεί άπειρες ώρες με την εκπαίδευση, έμαθε να ακούει, στην αρχή ορμούσε στα πάντα όλα...
Ροντβάιλερ είναι ?

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.224
εγω βγηκα απο κει , 3 μηνες πριν, μετα απο 2 εβδομαδες εγκλεισμου, αλυσοδεμενος.
Ουτε σηματα καπνου δε μπορουσα να κανω.
Δεν ξαναπαω
8-)
Εκτός από το ΄΄Σύνδρομο της Στοκχόλμης΄΄,καταχωρείται προφανώς και το ΄΄Σύνδρομο του immersive΄΄.;)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.084
Ο,τι απέμεινε απο τον προηγούμενο
Δεν αφήνει κόκκαλα λέμε ρεεεε! :lol:

Σα τσιπς γαρίδας τα κατεβάζει....
Ροντβάιλερ είναι ?
Έγραψα βρε, πρέσα Κανάριο.
Από τα δυνατότερα δαγκώματα..
Είχα δει μετρήσεις σε Νιούτον, παράνοια... Εξ'ου και το "πρέσα".

Στα Κανάρια νησιά το χρησιμοποιούσαν σφαγείς για να σκοτώνει γελαδια. Κατεβάζει γελαδια λέμε... Χέσε μέσα.
Άμα ψάξεις την ιστορία του είδους, θα καταλάβεις περί τίνος πρόκειται.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.902
Members
38.258
Νεότερο μέλος
ds-mk