Από nordost σε κάτι άλλο !!!

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.279
ω ρε φιλε, και τοσες φορες που εχω ανεβει απανω 'Σσσαλλλλονικη... τελευταια(2-3 χρονια) ειμουν δεκα λεπτα (απο Αγιατριαδα) απο τον EAR... τι μ@λ@κ@ μαιμου ειμαι... :download:
-και ο χρονος πισω δε γυρνα, με 4 υπογουφερ εγω δεν περναω ουτε απεξω, οταν ειχε δγυο μετα φοβου και απιστεως...θα εκανα τη καρντια μου πετρα και θα χτυπαγα το κουδουνι με ενα μολτ ...τωρα ουτε καρντια..ουτε τιποτα.. παλι καλα δηλαδη που εχει μεινει και το μολτ.. 🐒

Reaction score
3.628
20000 δραχμές να υποθέσω.
Το 627 δεν είναι πανάκεια. Δεν δουλεύει παντού καλά.
Τώρα για τους solen? εγω θα δοκίμαζα και κάτι άλλο.

Α εκεί που είσαι περνάω συνέχεια απο πάνω σου όταν πάω για τον 16 από νότια στο μακεδονία.
Ετσι.Ηταν η πρωτη βελτιωση που εκανα,τα λεφτα μου τοτε ελαχιστα και ειχα μεινει πολυ ικανοποιημενος.Επισης η αγορα της Θεσσαλονικης εκεινα τα χρονια στα ηλεκτρονικα ανταλλακτικα δεν ηταν και οτι καλυτερο για τους diyερς.

Reaction score
4.228
20000 δραχμές να υποθέσω.
Το 627 δεν είναι πανάκεια. Δεν δουλεύει παντού καλά.
Τώρα για τους solen? εγω θα δοκίμαζα και κάτι άλλο.

Α εκεί που είσαι περνάω συνέχεια απο πάνω σου όταν πάω για τον 16 από νότια στο μακεδονία.
Αν καμμια φορα το μεσημερι δεις τρια πραματακια να λαμπυριζουν, ειμαστε ο εγω ο Κωστας και dimi στιν πισινα. Μην κανεις λαθος και προσγειωθεις σε λαθος μερος!! :smg:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.081
Δεν υπάρχει αεροδιάδρομος από πάνω μου, δεν περνάει κανένα αεροπλάνο από πάνω.

Πιο δεξιά είναι ο αεροδιάδρομος, στην Καρδία με Τρίλοφο πέφτει.

Περνούσαν τα αεροπλάνα πάνω από το προηγούμενο σπίτι μου (Καρδία), τώρα ησύχασα κι από αυτά. Δοξασοι

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.909
Δεν υπάρχει αεροδιάδρομος από πάνω μου, δεν περνάει κανένα αεροπλάνο από πάνω.

Πιο δεξιά είναι ο αεροδιάδρομος, στην Καρδία με Τρίλοφο πέφτει.

Περνούσαν τα αεροπλάνα πάνω από το προηγούμενο σπίτι μου (Καρδία), τώρα ησύχασα κι από αυτά. Δοξασοι
Δεν είναι θέμα αεροδιαδρόμου ρε χαμένε , όταν κάνουμε εξ όψεως προσέγγιση με δεξί κύκλο για τον 16 από κει περνάμε.
Και από την καρδία άν θέλουμε να το σφίξουμε.

Reaction score
39
Θα σου πω ομως και κατι αντιστοιχο.
Ακλαφτα πηγαν κι ενα σωρο κινητα που ειχαμε πριν 20 χρονια. Ουτε που τα σκεφτομαι, ουτε τα λυπαμαι. Οταν θα χρειαστει θα παρω κατι καινουριο και μες τις δυνατοτηες μου. ΑΠλα πραγματα!

Μηχανηματα ειναι, υποχρεουνται να κανουν τη δουλεια σου. Μετα στα σκουπιδια. Δεν θα τα κανω δωρο στα παιδια μου. Στα σκουπιδια!
Δεν διαφωνω...αυτο εννοουσα και εγω. Εκτος αν τα απιδια καποιου γινουν συλλεκτες και μαζευουν βινταζ ηλεκτρονικα ΄)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.081
Κάποια φωτογραφία να δούμε την θεά
Η θεά (πιστήμον άνθρωπος, γναθοτέτχια) είναι η δεξιά, η γκεομίατ, αυτή με τα Γκριμ ντε, τα ενεργά με τα ντιεσπί και τα δύο σαμπ και τα μαύρα καλώδια τα φτηνά, που πάθαμε πλάκα με το στέρεό της:

IMG_20191027_225816.jpg

Η αριστερή η γριά είναι η Κόγιας. Μίρλα. Έρωτας.

Εγώ η φαλακρή. Ε, μ'αυτά που λέτε, με έχετε καραφλιάσει. :lolsign:

Reaction score
3.628
Η θεά (πιστήμον άνθρωπος, γναθοτέτχια) είναι η δεξιά, η γκεομίατ, αυτή με τα Γκριμ ντε, τα ενεργά με τα ντιεσπί και τα δύο σαμπ και τα μαύρα καλώδια τα φτηνά, που πάθαμε πλάκα με το στέρεό της:

View attachment 161709

Ο Κογιας σαν τον γιο του Μικη Θεοδωρακη ειναι!
Θελετε και τριτο στην παρεα σας η θα τη βρειτε μοναχιες σας?

8-):o
Αναλογα τα βιτσια σου! :rofl:

Reaction score
2.994

View attachment 161709

Το χέρι τι κάνει στη μασχάλη του Κόγια ?

.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.897
Members
38.255
Νεότερο μέλος
konfan