- Reaction score
- 2
Καλησπέρα σε όλους.Θα ήθελα την βοήθειά σας διότι εδώ και μέρες προσπαθώ να βγάλω άκρη και δεν έχω καταφέρει τίποτα.Λοιπόν να σας πω από την αρχή πώς ξεκίνησε το όλο θέμα.Πρόσφατα αγόρασα τα ηχεία δαπέδου warfedalediamond 230 στην αρχή όλα καλά μου άρεσε και το πώς έπαιζαν κ.τλ.π.Μετά απο δύο μέρες άρχισε να ακούγεται ένα τρίξειμο πιο πολύ στα μπασάτα σημεία των τραγουδίων.Υπέθεσα επειδή μου έιχε ξανατύχει σε άλλα ηχεία που είχα αγορασει στο παρελθόν, ότι θα ήταν κανένα καλώδιο σύνδεσης, και όντως έτσι ήταν.Έβγαλα τα γουφεράκια και τα δύο αλλά για να το κάνω αυτό και να βρώ το πρόβλημα αφαίρεσα τα ηχομωνοτικά τύπου υαλοβάμβακα γκρί χρώματος και μετά δέν θυμόμουν πως ήταν βαλμένα.Η αλήθεια έιναι πως τέτοια ζημία δεν περίμενα να πάθω,προσπάθησα με χίλιους τρόπους να τα βάλω αλλά κάθε φορά που το επιχειρούσα ήταν και μια καινούρια αποτυχία.Στο ηχητικό αποτέλεσμα παρατηρώ μεγάλη διαφορά, κυρίως στα μπάσα.Έχω σπάσει το κεφάλι μου να βγάλω άκρη αλλά αυτό το σταυρόλεξο δεν μπορώ να το λύσω με τίποτα χωρίς βοήθεια.Η αλήθεια είναι πως δεν πρόκειται για μια απλή καμπίνα ηχείου που συνήθως έιναι οφθαλμοφανές το που πρέπει να μπούν, π.χ το bass reflex του συνγκεκριμένου ηχείου έιναι κάτω ακριβώς απο το δεύτερο γουφεράκι(μετρώντας απο πάνω πρός τα κάτω) και έχει δ απο τις οποίες η μια είχε τυλιγμένο βαρελάκι ένα κομμάτι μονωτικού, αυτό είναι το μόνο που θυμάμαι στα σίγουρα.Επίσης να επισημάνω ότι στο ένα ηχέιο το είχαν στην μπροστινή οπή ακριβώς κάτω από το μεγάφωνο, και στο άλλο στην δέυτερη η οποία βρίσκεται πρός την πλάτη του .(μάλλον βιαζόντουσαν)Άν κάποιος έχει τα ίδια ηχεία και μπορεί να βγάλει μερικές φωτό από το εσωτερικό της καμπίνας θα ήμουν υπόχεως για μια ζωή, διότι πήγα για μαλί και βγήκα κουρεμένος.Παρεπιπτώντος το τεχνικό τμήμα τις αντιπροσωπείας είναι αυτήν την περίοδο κλειστό, επιχέιρησα και έστειλα κάποια mail σε εξουσιοδοτημένους συνεργάτες αλλά απάντηση δεν πήρα.Κρίμας γιατί δέν πρόλαβα να τα χαρώ κιόλας.Συγνώμη αν σας ζάλισα, και εύχομαι σε όλους σας υγεία ,κουράγιο, και υπομονή σε αυτές τις δύσκολες ημέρες που όλοι περνάμε.Νάστε καλά.