Καλώδια και θύματα

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.230
Χρόνια πολλά σε όλους!! Χριστός ανέστη!
Όσο για τον αμνό, ψήνεται ήδη στον φούρνο και στις 11:00΄ θα είναι έτοιμος, όπως κάθε χρόνο.
Σιγά μην ξυπνήσω απ' τις έξι ν΄ανάβω φωτιές, άσε και τ' άλλο. Πού να ψάχνω να δοκιμάζω μάρκες από σύρματα, μάρκες από κάρβουνα και μάλιστα στον χώρο μου...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.525
Χριστος Ανεστη σε ολους!Ευχομαι να περασει γρηγορα η κατασταση και να βγουμε νικητες!
Ακουω τωρα απο αυτους που σουβλιζουνε τι συρμα διαλεξαν να δεσουν τον οβελια! :biggrin:
Τι να σου πω... Πάντα ήμουν παράξενος με τον ύπνο, αλλά αυτό το άγχος να πετάγομαι πάνω με το παραμικρό δεν το είχα...
Να αρχίσω τα ηρεμιστικά;
Άλλαξε καλώδια
Χριστός Ανέστη για...γάτους και γατάκια.
Δεν αφήνετε τα offtopic (ευχές) να πείτε τίποτα για το θέμα;
Υπάρχουν και πιο προχωρημένες πρακτικές από το ν'αναρωτιόμαστε τι σύρμα θα χρησιμοποιούσαμε μια μόνο φορά κάθε χρόνο.

Και δια του λόγου το ασφαλές...Αγωγός από τα τυλιγμένα με το χέρι και με οικολογικά μονωτικά περιβλήματα WAY Cables Twelve ηχείων για τις λάμπες...
1587286985210.png

1587286717143.png

Τονώνει ακαταμάχητα το τρισδιάστατο των περιγραμμάτων σε όσα αντικείμενα φωτίζονται και παράλληλα χαλαρώνει τον χρήστη με τη σκοτεινή ηρεμία που επιφέρει μεταξύ των ειδώλων κατά τη σβέση του φωτός.

Reaction score
6.798
εγω αν και ειχα την δυνατοτητα για σουβλα το εβαλα στο φουρνο.....αλλα το εδεσα με συρμα :p
......με χαλασε που δεν θα μαζευτουμε....
Εδώ βλέπουμε το πρώτο στάδιο ψησίματος σε φορμάτ auro 3d. ;)
Χριστός Ανέστη:)

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.621
Ναι βέβαια , αλλά δεν υπέπεσε κάτι στην μαντίληψή μου.
star quad με rca? πολύ ανωμαλία ρε παιδάκι μου.

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Ποιά η χρησιμότητα να πάρεις Star quad καλώδιο και να το χρησιμοποιήσεις ως Interconnect με RCA βύσματα;
Γελάνε και οι πέτρες!
Καλωδια star quad με rca πουλανε και κατασκευαστες τετοιων καλωδιων και δινουν και οδηγιες στο θεμα της θωρακισης που να κολληθει κλπ.
Ισως ειναι καλυτερα να ρωτησουμε τους ιδιους γιατι προτεινουν ειτε star quad ειτε απλα balanced καλωδια τους ακομη και με rca ? Mια πιθανη εξηγηση ισως να ειναι ο οτι το σημα που περνα απο το + & - του καλωδιου ειναι το ιδιο και ετσι ειναι καλυτερα να αντιμετωπιζεται απο το καλωδιο ?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.632
Members
38.211
Νεότερο μέλος
Atomkinder