Καλώδια και θύματα

Reaction score
377
Εμενα παντως οταν βρεθηκα σε αναγκη και πουλησα τα κοντο, ιντρκονεκτ και ρευματος, μου εδωσε ο Λεανδρος μαγκαμι ιντερκονεκτ,(π.μ. για εντυπωσεις:)). Οταν τον εκραξα στο στυλ, μα καλα, μογκαμι? ΕΣΥ?, μου απαντησε οτι αυτο ειναι το καλυτερο μογκαμι, σκοτώνει!! Μπορειτε αν δε με πιστευετε να τον ρωτησετε.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.112
Εμενα παντως οταν βρεθηκα σε αναγκη και πουλησα τα κοντο, ιντρκονεκτ και ρευματος, μου εδωσε ο Λεανδρος μαγκαμι ιντερκονεκτ,(π.μ. για εντυπωσεις:)). Οταν τον εκραξα στο στυλ, μα καλα, μογκαμι? ΕΣΥ?, μου απαντησε οτι αυτο ειναι το καλυτερο μογκαμι, σκοτώνει!! Μπορειτε αν δε με πιστευετε να τον ρωτησετε.
Αλήθεια λέει!:smile:
Όντως του είπα ότι είναι το καλύτερο της μογκαμι, εντάξει..δε του είπα ότι σκοτώνει κιόλας.. αλλά είναι εξαιρετικό vfm καλώδιο, ως εκεί.. μετά απ'αυτό...αρχίζουν τα σοβαρά καλώδια!! :sneaky: :sneaky:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.525
Όντως του είπα ότι είναι το καλύτερο της μογκαμι, εντάξει..δε του είπα ότι σκοτώνει κιόλας.. αλλά είναι εξαιρετικό vfm καλώδιο, ως εκεί.. μετά απ'αυτό...αρχίζουν τα σοβαρά καλώδια!! :sneaky: :sneaky:
Μετά το mogami αρχίζει το...mogamishi. :lolsign:

Reaction score
3.089
Εκεί που ξεκινάς καλά,μας τα χαλάς στο τέλος :D

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.112
Εκεί που ξεκινάς καλά,μας τα χαλάς στο τέλος :D
Εμ τι να σου πω??
Για ένα ic που κοστίζει να το φτιάξει κάποιος 70-80€ μια χαρά παίζει!!
Αν όμως ακούσει κάποιος κάποιο άλλο ic υψηλότερης κατηγορίας τιμής...θα πει.."καλό το μογκαμι, εξαιρετικό στη τιμή του,... αλλά.. λίγο" ... όταν το ακούσεις δίπλα σε σοβαρά καλώδια, αυτή είναι η πραγματικότητα!
Με 70-80€ άλλωστε τι μπορείς να περιμένεις??
Ένα τίμιο καλώδιο περιορισμένων δυνατοτήτων!!

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.620
πραγματεύεται ?? Δανεικο το καλωδιο για να κανω τη δουλεια μου φιλος.
Δε λέει ρε για σένα. Για τον Λέανδρο λέει.
Εμ τι να σου πω??
Για ένα ic που κοστίζει να το φτιάξει κάποιος 70-80€ μια χαρά παίζει!!
Αν όμως ακούσει κάποιος κάποιο άλλο ic υψηλότερης κατηγορίας τιμής...θα πει.."καλό το μογκαμι, εξαιρετικό στη τιμή του,... αλλά.. λίγο" ... όταν το ακούσεις δίπλα σε σοβαρά καλώδια, αυτή είναι η πραγματικότητα!
Με 70-80€ άλλωστε τι μπορείς να περιμένεις??
Ένα τίμιο καλώδιο περιορισμένων δυνατοτήτων!!
Ε τι τώρα? Αν το καβλώδιο δεν κάνει 900e και πανω δεν είναι καβλώδιο καλωδιάκι της πλάκας είναι.
Ε Λέανδρε?

Reaction score
4.699
Ειπα κι εγώ... να μη ξαναγυρισουμε στα καλωδια...
Ασφαλές πεδίο αντιπαράθεσης.
Όπως το σλόγκαν "Καλύτερα να είμαστε σίγουροι.."
(για ο,τι γράφουμε..)
Είμαστε;; :laugh:

Reaction score
6.798
Ειπα κι εγώ... να μη ξαναγυρισουμε στα καλωδια...
Ασφαλές πεδίο αντιπαράθεσης.
Όπως το σλόγκαν "Καλύτερα να είμαστε σίγουροι.."
(για ο,τι γράφουμε..)
Είμαστε;; :laugh:
Εντάξει ρε συ. Το θέμα καλύφθηκε επαρκώς.
Μογκάμι , μπέλντεν τοπ και τα μυαλά στο μίξερ!! :D
audio-3817292_960_720.jpg

ρε παλουκάρια.....εμείς οι άτυχες που χρησιμοποιούμε HDMI..... σε τι φράγκα να κοιτάμε?:biggrin:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.682
Εντάξει ρε συ. Το θέμα καλύφθηκε επαρκώς.
Μογκάμι , μπέλντεν τοπ και τα μυαλά στο μίξερ!! :D
View attachment 162632

κάτι σε 15μετρο χρειάζομαι....

δεν θέλω χρέπια...
κυνηγώ αντίστοιχη ποιότητα ήχου γνωστού μέλους που ειδικεύεται στα στέρεοζ :lolsign: :lol:

Reaction score
6.798
κάτι σε 15μετρο χρειάζομαι....

δεν θέλω χρέπια...
κυνηγώ αντίστοιχη ποιότητα ήχου γνωστού μέλους που ειδικεύεται στα στέρεοζ :lolsign: :lol:
Δεν ξέρω αν υφίσταται θέμα στα 15 μέτρα αλλά πριν 4 χρόνια που χρειάστηκα hdmi για μία εφαρμογή στα 25 μέτρα βρήκα στην Αγγλία ένα που είχε κάποιο τύπου ενισχυτή σήματος πάνω στο hdmi και ήταν το μόνο που δούλεψε.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.682
Δεν ξέρω αν υφίσταται θέμα στα 15 μέτρα αλλά πριν 4 χρόνια που χρειάστηκα hdmi για μία εφαρμογή στα 25 μέτρα βρήκα στην Αγγλία ένα που είχε κάποιο τύπου ενισχυτή σήματος πάνω στο hdmi και ήταν το μόνο που δούλεψε.
μέχρι τα 15m είσαι οκ σε ότι έχω δοκιμάσει.....από εκεί και μετά έχω δει πάρα πολλές υλοποιήσεις με ενισχυτή

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.632
Members
38.211
Νεότερο μέλος
Atomkinder