- Reaction score
- 3.089
Το πιθανότερο ή με περίεργες μεθόδους....ή τη βρήκαν έτοιμη Λέανδρε. "Παίζει" σοβαρά και αυτό!
Το πιθανότερο ή με περίεργες μεθόδους....ή τη βρήκαν έτοιμη Λέανδρε. "Παίζει" σοβαρά και αυτό!
Να μου επιτρέψεις να έχω τις αμφιβολίες μου....δυστυχώς όχι..
Όχι, δεν είναι απατεώνας.
Σε μια ελεύθερη αγορά για να επιβιώνει μια εταιρία με τόσο υψηλές τιμές πώλησης πάει να πει ότι το προϊόν που παράγει έχει και το αντίστοιχο αγοραστικό κοινό που απευθύνεται.
Επίσης είναι σίγουρο, ότι αυτός ο υποψήφιος πελάτης που θα δώσει 65k για το εν λόγω καλώδιο.. μόνο κορόιδο δεν είναι για να έχει δημιουργήσει τέτοια περιουσία που να σκέφτεται να δώσει.. χαλαρά 65k για καλώδιο!
Απλά είναι κάποια προϊόντα που δεν αφορούν το ευρύ κοινό αλλά στοχευμένη κατηγορία υποψηφίων πελατών.
Τόσο λοιπόν η μογκαμι όσο και η synergistic research, ή η όποια άλλη εταιρία έχουν ένα target group που απευθύνονται.. τόσο απλά!
Η Auralex βγαζει και μπασσοπαγιδες;............και κατι ακομα....πρωτα φροντισα με auralex τον κουλο μου χωρο....και μετα στραφηκα στα καλωδια
Αuralex ετσι...πριν τα φερει ο στολας (2004)......οχι φελιζολ απο το λαζαρακη που οταν πολυμεριστουν
γινεται ο χωρος χιονια στο καμπαναριο......
Ειναι ευλογια να εχεις καλο χωρο...οσο πιο καλος τοσο πιο λιγα λεφτα θα βαλεις σε room treatment...και σε ισοσταθμισεις.....οπως ειπε μελος
Η καλυτερη ισοσταθμιση ειναι η καθολου ισοσταθμιση........και αν μου φερεις ενα μπλιμπλικι να του βαλω 2 τελεστικους και ενα music rail.....Μπορει να ειναι ακριβοτερα απο το dsp....του λουτσου........
Ολοι οι χωροι ακουγονται boomie and woofie...Που ελεγε ο holman.....φτανει να ξυπνησεις τα δαιμονια τους........
Συμφωνώ.Ειναι ευλογια να εχεις καλο χωρο...οσο πιο καλος τοσο πιο λιγα λεφτα θα βαλεις σε room treatment.
Η Auralex βγαζει και μπασσοπαγιδες;
Εχετε καποια φωτογραφια του φροντισμενου χωρου σας;
Συμφωνω-ισως και σε ολα τα σχολια σας-θα ελεγα.
Σας ευχαριστω πολυ.Φαινεται αξιολογος χωρος και πρωτοποριακο συστημα για την εποχη του!η πρωτη ειναι απο ηχο του 07....πανω χωρος...και οι αλλες απο ηχο του 09.......του χαιτεκ δεν τις βρισκω....και υποψιν κπροσθετα διαχυτες μεχρι το 11.........δεν τα εκανα σε μια μερα.....
αυτό και μόνο δίνει εξηγήσεις στις προτεραιότητες............και κατι ακομα....πρωτα φροντισα με auralex τον κουλο μου χωρο....και μετα στραφηκα στα καλωδια
Σιγουρα θα το ειχα διαβασει τοτε και μπορει να εχω και το περιοδικο κρατημενο σε ενα μικρο αρχειο που φυλαξα στον καμπινέ !
Στην τριτη φωτο διαβαζω στο περοδικο. "Τελος, αξιζει να αναφερθει πως στο παρασκηνιο επιδρουν με το δικο τους, καταλυτικο τροπο τα προσεγμενα και ακριβα καλωδια που χρησιμοποιουνται τοσο για τη διασυνδεση των συσκευων οσο και για τη ρευματοδοσια τους".η πρωτη ειναι απο ηχο του 07....πανω χωρος...και οι αλλες απο ηχο του 09.......του χαιτεκ δεν τις βρισκω....και υποψιν κπροσθετα διαχυτες μεχρι το 11.........δεν τα εκανα σε μια μερα.....
γεναρη του 10 εκλεισα με τα καλωδια......Στην τριτη φωτο διαβαζω στο περοδικο. "Τελος, αξιζει να αναφερθει πως στο παρασκηνιο επιδρουν με το δικο τους, καταλυτικο τροπο τα προσεγμενα και ακριβα καλωδια που χρησιμοποιουνται τοσο για τη διασυνδεση των συσκευων οσο και για τη ρευματοδοσια τους".
..κοίτα Alfee τι πιστεύω εγω: εάν κάποιος ενδιαφερθεί σοβαρά για ένα καλώδιο αυτής της τιμής, πιθανότατα θα επισκεφθεί την έδρα της εταιρίας και θα ζητήσει τα αποδεικτικά στοιχεία εκείνα που δικαιολογούν αυτή την τιμή. Μπορεί να είναι μετρήσεις, ακρόαση (έχουν τέτοιο χώρο), ή τι άλλο. Θα ζητήσει να πεισθεί πριν καταβάλλει το τίμημα για την αγορά. Πλούσιοι είναι, χαζοί όμως όχι!όχι όμως πως δεν ισορροπεί ανάμεσα στα όρια της απάτης και της ελεύθερης διαμόρφωσης τιμών της αγοράς.
Βεβαίως να τις έχεις, όπως και εγώ τη βεβαιότητα μου...Να μου επιτρέψεις να έχω τις αμφιβολίες μου....
Αναλογα ποσα θα "χωσεις". Αν μπει βαθια το χερι στην τσεπη και το τραπεζι, και ο,τι γουσταρεις!μονο το τραπεζι δεν σου κανουν.........