leandros
Πάρτε παθητικά!
- Reaction score
- 6.112
Αυτό όμως που έκανε ο Πέτρος:..είναι προτιμότερο πάντως να αλλάζει ¨φθηνά ¨μεταχειρισμένα καλώδια στο σύστημά του κάποιος , προς χάρη ανανέωσης κάθε εξάμηνο, παρά να ξηλώνεται και να αλλάζει μηχανήματα και ηχεία.
Από αυτή την άποψη τα μεταχειρισμένα (προσιτά) καλώδια είναι χρήσιμα , που πέραν της ψυχοθεραπείας ...κάνουν καλό και στην τσέπη.
Είναι εντελώς δωρεάν.Εγώ άλλαξα preset στην target curve.
Οι μάχες για τα καλωδια και τις μηχανές είναι πάντα "αιματηρές"
Όχι γιατί "ο άλλος" σου αμφισβητει αυτό που σκεφτεσαι.
Αυτο είναι τίποτα.
Είναι γιατί "ο άλλος" σου αμφισβητει αυτό που αισθάνεσαι.
Οι αντιπαραθέσεις είναι επίμονες και ατέρμονες...μα και αυτοί ,..μουσική ακούνε..
Μπα......μα και αυτοί ,..μουσική ακούνε..
...το ίδιο θα μπορούσαν να ισχυριστούν και αυτοί , για τους άλλους.Όχι επειδή αμφισβητούνται οι καλώδιολάτρες...
Αλλά επειδή αμφισβητείται η καθολική ισχύς όσων αντιλαμβάνονται οι ίδιοι.
Αυτό προϋποθέτει να δίνεις ίση βαρύτητα στο μακρύ και το κοντό του καθενός, με τα ισχύοντα δεδομένα στο οντιο.( ..μη λαμβάνοντας υπόψη ....της αλήθειας και αξιοπιστίας των λεγομένων, καθενός τους)
Ο ίδιος δεν έχω αμφισβητήσει την αξιοπιστία των εκάστοτε μαρτυριών σχετικά με καλώδια.Τουναντίον......το ίδιο θα μπορούσαν να ισχυριστούν και αυτοί , για τους άλλους.
( ..μη λαμβάνοντας υπόψη αμφότεροι....της αλήθειας και αξιοπιστίας των λεγομένων, καθενός τους)
Βλέπεις που δεν ξέρεις?Αυτό προϋποθέτει να δίνεις ίση βαρύτητα στο μακρύ και το κοντό του καθενός, με τα ισχύοντα δεδομένα στο οντιο.
Όποιος κινείται έτσι, δεν επιδεικνύει δημοκρατικά αισθήματα, αλλά ισοπεδώνει την επιστήμη με τις ανυπόστατες και αβάσιμες εικασίες των εκάστοτε οπαδών της επίπεδης γης.
Κι αυτό, δεν είναι αποδεκτό σε φόρουμ τεχνολογίας.
Αυτό είναι όχι μόνο αποδεκτό, αλλά και προϋπόθεση, μόνον μεταξύ αυτών που υποστηρίζουν κάτι εντελώς αβάσιμα, όπου γίνονται εύκολα αποδεκτές εντελώς αντίθετες απόψεις (ο ορισμός του παραλόγου), λόγου χάριν ένας λέει ότι αυτό το καλώδιο έχει τέλεια πρίμα, ο άλλος λέει ότι το ίδιο καλώδιο κόβει πρίμα, και ως δια μαγείας, αμφότερες οι απόψεις είναι αποδεκτές.
KTEO να χουν περάσει?Εγώ πάντως τις γεναίκες τις θέλω στρωμένες έτοιμες, να έχουν κάνει τα πρώτα 10000 χλμ , να έχουν πάρει ανοχές , να μην σηκώνουν θερμοκρασίες εύκολα , να στροφάρουν σα δίχρονα η τουρμπάτα πειραγμένα, νάχουν ελαστικότητα , και βέβαια βελτιωμένη χαρτογράφηση, όχι μαμά.
Σύνταξη να παίρνουν, κι όλα τα υπόλοιπα δε μας νοιάζουν.KTEO να χουν περάσει?
εκεί καταλήγουμε...Σύνταξη να έχουν, κι όλα τα υπόλοιπα δε μας νοιάζουν.
από αυτό που μόλις περιέγραψες....προτιμώ να πηδάω γίδια...Ναι ρε χαμένε , αφού θα έχουν μπεί δυναμόμετρο , φυσικά και θα έχουν περάσει και ΚΤΕΟ , αλλά που να ξέρεις από τέτοια εσύ , γιδοβοσκός αφού.
Αυτό κάνει για σένα που είσαι σαβουρογ@μης και δεν το ξέρεις.εκεί καταλήγουμε...
ρημάδια ψάχνει....
με τρύπα
και φουσκωτό θαλάσσης του κάνει...απλά δεν το ξέρει
Να σέβεσαι την άλλη άποψη.ρημάδια ψάχνει
Να σέβεσαι τα βίτσια του άλλου.
Μην είσαι τετχιος.
Να μια άλλη άποψη:
Σεβασμός.
Αγνός ρημαδολάγνος είναι κι αυτός.
Μετά την έλευση δύο χρόνων,ως τότε;KTEO να χουν περάσει?