Καλώδια και θύματα

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.184
Κλείδωμα τώρα.
Συμφωνώ.
Δεν βλέπω τι έχει να προσφέρει το συγκεκριμένο θρεντ (και το άλλο) στα μέλη και στους αναγνώστες, πέρα απο την μαζική αποβλάκωση.

Δεν είναι τιμητική αυτή η εικόνα.

Reaction score
2.826
Γέμισε ο τόπος με επιστήμονες του ήχου, όλοι διαβάζετε και έχετε άποψη περί πάντως επιστητού, μετράτε καμπύλες διαγράμματα κτλ κτλ, για πείτε μου ρε μάγκες εσείς οι διαβασμένοι, ποιος από εσάς έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με όλα αυτά που υποστηρίζει, ποιος απο εσάς έχει πληρωθεί για να παραδώσει μια δουλειά με την υπογραφή του και να αναλάβει την ευθύνη του έργου, έχετε λοιδορήσει επαγγελματίες του ήχου οι οποίοι έχουν πιστοποιήσεις καθώς επίσης επαγγελματίες του χώρου τους οποίους έχετε αποκαλέσει κλέφτες, ποιοι οι μαθητευόμενοι μάγοι, συνεχίζεται με Τον εγωισμό σας να παίρνετε ανθρώπους στον λαιμό σας, δεν σας ακούγονται τα καλώδια μεγιά σας με χαρά σας μην τα βάζετε σε πολλούς όμως ακούγονται πολύ περισσότερους από ότι νομίζετε, άρα όλοι εμείς έχουμε παραισθήσεις και εσείς όχι, αλλά και οποίος εκφέρει γνώμη ή απορία πέφτετε επάνω του σαν κοράκια να τον φάτε η να τον «σώσετε» όπως λέτε εντάξει παιδιά βγάλτε την μπέρτα του Superman.
Θα αναφερθώ στο Duo ντοκ, έχετε χάσει κάθε αίσθηση σεβασμού προς όλους τους συνομιλητές σας προσβάλετε ειρωνεύεστε τρολάρετε, έχετε καταστρατηγήσει κάθε κανόνα του φόρουμ και όλα αυτά στο όνομα του επαγγέλματος σας λες και μόνο εσείς έχετε βγάλει το Πανεπιστήμιο και όλοι οι υπόλοιποι είναι αγράμματοι χωρικοί.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
ποιος από εσάς έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με όλα αυτά που υποστηρίζει, ποιος απο εσάς έχει πληρωθεί για να παραδώσει μια δουλειά με την υπογραφή του και να αναλάβει την ευθύνη του έργου

Εγώ.

Z

Zdimis

Guest
Εχουμε κ τον αγενη χωροφυλακα που κλειδωνει ενα θρεντ βλακειας των 30 σελιδων σε 2 μερες,5-6 να μεινετε μπαιιι.

Z

Zdimis

Guest
Παγια μορφη συμπλεγματικης εξουσιας η απειλη.Ετσι για το ψυχογραφημα του αγενη χωροφυλακα που επανειλημενα εχει δειξει αξεστος.Τωρα θα κατσω ,ειναι διασκεδαστικο να εκνευριζεις την εξουσια που κομπαζει περι της δυνατοτητας κλειδωματος.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
Παγια μορφη συμπλεγματικης εξουσιας η απειλη.Ετσι για το ψυχογραφημα του αγενη χωροφυλακα που επανειλημενα εχει δειξει αξεστος.Τωρα θα κατσω ,ειναι διασκεδαστικο να εκνευριζεις την εξουσια που κομπαζει περι της δυνατοτητας κλειδωματος.
Αχ τι ωραία που τα λες.
Πες κι άλλα .

Είμαι αγενής και άξεστος παιδιά, το είπε ο zdimis.

Mερικές φορές εκνευρίζομαι όταν λένε για μένα πράγματα που δεν ισχύουν.
Μετά ξύνω λίγο τ @@@@@ μου και μου περνάει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.630
Members
38.211
Νεότερο μέλος
Atomkinder