Z
Zdimis
Guest
Αρβανιτακη εδω μεσα εισαι πολυ ΑΞΕΣΤΟΣ εξω δν ξερω κκ ουτε με νοιαζει.
Αντιεξουσιαστής;Παγια μορφη συμπλεγματικης εξουσιας η απειλη.Ετσι για το ψυχογραφημα του αγενη χωροφυλακα που επανειλημενα εχει δειξει αξεστος.Τωρα θα κατσω ,ειναι διασκεδαστικο να εκνευριζεις την εξουσια που κομπαζει περι της δυνατοτητας κλειδωματος.
Μάλιστα αφεντικό!Γιατροι κ υπαλληλοι πωλησεων μπορουν εξαλλου να πανε σ αλλο δωματιο ,δικο τους ειναι ολο το σπιτι?
Γονικη παροχηΓιατροι κ υπαλληλοι πωλησεων μπορουν εξαλλου να πανε σ αλλο δωματιο ,δικο τους ειναι ολο το σπιτι?
ΣΕΞΙΣΤΗΣ.Αντιεξουσιαστής;
Αναρχοκομμούνι;
Πολύ φιλικά.μην παρεξηγηθείς
σα να αλλαξες υλοποιση ντακ.Δεν έχω κανένα από αυτά .Αλλά σε λίγο που θα πάρω κάμποσα mogami, θα τα δοκιμάσω , έτσι για το γμτο , αφού κόπτεσαι ότι άκουσες διαφορές.
Αν δεν ακούσω , όμως , ετοιμάσου να σου τα φορέσω κολλάρο.
Εδω μεσα εχεις απλα ξεπερασει καθε οριο.Κ εξω στην αγορα ομως οσοι σε ξερουν (12 μου στειλανε ηδη μυνημα τι καλα που σε βαζω στη θεση σου λενε οτι απ το πολυ ξυσιμο ξαναψες κ εγινες μ.).Αυτο σα feedback γιατι οι πωλησεις θελουν κ πιο ευγενικη προσεγγιση(αυτο σα συμβουλη).Αχ τι ωραία που τα λες.
Πες κι άλλα .
Είμαι αγενής και άξεστος παιδιά, το είπε ο zdimis.
Mερικές φορές εκνευρίζομαι όταν λένε για μένα πράγματα που δεν ισχύουν.
Μετά ξύνω λίγο τ @@@@@ μου και μου περνάει.
Σ ευχαριστώ που με προσέχεις.Αυτο σα feedback γιατι οι πωλησεις θελουν κ πιο ευγενικη προσεγγιση(αυτο σα συμβουλη).
ΠΟΥ ΞΕΦΥΓΑ ΕΓΩ ΣΤΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ Κ ΗΡΘΕ ΕΙΔΟΠΟΗΣΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ?ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΔΡΟΥΝ ΑΜΕΣΣΑ.ΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ
Εδώ. Πάρε και δεύτερο γιατί δεν θέλεις να μείνεις. Ραντεβού σε μια εβδομάδα.οτι απ το πολυ ξυσιμο ξαναψες κ εγινες μ
Ακολουθεί ανέκδοτο ....ΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ
Ορθώς πράξατε, αλλά νομίζω ότι ο καυγάς είχε δύο αντιπάλους, ίσως ο zdimis δεν συγκράτησε τα νεύρα του όπως όφειλε, αλλά προκλήθηκε άσχημα,Εδώ. Πάρε και δεύτερο γιατί δεν θέλεις να μείνεις.