Καλώδια και θύματα

I

iason

Guest
😂 🙃:lolsign:

Υ.Γ. καλέ τι έγινε εδώ? μισό να διαβάσω από την αρχή:party:
Ο Νηματοθετης ζήτησε κέικ σοκολάτα με φράουλες, επειδή λέει το θέμα που δημιούργησε έπιασε στάνταρ 30 σελίδες σε δύο μέρες!!!!!
Η διοίκηση αρνήθηκε πεισματικά και του είπε ότι άλλα θέματα πιάσανε 120 σελίδες σε μια μόνο μέρα :bigboss::bigboss:
Αυτός επέμενε ,και αντί για κέικ σοκολάτας τελικά τον κεράσανε μια ωραία Χυλόπιτα με γεύση σκόρδου. :gotcha:

Reaction score
2.803
Επειδή είσαι ντόμπρο παιδί και κιμπάρης θα σου πω.

Είναι αιχμηρό χιούμορ για την κατάχρηση που γίνεται στον όρο επιστήμη.

.
Κάτι που δεν "ευθύνονται" νομίζω οι ίδιοι αλλά οι υπόλοιποι που επικαλούνται συνεχώς αυτήν την ιδιότητα.

Reaction score
2.826
Μ.Κ.Ο. όπως...Μπαφιασμένη Καλωδιακή Οργάνωση
View attachment 162807

Δεν είναι όλοι οι απόφοιτοι Πανεπιστημίου ΄΄ίσα και όμοια΄΄.Κάποιοι έβγαλαν το πρόγραμμα σπουδών όπως και μεταπτυχιακά προγράμματα χωρίς φροντιστήρια,λυσάρια και σκονάκια.

Reaction score
12.232
Αυτό ακριβώς έγραψα και γω.

"Let me be clear about something: NO audio system has good performance without EQ of bass frequencies. Period."

Οι μόνες διαθέσιμες λύσεις σε αυτό το αδιαμφισβήτητο δεδομένο, είναι η χρήση μεγάλων μπασοπαγίδων, ή πολλαπλών σαμπ, ή φυσικά αμφοτέρων των ανωτέρω, και πάντα σε συνδυασμό με μετρήσεις και ισοστάθμιση.

Δυστυχώς, όλοι ανεξαιρέτως οι εραστές των καβλωδίων αυτού του φόρουμ, αρνούνται αυτήν την πραγματικότητα, και βλέπουν μόνο τα καλώδια, τίποτε άλλο.

Η χρήση ισοστάθμισης, δεν επιβαρύνει σε τίποτα την αισθητική ενός χώρου, κι όμως δε την έχει ενσωματώσει κανείς τους.

Η τοποθέτηση 2 σαμπ σε οποιονδήποτε χώρο, μπορεί άριστα να γίνει με τρόπο που να μην επιβαρύνει την αισθητική του χώρου.

Πλέον, υπάρχει πληθώρα εμφανισημων υλικών διάχυσης ή απορρόφησης, και μερικά τεμάχια, έστω για τα βασικά, θα μπορούσαν κάλλιστα να τοποθετήσουν οι περισσότεροι, ακόμα και με βαριά παντόφλα να ίπταται άνωθεν της κεφαλής τους. Αλλά όχι, είναι "άποψη" να μη βάλουν.

Έχουμε δει και dedicated χώρους που δε βάζουν μέσα ισοστάθμιση ή σαμπ, που να σκάσεις.

Είναι απλώς τρατζικ.

Γι'αυτό και αρέσκονται στο να διαστρεβλώνουν τα γραπτά οποιουδήποτε πει κάτι θετικό για καλώδια, σβήνοντας επιλεκτικά όλα τα υπόλοιπα που είπε.

Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια.
Η γραφικότητα στο μεγαλείο της.
Μείνε στη γραφικότητά σου, φίλε ( μια αλλαγή, έτσι για την ανανέωση ρε γμτ! )
Οι μάχες για τα καλωδια και τις μηχανές είναι πάντα "αιματηρές"
Όχι γιατί "ο άλλος" σου αμφισβητει αυτό που σκεφτεσαι.
Αυτο είναι τίποτα.
Είναι γιατί "ο άλλος" σου αμφισβητει αυτό που αισθάνεσαι.
Δεν σου αμφισβητεί αυτό που αισθάνεσαι, σου λέει ότι κινείσαι με λάθος τρόπο.

Ε ναι ,στοχοι τρεχουν.
Στόχοι ως προς τι; Είναι στόχος πώλησης το να κάτσεις και να ακούσεις αυτό που σου λένε;

τωρα χωρις πλακα....εχεις δει κανενα καλωδια στις αγγελιες με τα ζαντολαστιχα να του λεει του αλλου ασε τα ζαντολαστιχα και παρε ενεργα..οχι πες μου 😂 😂😂
Μόνο που δεν το θέτεις σωστά. Δεν είναι σαν να ζητάει ζαντολάστιχα και να του προτείνει κάποιος ενεργά, αλλά να ζητά ζαντολάστιχα για καλύτερη επιτάχυνση και κάποιος να του προτείνει να βελτιώσει τον κινητήρα.

Reaction score
377
Μ.Κ.Ο. όπως...Μπαφιασμένη Καλωδιακή Οργάνωση
View attachment 162807

Δεν είναι όλοι οι απόφοιτοι Πανεπιστημίου ΄΄ίσα και όμοια΄΄.Κάποιοι έβγαλαν το πρόγραμμα σπουδών όπως και μεταπτυχιακά προγράμματα χωρίς φροντιστήρια,λυσάρια και σκονάκια.
[/Q
Οι γιατροι που ξερω εγω δεν εχουν χρονο ουτε για να κλ@σουνε, οχι να ειναι 15 ωρες το εικοσιτετραωρο πανω απο ενα πληκτρολογιο προσπαθωντας να περασουν τις αποψεις τους, ( επιστημονικα τεκμηριωμενες παντα), σε φορα ασχετα με το αντικειμενο της ειδικοτητας τους.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.338
Επίσης δεν ελπίζω ότι θα φοράμε τα γυαλιά μας σε όλες τις αναρτήσεις των συνομιλητών μας και όχι μόνο σε κάποιες "ειδικές" τις οποίες θέλουμε να βλέπουμε ...μεγενθυμένες και υπό ...έξωση.:)
Τα έχετε μπλέξει και νομίζετε οτι έχουμε όρεξη να ασχολούμαστε με τον κάθε μπέμπη που θέλει να τσακωθεί επειδή είναι κλειδωμένος;
Βρείτε τα μόνοι σας χωρίς βρισιές ή σταματήστε να διαβάζετε τα θέματα που σας ενοχλούν.

Και καταλάβετε επιτέλους οτι οι ποινές αφορούν επιθέσεις σε πρόσωπα! Όχι πλάκες, όχι "έκανες μ@λακία" αλλά "είσαι μ@λάκας ή "γ@μιέσαι". Όχι με τρώνε τ' @@ μου αλλά "είσαι @@".

Δεχτείτε την πιθανή προειδοποίηση (warning) χωρίς κλάμα. Δεν σημαίνει τίποτα άλλο απο αυτό ακριβώς, και μόνο αν επαναληφθεί μέσα σε έναν μήνα θα υπάρξει μικρό αυτόματο ban. Είναι point based system, όπως με τις κλήσεις.

Μη συνεχίσετε με απαντήσεις στο post αυτό γιατί θα διαγραφούν. Δεν έχουμε δημοκρατία εδώ, ιδίως αν δεν τηρούνται απλοί κανόνες ευγένειας.

Οι ιδιοκτήτες του forum το συντηρούν για το κέφι τους και δεν έχουν σχέση με πωλήσεις και τον κλάδο ούτε έχουν οικονομικό όφελος απ' αυτό. Πληρώνουν κάθε μήνα το forum και πληρώνουν στην ίδια τιμή με όλους τα προϊόντα του χόμπυ που αγοράζουν.

PS. Όλοι αυτοί που εκμεταλλεύονται τα προσωπικά μηνύματα για πωλήσεις, οι αγνοί αυτοί χομπίστες, δεν μας αφορούν, αφορούν τους ενήλικους* υποψήφιους αγοραστές.

*σε χρόνια.

EDIT: Ο μπαναρισθείς ζήτησε διαγραφή.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.503
Η ανωνυμία είναι για κάποιους πικρή.
Ο καρπός της όμως είναι...γλυκός.
Οι γιατροι που ξερω εγω δεν εχουν χρονο ουτε για να κλ@σουνε, οχι να ειναι 15 ωρες το εικοσιτετραωρο πανω απο ενα πληκτρολογιο προσπαθωντας να περασουν τις αποψεις τους, ( επιστημονικα τεκμηριωμενες παντα), σε φορα ασχετα με το αντικειμενο της ειδικοτητας τους.
Εξαρτάται από τη θέση που κατέχουν...
ο δικηγορος παπους μου , μου ειχε πει μεταξυ αλλων
αλλο μορρφωμενος ανθρωπος και αλλο ηθικος χαρακτηρας
Να θυμάσαι να είσαι ο εαυτός σου και όχι αυτός που θα ήθελαν...οι άλλοι.

"Διαθέτω το δώρο της παρατηρητικότητας που ονομάζεται κυνισμός σε κάποιους που το...στερούνται"
George Bernard Shaw

Last edited:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.603
Τουλαχιστον κόψε τα ίδιο μήκος ρε όνομα ..... :lolsign:

:lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign:
Σιγά ρε όνομα μην παραξηγηθούνε τα κανάλια. Στα @@@ κια μας. Αν ήταν να έχουν όλα το ίδιο μήκος , τότε θα τα έκανα όλα κάπου στα 15 μέτρα που έχει το L SRB. Πας καλά παιδάκι μου? τι το πέρασες το καλώδιο? Κοστίζει. Τα μογκάμι έχνε 38 το μέτρο , αν θυμάμαι καλά, για σκέψου 9χ15 μέτρα τι έχω να πληρώσω, και υπ"όψην τα L,R είναι 3δρομα ενεργά .
Πας καλά παιδάκι μου? Η μόνη ανισορροπία θα είναι μεταξύ L,R , και θα δω , αν θα είναι μόνο στα μπάσσα ή αν θα είναι και στα υπόλοιπα .
Σκέψου σκέφτομαι να μετακομίσω 40 κιλά θεριό , από το ρακ , επάνω στο σαμπ , να γλυτώσω καλώδιο και να έχω και ισομοιρασμό καλωδίων. Σιγά μην τα κάνω ίδια. Αμα μείνει ο τελικός των μπάσων στο ρακ , το L θα έχει 5-6 μέτρα και το R 8-9 , τέτοια κιμπαριλίκια δεν ξανακάνω , με κανένα καλώδιο. Να πάνε να γ@@@θούνε. :headbang: :lolsign::lolsign:

Reaction score
2.826
Η ανωνυμία είναι για κάποιους πικρή.
Ο καρπός της όμως είναι...γλυκός.

Εξαρτάται από τη θέση που κατέχουν...

Να θυμάσαι να είσαι ο εαυτός σου και όχι αυτός που θα ήθελαν...οι άλλοι.

"Διαθέτω το δώρο της παρατηρητικότητας που ονομάζεται κυνισμός σε κάποιους που το...στερούνται"
George Bernard Shaw
Ξεκιναω το διάβασμα για να σε καταλάβω, πολύ αλληγορικός ο λόγος σου
4C6F24DB-8A77-4DF1-BDF2-1991FDA954D0.jpeg

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
ο δικηγορος παπους μου , μου ειχε πει μεταξυ αλλων
αλλο μορρφωμενος ανθρωπος και αλλο ηθικος χαρακτηρας
Και παππους μου που διορθωνε παπουτσια το ιδιο ακριβως μου ελεγε :thumbsup:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.059
Πολύ σύνηθες το φαινόμενο στη λήξη των επιχειρημάτων να αρχίζετε προσωπικές επιθέσεις, και κριτική επί της διαχείρισης του φόρουμ. 8-)

Έτσι και τώρα, όταν σας απέδειξα ότι κάνετε γαργάρα αυτά που δε σας βολεύουν, αξιότιμοι καλωδιολάγνοι, μην έχοντας επιχειρήματα, ξεκινήσατε να αξιολογήσετε δήθεν πόσο γιατροί είμαστε, αν είμαστε επιστήμονες, και βεβαίως να διαμαρτυρηθείτε για την διαχείριση του φόρουμ και να στολίσετε τον Αρβανιτάκη, τον αναιδή. :gotcha:

Γαργάρα κορίτσια. :fuckyou:

Προφανώς επί των προσωπικών επιθέσεων δεν θα λάβετε ουδεμία απάντηση, κυριολεκτικά και ειλικρινά, απαξιώ. 8-)

Πάνω στα δεδομένα του όντιο, όσο κάνετε γαργάρα τα βασικά, θα είμαι κει να το δείχνω. :angel:

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.629
Members
38.211
Νεότερο μέλος
Atomkinder