Καλώδια και θύματα

Reaction score
3.089
Παγια μορφη συμπλεγματικης εξουσιας η απειλη.Ετσι για το ψυχογραφημα του αγενη χωροφυλακα που επανειλημενα εχει δειξει αξεστος.Τωρα θα κατσω ,ειναι διασκεδαστικο να εκνευριζεις την εξουσια που κομπαζει περι της δυνατοτητας κλειδωματος.
Αντιεξουσιαστής;
Αναρχοκομμούνι;
Πολύ φιλικά,μην παρεξηγηθείς

Z

Zdimis

Guest
Αντιεξουσιαστής;
Αναρχοκομμούνι;
Πολύ φιλικά.μην παρεξηγηθείς
[/QUOTE]
ΣΕΞΙΣΤΗΣ.

Z

Zdimis

Guest
Δεν έχω κανένα από αυτά .Αλλά σε λίγο που θα πάρω κάμποσα mogami, θα τα δοκιμάσω , έτσι για το γμτο , αφού κόπτεσαι ότι άκουσες διαφορές.
Αν δεν ακούσω , όμως , ετοιμάσου να σου τα φορέσω κολλάρο.
σα να αλλαξες υλοποιση ντακ.

Z

Zdimis

Guest
Αχ τι ωραία που τα λες.
Πες κι άλλα .

Είμαι αγενής και άξεστος παιδιά, το είπε ο zdimis.

Mερικές φορές εκνευρίζομαι όταν λένε για μένα πράγματα που δεν ισχύουν.
Μετά ξύνω λίγο τ @@@@@ μου και μου περνάει.
Εδω μεσα εχεις απλα ξεπερασει καθε οριο.Κ εξω στην αγορα ομως οσοι σε ξερουν (12 μου στειλανε ηδη μυνημα τι καλα που σε βαζω στη θεση σου λενε οτι απ το πολυ ξυσιμο ξαναψες κ εγινες μ.).Αυτο σα feedback γιατι οι πωλησεις θελουν κ πιο ευγενικη προσεγγιση(αυτο σα συμβουλη).

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.338
ΠΟΥ ΞΕΦΥΓΑ ΕΓΩ ΣΤΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ Κ ΗΡΘΕ ΕΙΔΟΠΟΗΣΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ?ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΔΡΟΥΝ ΑΜΕΣΣΑ.ΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ
οτι απ το πολυ ξυσιμο ξαναψες κ εγινες μ
Εδώ. Πάρε και δεύτερο γιατί δεν θέλεις να μείνεις. ;) Ραντεβού σε μια εβδομάδα.

C

chrispo

Guest
.ΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ
Ακολουθεί ανέκδοτο ...:dance2:

Ένας πάμπλουτος λοιπόν, κάνει πάρτι στο σπίτι του όταν ξαφνικά λέει:

«Δίνω 100.000€ σε όποιον κολυμπήσει από την μία άκρη της πισίνας μέχρι την άλλη χωρίς να τον φάνε οι κροκόδειλοι που υπάρχουν μέσα»!

Οι παρευρισκόμενοι παγώνουν και πλησιάζουν την πισίνα να δουν αν έχει όντως κροκόδειλους.

Αφού είδε πως κανένας δεν έπεφτε ξανα λέει:

«Δίνω 200.000€ και μία Porsche σε όποιον κολυμπήσει από την μία άκρη της πισίνας μέχρι την άλλη χωρίς να τον φάνε οι κροκόδειλοι που υπάρχουν μέσα»!

Τσιμουδιά από τον κόσμο. Αμέσως μετά λέει;

«Δίνω 200.000€, μία Porsche και ένα μοντέλο σε όποιον κολυμπήσει από την μία άκρη της πισίνας μέχρι την άλλη χωρίς να τον φάνε οι κροκόδειλοι που υπάρχουν μέσα»!

Κανένας όμως δεν έπεφτε οπότε ξαναδοκιμάζει:

«Δίνω 200.000€, μία Porsche και έναν πούστη σε όποιον κολυμπήσει από την μία άκρη της πισίνας μέχρι την άλλη χωρίς να τον φάνε οι κροκόδειλοι που υπάρχουν μέσα»!

Ξαφνικά πέφτει ένας μέσα στην πισίνα και φτάνει βολίδα στην άλλη άκρη. Μόλις βγαίνει απο το νερό αρχίζει και φωνάζει:

«Θέλω τον πούστη! Φέρτε μου τον πούστη!»

«Ηρέμησε» του λέει ο πλούσιος, «θα σου τον φέρουμε».

«Θέλω τον πούστη τώρα» να συνεχίζει να φωνάζει ο άλλος.

«Μα θα στον φέρουμε! Τι κάψα είναι αυτή;» Του λέει ο πλούσιος.

«Τον πούστη που με έσπρωξε στην πισίνα!».....:biggrin::lol:

Last edited by a moderator:

Reaction score
2.826
Εδώ. Πάρε και δεύτερο γιατί δεν θέλεις να μείνεις. ;)
Ορθώς πράξατε, αλλά νομίζω ότι ο καυγάς είχε δύο αντιπάλους, ίσως ο zdimis δεν συγκράτησε τα νεύρα του όπως όφειλε, αλλά προκλήθηκε άσχημα,

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.630
Members
38.211
Νεότερο μέλος
Atomkinder