Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.745
Που πας ρεεεε!εχω φλατ απόκριση 20-20.000
Ο παλιός καλός @argi, έλεγε πως ''αν το sub δεν βουτάει στους 5hz '' δεν αξίζει.
Που πας ρεεεε!εχω φλατ απόκριση 20-20.000
Διάβασε λίγο τα αρχικά ποστ.
Όσοι επιλέγουν κάποια από τις επιλογές εκτός του
"Άκυρο - δεν πιστεύω ότι τα καλώδια βελτιώνουν τον ήχο."
έχουν σαν δεδομένο πως τα καλώδια βελτιώνουν τον ήχο.
Θες να μου εξηγήσεις τι εννοείς και να μοιραστείς μαζί μου τους λόγους που γελάς;Ούτε μια ψήφος χαμένη......
Μου αρέσει που κανεις ξεκάθαρο το νόημα των προτάσεων ώστε να μην μπερδεύεται ο κόσμος.......Θες να μου εξηγήσεις τι εννοείς και να μοιραστείς μαζί μου τους λόγους που γελάς;
Οταν κάποιοι αρχίζουν τα κλαψουρισματα και τα υπονοούμενα γιατί δεν τους αρέσει το "αποτέλεσμα", τι θες να κάνω;Μου αρέσει που κανείς ξεκάθαρο το νόημα των προτάσεων ώστε να μην μπερδεύεται ο κόσμος.......
Μου φαίνεται αστείο που ασχολείσαι με τόσο πάθος .
Ναι!Υπάρχει κάποιος από αυτούς που ακούνε βελτιώσεις με καλωδια που να μη βρίσκει επιλογή που να τον εκφράζει στο πολλ;
Τώρα, μιλήστε!
Υπάρχει κάποιος από αυτούς που ακούνε βελτιώσεις με καλωδια που να μη βρίσκει επιλογή που να τον εκφράζει στο πολλ;
Τώρα, μιλήστε!
ΝαιΚαι ξαναρωτάω..
Ωραία, πες μας γιατί.Ναι!
Το ερώτημα θα πρέπει να είναι απλό κι όχι στα πρότυπα των δημοσκοπήσεων του δικτύου Κιμ Γιονγκ Ουν.Ωραία, πες μας γιατί.
Για αυτό είπα να είναι δημόσια ή ψήφος, αλλά δεν ακούει ο ξεροκέφαλος ο φίλος σου..Βλέπω πολλές ψήφους σε “Ακούω σαφή βελτίωση με καλώδια και..”
μετά επιλογή απο το Α μέχρι το Λ.
Εντυπωσιακό. 7 (μέχρι τώρα) εχουν dsp με μετρήσεις. Δεν νομίζω να τις έχουμε δει ποτέ. Άντε ένας-δυο ισως.
5 εχουν 115db στην πρώτη οκτάβα. Μπράβο. Ποιοι; Άλλοι 7 εχουν αναπαραγωγή απο τους 20 κύκλους.
Απο τους 20
6 εχουν το προβλεπόμενο target curve και 6 (μπορει οι ίδιοι) έχουν δυο σαμπ+
Ποιοι είναι όλοι αυτοί;
Τόσα υπέροχα συστήματα με καλωδιάρες και δεν έχουμε δει ούτε τα μισά.
Η επιλογή "ακούω σαφή βελτίωση" καιΤο ερώτημα θα πρέπει να είναι απλό κι όχι στα πρότυπα των δημοσκοπήσεων του δικτύου Κιμ Γιονγκ Ουν.
Δηλαδή 3 μόνο επιλογές
"πιστεύετε ότι τα καλώδια μπορούν να επηρεάσουν τον ήχο??"
1) ναι
2) όχι
3) δε γνωρίζω
Απλά, όχι μέσω Φλώρινας..
Άς κάνει ρε συ Λέανδρε, Δύο ερωτήσεις....Υπάρχει κι άλλο Πολ για δικαναλο ή πολυκάναλο @iason
όχιΓια αυτό είπα να είναι δημόσια ή ψήφος, αλλά δεν ακούει ο ξεροκέφαλος ο φίλος σου..
Να μάθουμε και εμείς τις συστηματαρες!!
Η επιλογή "ακούω σαφή βελτίωση" και
Έχω λίγες μόνο ηχητικές παρεμβάσεις στο χώρο ακρόασης, διότι είναι κοινόχρηστος
δεν σε καλύπτει; αυτό δε μας λες συνέχεια;
Ψιτ! Τοολανδρο....ξέχασες το 3) με το τσιζμπουργκερΡε συ @costas EAR , πραγματικά αδίκησε!
Ο τρόπος που στήνεις τα pol είναι υποδειγματικός!!
Άνετα με χρήση δικών σου στημένων pol μπορούν να βγουν συμπεράσματα όπως:
1) ο πιο αγαπητός πολιτικός Κιμ Γιονγκ Ουν στο λαό του ( με ποσοστό 99,92% )
2) πιο γνωστή ομάδα ποδοσφαίρου στον πλανήτη ο.. Απόλλων Καλαμα
όχι
απλή ερώτηση, επηρεάζουν τον ήχο τα καλώδια?
1)ναι
2)όχι
3)δε γνωρίζω
απλά πράγματα, όχι σαν τις εκλογές στη κούβα..