Καλώδια και .. προαπαιτούμενα. Poll.

Ακούω σαφή βελτίωση με καλώδια και..

• Α. Έχω κάνει ισοστάθμιση χώρου (DSP+μετρήσεις)

Votes: 12 13,6%
  • Β. Έχω το προβλεπόμενο ταργκετ κερβ

Votes: 9 10,2%
  • Γ. Έχω κάνει fine tuning στο ταργκετ κερβ, κατά τα γούστα μου

Votes: 6 6,8%
  • Δ. Έχω ένα σαμπ, στην προβλεπόμενη θέση

Votes: 4 4,5%
  • Ε. Έχω 2 (ή περισσότερα) σαμπ, με σωστή ενσωμάτωση

• Ζ. Έχω χώρο με εξαιρετικούς χρόνους αντήχησης, με διαχυτές και μπασοπαγιδες

Votes: 11 12,5%
  • Η. Έχω λίγες μόνο ηχητικές παρεμβάσεις στο χώρο ακρόασης, διότι είναι κοινόχρηστος

Votes: 7 8,0%
  • Θ. Έχω σωστό ισόπλευρο (όχι ισοσκελές) τρίγωνο ακρόασης και την προβλεπόμενη κλίση ηχείων

Votes: 24 27,3%
  • Ι. Έχω πλήρη αναπαραγωγή όλου του φάσματος 20Hz-20kHz

Votes: 13 14,8%
  • Κ. Έχω άριστη αναπαραγωγή της πρώτης οκταβας σε στάθμες αναφοράς (κορυφές 115 dB)

• Λ. Έχω χαμηλές ολικές αρμονικές παραμορφώσεις

Votes: 14 15,9%
  • Μ. Δεν έχει σημασία τίποτα από τα ανωτέρω, μόνο η μουσική μετράει

Votes: 11 12,5%
  • Ν. Σα το πικάπ δεν έχει. Βινύλιο φορέβε.

Votes: 13 14,8%
  • Άκυρο - δεν πιστεύω ότι τα καλώδια βελτιώνουν τον ήχο.

Votes: 57 64,8%
  • Κάνω ψυχοθεραπεία φτηνά, με αγορά ωραίων καλωδίων,αφήστε με ήσυχο.

Votes: 5 5,7%

• Total voters
    88
Status
Not open for further replies.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.044
Τι να πω ? ότι υπάρχουν διαφορές στα καβλώδια? Ναι άντε και υπάρχουν.
Να και αν υπάρχουν , Να και αν δεν υπάρχουν. Δεν θα ασχοληθώ με τέτοιου είδους βλακείες. Ας το λέει και ο Toole και η JBL και η SANSUI η ίδια να το έλεγε, πάλι γραμένο θα το είχα.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.477
Εγω πάντως έκτος από τα καλώδια συνδεσμολογιας ακούω διαφορες και από τα καλώδια ρεύματος, είμαι ακόμα σε θέση να ακούσω διαφορά στο ήχο από αλλαγή πολικοτητας στο ρεύμα...
Καμιά φορά ακούω καμπάνες, σπάνια αλλά ακούω.
Να προστεθούν και τα καλώδια ρεύματος παρακαλώ στη ψηφοφορία και οι καμπάνες :)

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.985
Εγω πάντως έκτος από τα καλώδια συνδεσμολογιας ακούω διαφορες και από τα καλώδια ρεύματος, είμαι ακόμα σε θέση να ακούσω διαφορά στο ήχο από αλλαγή πολικοτητας στο ρεύμα...
Na βάλουμε και ντίζες ποδηλατου :gotcha: :p

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.477
Na βάλουμε και ντίζες ποδηλατου :gotcha: :p
Το ξέρεις φαντάζομαι πως υπάρχουν και hi end ντιζες με ειδική επικάλυψη πολυμερούς?
10 ευρά η μία, άμα τη τερματίσεις σωστά τον τερματίζει τον ήχο :lolsign:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.394
Μάλλον μόνο εσύ έμεινες να το πεις Γιάννη!
Πες το ρε Γιάννη μπας και σταματήσει το πρήξιμο.

Υπ'οψιν:

Περιμένω να μου πείτε ποιοι είναι οι 7 με πολλαπλά σαμπ και σωστή ενσωμάτωση και ταργκετ κερβ, που πιστεύουν στα καλώδια... Και 8 με μπασοπαγιδες και διαχυτές και άριστο RT 60..

Εντάξει, είναι ανέκδοτο πλέον...

Last edited:

P

PMC

Guest
Πες το ρε Γιάννη μπας και σταματήσει το πρήξιμο.

Υπ'οψιν:

Περιμένω να μου πείτε ποιοι είναι οι 7 με πολλαπλά σαμπ και σωστή ενσωμάτωση και ταργκετ κερβ, που πιστεύουν στα καλώδια... Και 8 με μπασοπαγιδες και διαχυτές και άριστο RT 60..

Reaction score
30.454

Ένα απλό εντιτ στο πολλ και κάνεις τις ψήφους ορατές ρε αυτιά..
Τι το κουράζεις;

Reaction score
4.814
Βρε κολλημένε, δε με ενδιαφέρει να δω αυτό που λες.

Χέστηκα.

Θέλω μόνο να δω από σας που πιστεύετε στα καλώδια, τι σετάπ έχετε. Αν έχετε σαμπ, ισοστάθμιση και περιποιημένο χώρο. Αυτό ήθελα να δω.

Καλά, τι πίνεις;
Βρε κολλημένε, δε με ενδιαφέρει να δω αυτό που λες.

Χέστηκα.

Θέλω μόνο να δω από σας που πιστεύετε στα καλώδια, τι σετάπ έχετε. Αν έχετε σαμπ, ισοστάθμιση και περιποιημένο χώρο. Αυτό ήθελα να δω.

Καλά, τι πίνεις;
Γιατί εάν σου πουν ποιοι είναι θα τους δεις ;
Πιθανότατα βέβαια να τους έχεις στην ignore list σου αν και είναι δικαίωμα σου .
Ίσως και να μην σου δίνουν σημασία μάλιστα .
Τώρα πως ένα poll που ξεκίνησε για άλλους κ μπουκαραν άλλοι δείχνει ότι εκτός από ότι δεν διαβάζουν καν τι γράφεις σοβαρά και απλά θέλουν να έχουν την εύνοια σου δείχνει και πόσο κομπλεξικοι είναι ώστε φέρουν όλους τους υπόλοιπους με τα πιστεύω τους.
Για εσάς δεν υπάρχει γκρι αλλά μόνο μαύρο και άσπρο .
Κουράστηκα πλέον με τα κόλληματα όλων μας .
Δεν υπάρχει λόγος να γράψουν για τον χώρο τους και το σύστημα τους.
Δεν έχουν την ανάγκη για την επιβράβευση σας .
Διότι αντί να πάρουν τα εύσημα τους το πιο πιθανό είναι να γράψουν μόνο για τα αρνητικά που πιθανόν να δουν κάποιοι μόνο αυτά.
Ξεχνώντας ότι όλα αυτά που έκαναν τα έκαναν για πάρτυ τους μόνο και γιατί κουράστηκαν να ασχολούνται να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντας εδώ μέσα .
Τόσο απλά .
Φιλάκια...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.394
Καλημέρα έβριμπάντι, Κόφι τάιμ.. :drinks:

Ως τώρα βλέπουμε 58 συμμετοχές. :drinks:

Οι 40 στους 58 που ψήφισαν, δεν πιστεύουν ότι τα καλώδια κάνουν διαφορά στον ήχο.
Το ποσοστό των ανωτέρω επί των ως τώρα ψήφων, παραμένει 70%.

Αυτή ήταν η άχρηστη πληροφορία της ημέρας.:lol:

Επί των καλωδιολάγνων φίλων μας, βλέπουμε ένα φουλ ποσοστό 30% (17 ψήφοι) να δηλώνει πως έχει σωστό ισόπλευρο τρίγωνο ακρόασης, πράγμα πολύ θετικό και εύγε. :drinks:

Από αυτούς τους 17, χονδρικά 7 είναι αυτοί που δηλώνουν πως έχουν ισοστάθμιση χώρου και ταργκετ κερβ και σαμπ, σε χώρο με ικανοποιητικό RT 60.

Χονδρικά δηλαδή, οι 2 στους 5 που πιστεύουν στα καλώδια, έχουν ασχοληθεί και με τα βασικά περί χώρου ισοστάθμισης και έχουν σαμπ.

Σαφώς θετικό και αυτό. ;)

Αρνητικό για τους 10 στους 17 (ποσοστό 60% από αυτούς που πιστεύουν στα καλώδια) είναι ότι δεν έχουν κάνει μετρήσεις και ισοστάθμιση.

Αυτά τα νέα της ημέρας.:party:

Last edited:

Reaction score
227
Καλημέρα έβριμπάντι, Κόφι τάιμ.. :drinks:

Ως τώρα βλέπουμε 58 συμμετοχές. :drinks:

Οι 40 στους 58 που ψήφισαν, δεν πιστεύουν ότι τα καλώδια κάνουν διάφορα στον ήχο.
Το ποσοστό των ανωτέρω επί των ως τώρα ψήφων, παραμένει 70%.

Αυτή ήταν η άχρηστη πληροφορία της ημέρας.:lol:

Επί των καλωδιολάγνων φίλων μας, βλέπουμε ένα φουλ ποσοστό 30% (17 ψήφοι) να δηλώνει πως έχει σωστό ισόπλευρο τρίγωνο ακρόασης, πράγμα πολύ θετικό και εύγε. :drinks:

Από αυτούς τους 17, χονδρικά 7 είναι αυτοί που δηλώνουν πως έχουν ισοστάθμιση χώρου και ταργκετ κερβ και σαμπ, σε χώρο με ικανοποιητικό RT 60.

Χονδρικά δηλαδή, οι 2 στους 5 που πιστεύουν στα καλώδια, έχουν ασχοληθεί και με τα βασικά περί χώρου ισοστάθμισης και έχουν σαμπ.

Σαφώς θετικό και αυτό. ;)

Αρνητικό για τους 10 στους 17 (ποσοστό 60% από αυτούς που πιστεύουν στα καλώδια) είναι ότι δεν έχουν κάνει μετρήσεις και ισοστάθμιση.

Αυτά τα νέα της ημέρας.:party:
μολις ψόφησα οτι ΔΕΝ κάνουν διαφορά στον ήχο......περιμένω να λήξει η ιστορία με τον κορονοϊού μπάς και δούμε τον Μ.Κ απο τα μέρη μας ..........γιατί οχι φανερή η ψοφοφορια ????
Χριστός Ανέστη είπαμε ???

Reaction score
3.091
Εγώ ακούω διαφορές,ακόμη και από τις πρίζες,ρευματολήπτες,ασφάλειες,αν κάνει κρύο,ζέστη,φθινόπωρο,άνοιξη,μέσα στις γιορτές,κοντά στις γιορτές,για να μην σας πω ότι επηρεάζει και το σκαμπό,καρέκλα ή πολυθρόνα,το χρώμα του χαλιού,τάπητα,κουρτίνας.....

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.013
Members
38.276
Νεότερο μέλος
mikepan