- Reaction score
- 227
με τον Δράκο της Τασμανίας..... μπορείς να κανείς κατι ????? αγριευομαι.Κάνε edit το κείμενο στην δεύτερη λέξη.
με τον Δράκο της Τασμανίας..... μπορείς να κανείς κατι ????? αγριευομαι.Κάνε edit το κείμενο στην δεύτερη λέξη.
Κωλοπλατφορμα.. Αλλάξτε τη..Δεν αλλάζει αυτή η ρύθμιση αφού ανοίξει.
με τον Δράκο της Τασμανίας..... μπορείς να κανείς κατι ????? αγριευομαι.
Μάκη περιμένουμε εναγωνίως να ανοίξεις ένα ενδιαφέρον θέμα το οποίο να μην περιλαμβάνει καλώδια και να μοιραστείς τις γνώσεις σου με εμάς τους αδαείς ακόλουθους του αυτιά..Rose δεν έχασες τίποτα .
Για καλώδια πάλι λένε .
Στο ίδιο μοτίβο όπως πάντα ....
ευχαριςτω εκ μέρους ΟΛΩΝ !!!!!!!!Αγριεύεσαι με αυτό το αγγελούδι;;
Τεσπα, σε περίπου ένα μήνα που θα βαρεθώ θα την αλλάξω!
Μπορώ, αν θέλεις, να κάνω εγώ κάτι γι' αυτό.με τον Δράκο της Τασμανίας..... μπορείς να κανείς κατι ????? αγριευομαι.
Και το δικο μου και το δικο σου ειναι φαγαναειναι παχιο το σημερινο μου φιδουλινι......
.. View attachment 163044
ειναι παχιο το σημερινο μου φιδουλινι......
.. View attachment 163044
Απορώ τι καλώδια βρίσκονται πίσω από την πρίζα...Και το δικο μου και το δικο σου ειναι φαγανα
View attachment 163049
Ξεχωριστικη γραμμη απο την πινακα ιδιας διατομηςΑπορώ τι καλώδια βρίσκονται πίσω από την πρίζα...
Για βάλε και καμιά φωτό των καλωδιώσεων του πίνακα να χαρούμε κι εμείς.Ξεχωριστικη γραμμη απο την πινακα ιδιας διατομης
ναι αλλα τα δικα σου τα κατασκευαζεις εσυ ? .........το πιο πανω ειναι της ημερας...σαν τα αυγα,,,,,,,Και το δικο μου και το δικο σου ειναι φαγανα
View attachment 163049
ΠονηρέΓια βάλε και καμιά φωτό των καλωδιώσεων του πίνακα να χαρούμε κι εμείς.
Πραματα του διαβολου ΓιαννηΓια βάλε και καμιά φωτό των καλωδιώσεων του πίνακα να χαρούμε κι εμείς.
Δεν μασαμε,οεε..λυπαμαι αγορια αλλα σας εχω για πρωινο.. View attachment 163056
Τα δυο ειναι δικα σου καμαρι,να σαι καλαναι αλλα τα δικα σου τα κατασκευαζεις εσυ ? .........το πιο πανω ειναι της ημερας...σαν τα αυγα,,,,,,,
Και δεν μπαινω στο τρυπακι να εξηγησω τι υπηρχε πριν ( 2 γραμμες τραβηγμενες απο μενα)
αλλα ποσο καλα παιζουνε τα ρημαδια.........αλλιως θα τα εκανα αλλα πραματα τα λεφτα μου (τοτε).
Γιατί ρε φίλε μας χαλάς το Όνειρο ????Απορώ τι καλώδια βρίσκονται πίσω από την πρίζα...
Θελω και εγω ενα απο το φρεσκο φιδουλινι