- Reaction score
- 690
Γατάκια..
Ιδού το...Anakondo !
Ιδού το...Anakondo !
Φορμακια ήταν ρε χαμενε..... Πάνω σε έναν adcom αν θυμάμαι καλά....Πες μας και για εκείνα τα ωραία τα cupcakes μρε συ αρτζι που εβανες πάνω στα μηχαgνήματα!!
Εψενε σουφλέ πάνω στον αντκομ;Φορμακια ήταν ρε χαμενε..... Πάνω σε έναν adcom αν θυμάμαι καλά....
Λάθος..Γατάκια..
Ιδού το...Anakondo !
Το στόμα σου που βρίσκεται σε αυτή τη φώτο βρε γιατρέ μου;
θες και εσυ να δωσω κοσμο....δεν τους λυπασαι....?Πες μας και για εκείνα τα ωραία τα cupcakes μρε συ αρτζι που εβανες πάνω στα μηχαgνήματα!!
Ε τι κόσμο να δωκεις ρε παgλικαρι μου;θες και εσυ να δωσω κοσμο....δεν τους λυπασαι....?
Μ@λάκα συνεχίζεις τα κινέζικα, ε;εχω γινει μπουντα ναγκαρτζουνα
Μρε συ αρτζι μου, είκοσι χρόνια πριν, μάλλον το φάντασμα του Ζαμπετα θα είδες... Το 92 μας χαιρέτησε ο Δάσκαλος!20 χρονια πριν πηγαινα κουνγκ φου στην πρωτη μου σχολη ...και ο ουρανος δακρυζε....και βλεπω το γιωργαρο να χωνεται στην νοταρα με την μπουζουκα στην τσαντα...και να γυρνα και να κοιτα τον ουρανο με ενα υφος λυτρωσης......
<<Dr. Floyd Toole and Dr. Sean Olive..>>Is Synergy In Audio Cables Real or Snake Oil?
PS Audio recently announced a partnership with Audioquest cables citing that their products have a real "synergy" together. Is there any merit this synergistic effect claim or is it pure marketing BS?www.audioholics.com