Καλώδια και .. προαπαιτούμενα. Poll.

Ακούω σαφή βελτίωση με καλώδια και..

• Α. Έχω κάνει ισοστάθμιση χώρου (DSP+μετρήσεις)

Votes: 12 13,6%
  • Β. Έχω το προβλεπόμενο ταργκετ κερβ

Votes: 9 10,2%
  • Γ. Έχω κάνει fine tuning στο ταργκετ κερβ, κατά τα γούστα μου

Votes: 6 6,8%
  • Δ. Έχω ένα σαμπ, στην προβλεπόμενη θέση

Votes: 4 4,5%
  • Ε. Έχω 2 (ή περισσότερα) σαμπ, με σωστή ενσωμάτωση

• Ζ. Έχω χώρο με εξαιρετικούς χρόνους αντήχησης, με διαχυτές και μπασοπαγιδες

Votes: 11 12,5%
  • Η. Έχω λίγες μόνο ηχητικές παρεμβάσεις στο χώρο ακρόασης, διότι είναι κοινόχρηστος

Votes: 7 8,0%
  • Θ. Έχω σωστό ισόπλευρο (όχι ισοσκελές) τρίγωνο ακρόασης και την προβλεπόμενη κλίση ηχείων

Votes: 24 27,3%
  • Ι. Έχω πλήρη αναπαραγωγή όλου του φάσματος 20Hz-20kHz

Votes: 13 14,8%
  • Κ. Έχω άριστη αναπαραγωγή της πρώτης οκταβας σε στάθμες αναφοράς (κορυφές 115 dB)

• Λ. Έχω χαμηλές ολικές αρμονικές παραμορφώσεις

Votes: 14 15,9%
  • Μ. Δεν έχει σημασία τίποτα από τα ανωτέρω, μόνο η μουσική μετράει

Votes: 11 12,5%
  • Ν. Σα το πικάπ δεν έχει. Βινύλιο φορέβε.

Votes: 13 14,8%
  • Άκυρο - δεν πιστεύω ότι τα καλώδια βελτιώνουν τον ήχο.

Votes: 57 64,8%
  • Κάνω ψυχοθεραπεία φτηνά, με αγορά ωραίων καλωδίων,αφήστε με ήσυχο.

Votes: 5 5,7%

• Total voters
    88
Status
Not open for further replies.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
electra glide ?
και με αυτο βρισκεις . την..
FinalRear-1-1024x733.jpg

IMG_1307.JPG

εγω επαιζα με ενα ταπεινο exact power.......και καλωδια xlo audioquest vdh nbs....Και κατι ψιλα.....η ισοσταθμιση πανω αριστεερα και ολουθενα πισω τα auralex.......

Last edited:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.955
Γατάκια..

Ιδού το...Anakondo !

Λάθος..
αυτό είναι ένα αναΤοολανδρο της οικογένειας των σαγρεάche

το μήκος του ποικίλει..... ανάλογα με το υπόλοιπο του τραπεζικού λογαριασμού του ιδιοκτήτη

ζει σε περιβάλλοντα αλφαδιασμένων πλακιδίων με αρμό 5 χιλιοστών....
τρέφεται αποκλειστικά με pure χαιεντφαιλ ρεύμα διερχόμενο από επίχρυσες πρίζες με πυρήνα κρυπτονίτη

ζευγαρώνει αυστηρά με phono stages και στερεοφωνικά dac με ενισχυτές λυχνίας (ενίοτε και με τελικούς άνω των 50 κιλών με εξωτερικές βουρτσισμένες ψύκτρες ντουραλουμινίου)

του αρέσουν οι γειώσεις των πικαπ και τα στηρικτικά από ανοδιωμένο μαγνήσιο στην άνω πλευρά και χρυσελεφάντινα πατουσάκια στην κάτω

δεν παρουσιάζει επιθετικότητα στην κοινή βλακεία ενώ έχει παρατηρηθεί να είναι εξαιρετικά φιλικό στην μεγαλειώδη

φυσικοί εχθροί: το σύνολο των θετικών επιστημών

Last edited:

Reaction score
30.454
θες και εσυ να δωσω κοσμο....δεν τους λυπασαι....?
Ε τι κόσμο να δωκεις ρε παgλικαρι μου;
Δε σε ρώτησα σε πχοιους τα πούλαγες, σε ρώτησα τι ήταν αυτά και πώς βελτιωναν τοgνήχο!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
δεν με εννοησες.....
η ολη στορι ξεκινησε ενα κρυο βραδυ αρχη του 09.....ο γνωστος κυριος της φωτο ....μαζι με τον αρθρογραφο του ηχου ......καταφτανουν σπιτι μου για δοκιμες........nm purifiers......
Το δογμα μου ενα .......κλωνοποιω οτι μπορω...αλλιως ματωνω να το αποκτησω (αν μπορω)
Και ναι τα ρημαδια καναν διαφορες....βεβαια το ποσο για οτι ακουμπησε πανω στα μηχανηματα μου , μεγαλο
Και λεω.......θα σε ενημερωσω το τι θα μπορεσω να κανω........και μια και δυο παω με ενα δανεικο στο χημειο της τοτε δουλειας μου και βρισκω με το νο και με το σιγμα ....τι εχει μεσα....
Και επειδη ειμαι τυπος γκουαρντιολα........παλευω να το κανω τουλαχιστον ισο.......Και το κανω καλυτερο....
Σεβομαι ενα προιον (και ηλιθια ακριβο) αν δεν μπορω να το κοπιαρω......και τα σκαω
Αλλα αν κατι κανει 300 ευρω και εγω με 300 ευρω ντυνω ολο μου το συστημα,,....οκ κανω του κεφαλιου μου....
Βεβαια τετοια εχω να κατασκευασω απο το 09.......δεν κατασκευασα για κανενα (ειναι ανθυγιεινο να μιξαρω διαφορους εστερες).....και ετσι δεν ξαναεφτιαξα τετοια....(εννοηται τα πουλησα ολα μαζι με την ονειρομηχανη μου).....
Και για του λογο το αληθες να και ο νιμι.....μαζι με τον παπ...δεξια....εκεινο το κρυο βραδυ στην ανω βουλα
IMG_1637.JPG

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
20 χρονια πριν πηγαινα κουνγκ φου στην πρωτη μου σχολη ...και ο ουρανος δακρυζε....και βλεπω το γιωργαρο να χωνεται στην νοταρα με την μπουζουκα στην τσαντα...και να γυρνα και να κοιτα τον ουρανο με ενα υφος λυτρωσης......
Η βαση του προβολεα ηταν της οντιο ματζικ...(ορφεα) και πανω καθοταν η λεπτη βαση του εβραιου symposium (απο αμερικη - εδω δεν υπηρχε).....Kαι δυστυχως μου εκοβε πως μπορουσα να αποδειξω οτι δουλευε στον προβολεα.......Ο χωρος γυρω...παροτι ηταν στο δευτερο οροφο του σπιτιου (που δεν ειναι δικο μου) (της γυναικας μου) τον εκανα ρημαδι ......ενιταιμ.......(και δεν κατασκευαζω πλεον πραματα) ειδικα οταν ολο το βαρος το εχω ρειξει στην γιογκα) .......(ενταξει τωρα εχω γινει μπουντα ναγκαρτζουνα απο το αραγμα)......αλλα εχω αλλαξει (χρονια) βλεψεις.....

Last edited:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
εσυ δεν θα πρεπε να ρωτας.......εχω 2 + χιλιαδες νεπαλεζους φιλους στο fb,....που στελνουν δωρα .......στη γιαφκα εχω πλεον θησαυρους δωρα απο ναους του θιβετ. μπουταν σαμανικα (τζακρι) μαλα (κολιε) ζωνες .φουρμπα ντορτζε..ναγκα κανια ...οτι θες ........γιατρε σε γουσταρω πολυ ( το ξερεις)........
χψφω.jpg

Reaction score
30.454
20 χρονια πριν πηγαινα κουνγκ φου στην πρωτη μου σχολη ...και ο ουρανος δακρυζε....και βλεπω το γιωργαρο να χωνεται στην νοταρα με την μπουζουκα στην τσαντα...και να γυρνα και να κοιτα τον ουρανο με ενα υφος λυτρωσης......
Μρε συ αρτζι μου, είκοσι χρόνια πριν, μάλλον το φάντασμα του Ζαμπετα θα είδες... Το 92 μας χαιρέτησε ο Δάσκαλος!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.286
<<Dr. Floyd Toole and Dr. Sean Olive..>>

Σα δε ντρέπονται λέω γω...

Status
Not open for further replies.

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *