Καλώδια και .. προαπαιτούμενα. Poll.

Ακούω σαφή βελτίωση με καλώδια και..

• Α. Έχω κάνει ισοστάθμιση χώρου (DSP+μετρήσεις)

Votes: 12 13,6%
  • Β. Έχω το προβλεπόμενο ταργκετ κερβ

Votes: 9 10,2%
  • Γ. Έχω κάνει fine tuning στο ταργκετ κερβ, κατά τα γούστα μου

Votes: 6 6,8%
  • Δ. Έχω ένα σαμπ, στην προβλεπόμενη θέση

Votes: 4 4,5%
  • Ε. Έχω 2 (ή περισσότερα) σαμπ, με σωστή ενσωμάτωση

• Ζ. Έχω χώρο με εξαιρετικούς χρόνους αντήχησης, με διαχυτές και μπασοπαγιδες

Votes: 11 12,5%
  • Η. Έχω λίγες μόνο ηχητικές παρεμβάσεις στο χώρο ακρόασης, διότι είναι κοινόχρηστος

Votes: 7 8,0%
  • Θ. Έχω σωστό ισόπλευρο (όχι ισοσκελές) τρίγωνο ακρόασης και την προβλεπόμενη κλίση ηχείων

Votes: 24 27,3%
  • Ι. Έχω πλήρη αναπαραγωγή όλου του φάσματος 20Hz-20kHz

Votes: 13 14,8%
  • Κ. Έχω άριστη αναπαραγωγή της πρώτης οκταβας σε στάθμες αναφοράς (κορυφές 115 dB)

• Λ. Έχω χαμηλές ολικές αρμονικές παραμορφώσεις

Votes: 14 15,9%
  • Μ. Δεν έχει σημασία τίποτα από τα ανωτέρω, μόνο η μουσική μετράει

Votes: 11 12,5%
  • Ν. Σα το πικάπ δεν έχει. Βινύλιο φορέβε.

Votes: 13 14,8%
  • Άκυρο - δεν πιστεύω ότι τα καλώδια βελτιώνουν τον ήχο.

Votes: 57 64,8%
  • Κάνω ψυχοθεραπεία φτηνά, με αγορά ωραίων καλωδίων,αφήστε με ήσυχο.

Votes: 5 5,7%

• Total voters
    88
Status
Not open for further replies.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.324
1 a εκει δεν εχει σημασια....
2 μην βαλω μεγαλες σειρες μπαλανς...........
παρτε ενα χαπι και μετα ενα τηλεφωνο το λαιο......
Είμαστε οι επιλογές μας και θεωρώ ο ίδιος ότι η κουλτούρα της yoga με την εσωτερική εξερεύνηση δεν συμβαδίζουν με καλωδιοψώνιο.Τουναντίον,ανήκει το δεύτερο σε πράγματα που θα προκαλούσαν να τα...εγκαταλείπαμε συνειδητά.

Είσαι δε το τελευταίο άτομο από το οποίο θα περίμενα τη γνωστή επωδό ότι υποστηρίζεται τάχαμου πως όλα τα καλώδια ακούγονται το ίδιο.Διότι τείνει ν'αναπαράγεται με στόχο να παραποιήσει τοποθετήσεις όσων δεν τους συνεπαίρνει πια η καλωδιοενασχόληση και να προκαλέσει απαξιωτικές εντυπώσεις απέναντι στους τελευταίους.

Reaction score
3.091
Long story short. Επειδη είχα το ίδιο σύστημα για περίπου 20 χρόνια σε ηχεία και ενισχυτικά αλλάζοντας μόνο πηγές και pro, μπορούσα να καταλάβω-ακούσω ποιο άνετα οποίες διαφορες υπήρχαν.

Είχα περάσει 2-3 φτιαχτά καλώδια rca, καλές μάρκες και καλά υλικά, μέσα στο χρόνο, κάτι δεν μου άρεσε σε κάποιες στιγμές. Δεν ήξερα καν ότι ήταν θέμα καλωδίων η ενισχυτή. Όχι θέμα equalizer, καθαρά θέμα καθαρότητας και αέρα, πως να το πω αλλιώς δεν ξέρω. Ε δοκιμάζοντας κάποια αλλά rca έτοιμα κάποια στιγμή, δεν ενθουσιαστικά, όταν έπεσα όμως σε αυτά έπαθα πλάκα. Ο ήχος μου καθάρισε, ήταν ποιο διακριτός και πρόσεξα τα χαμηλά να έχουν καλύτερη ατάκα.

Μου άρεσαν, δεν ξέρω τα mechanics , κατέληξα, έμεινα εκεί, δεν πάω πίσω, είμαι κομπλέ.:neo:
Κατασταλαγμένος,σεβαστή η απόφαση σου:hi:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
λοιπον ενας πρωην συανδερφος βλαχος
(απο εκει κολλησα το παιζ και καθε βλαχικη εκφραση)
ειχε (πριν 34 ετη) κλιπςχορν και κορναντ τζονσον κατι λαξαμαν....ειχα πολλα μηχανακια (ενα αρθρωτο μεριντιαν)
Και πελατης τους λυρικ.
Σεπτεμβρης 93 ο ριτσος (πρωην υπαλληλος του λυρικ)
Ανοιγει δικο του μαγαζι ....και μας καλει
Εκεινα τα χρονια καθε ειδους περιφεριακο μπλιμπλικι (δεν εννοω μονο καλωδια) ηταν ψιλοαγνωστα στον πολυ κοσμο....
Και ο βαγγελας του δειχνει κατι ακιδες (εχω το κουτι στην υπογα) (καλη ρακοσυλεκτρα ειμαι και γω)
Και του λεει βαλτα στο λεβινσον απο κατω να ακουσεις
Και γυρναει ο τακης και του λεει
Βαγγελη ενα μηχανακι παιζ απο μονο του ....δεν θελει τιποτα για να κανει αυτο που πρεπει.
Στο τωρα (τωρα) αν ο στουντιας ειναι σοβαρος
(στο τι βλεπουμε τωρα εβαλα τον νικολακη με την πιο φρεσκια παραγωγη του...ειανι και μουσικος ΤΡΕΛΛΟΣ)
¨{ο ρετσος ειναι γειτονας ....αν ψαξεις τι γνωσεις εχει θα χαθεις ....απο ποτε εχει στουντιο...με ποιους εχει συνεργαστει....}
Αν λοιπον ο στουντιας ειναι σοβαρος ,.....με σοβαρα μηχανηματα και ηχεια , συνηθως δεν ασχοληται με καλωδια και διαφορα μπλιμπλικια....δεν λεω δικαιωμα του.
Σιγουρα υπαρχουν σοβαρατοτα προιοντα στουντιο που σεβομαι για πολλους λογους.
Απλα αν ειχες δει πριν 10+ χρονια την shunyata ...θα εβλεπες πασιγνωστα στουντιο στο αμερικα με δικα της καλωδια στοιβαγεγμενα ...και αναλογα με τον μαστερα κουμπαναν τα καθ εκαστα.
Εχουμε μια μεγαλη διαφορα (οχι εγω οι στουντιαδες) ειναι στην καλυτερη των περιπτωσεων μεγαλα ψαρια σε μικρη λιμνη.
Εκει εξω εχουν τα καλωδια σε μεγαλυτερη υποληψη....και φανταζομαι γιατι εχουν δοκιμασει και ξερουν τι κανουν
Εδω παλευουν να βρουμε καμμια μπταντιτσα απο πτιστιρικαδες για να βγαλουν κανα χαρτζηλικι.
Δυστυχως δεν ειναι ευκολο να μπει σε ελληνικο στουντιο εξοπλισμος σε καλωδια.....εδω παλευουν για το μεροκαματο και ενας απο αυτους δηλωσε (οπως θυμασαι ) οτι κανουν διαφορες...
Αλλα ειναι σκληρο να πληρωνεις πολλα λεφτα σε καλωδια..
Αν κατεβεις γλυφαδα ενα στουντιακι φοραει καλωδια κορακακη......τυχαιο....?
Γιατι δεν εβαζε μπελντενακια (αξιολογοτατα για μενα στην λιγκα τους).....?
Είμαστε οι επιλογές μας και θεωρώ ο ίδιος ότι η κουλτούρα της yoga με την εσωτερική εξερεύνηση δεν συμβαδίζουν με καλωδιοψώνιο.Τουναντίον,ανήκει το δεύτερο σε πράγματα που θα προκαλούσαν να τα...εγκαταλείπαμε συνειδητά.

Είσαι δε το τελευταίο άτομο από το οποίο θα περίμενα τη γνωστή επωδό ότι υποστηρίζεται τάχαμου πως όλα τα καλώδια ακούγονται το ίδιο.Διότι τείνει ν'αναπαράγεται με στόχο να παραποιήσει τοποθετήσεις όσων δεν τους συνεπαίρνει πια η καλωδιοενασχόληση και να προκαλέσει απαξιωτικές εντυπώσεις απέναντι στους τελευταίους.
εννοηται ....εγω πλεον καλωδιονομαι αυλα...με τους ηχους των γκονγκ μπωλ τυμπανων μου και χωρις μηχανες του διαβολου (οτι δουλευει με ρευμα)....ζεναρω χωρις να νιωθω την αναγκη να υπερασπιζομαι η να κατηγορω ....
Μονο για σημερα
δεν θυμωνω
δεν ανησυχω
νιωθω ευγνωμοσύνη
εργαζομαι εντατικα με τον ευατο μου
ειμαι καλος μου τους συνανθρωπους μου
Οι 5 αρχες του ρεικι
(ειμαι πλεον και ρεικι μαστερ)

Last edited:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Πες μου κάτι τώρα, αλλά θέλω ειλικρινά, οκ?

Λοιπόν, ασχολιόμουν με καλώδια και είχα το σούπερ το σύστημα το όλα ακριβά και 50 φορές είχα κάνει αναβαθμίσεις σε μηχανήματα και γ@μώ τιουναρισμενο από μένα, στα γούστα μου, με τα καλώδια τα ακριβά και τα ψαγμενα, με την ειδική παροχή από τον πίνακα, με ειδικά ρακ και αντικραδασμικα και ρε παιδί μου, όλα τα κόλπα όλα μέσα.
Συν ότι άλλαζα πυκνωτές στα κρος, και αντιστάσεις, και op-amps στα Ντακ, και πυκνωτές στην τροφοδοσία και όλα με ακροάσεις κι έτσι.
Χαμός.
Κι είχα στήσει ρε φίλε ένα ήχο, πολύ σούπερ σπέσιαλ, ψαγμένο σε κάθε λεπτομέρεια. Πολλά λεφτά.

Ωραία ως εδώ;

Και που λες, πήγαινα σε διάφορα σπίτια και μαγαζιά κι άκουγα, και κανενας δε με έφτανε, το δικό μου ήταν αλλού.

Άκουσα πολλά σεταπ, σε πολύ κόσμο.

Ωραία κι ως εδώ;

Και πάω που τα λες ένα πρωί σ'ενα στούντιο, που'χει κάτι ηχεία μέσα στις τρύπες στο ντουβαρι, και κάτι καλώδια ιντερκονεκτ χύμα του κιλού, και κάτι καλώδια ρεύματος αυτά τα μαύρα τα 1€ τα τίποτα, και πολυμπριζα αυτά τα άσπρα τα τιποτένια των 3€, και ακούω και παθαίνω σοκ.

Για πες τώρα. Πώς δγιάλο πέρασε τέτχια πχιότητα που με σόκαρε μέσα από αυτά τα τίποτα τα χύμα τα καλώδια του κιλού;

Αυτό πες μου. Τίποτα άλλο.

Και στου Χατζησταμου το τσαρσί, ίδιο σοκ, με ίδια τιποτένια καλώδια παντού.

Και στου γκεομιατ μια φορά που πήγα παλιά να ακούσω τα Γκριμ και την έφαγα στο δόξα πατρί, τιποτένια του κιλού.

Πώς δγιάλο ρε πέρασε τέτοια πχιότητα από τα τιποτένια;

Εγώ δεν είχα τιποτένια, κάθε άλλο, και δεν άκουγα έτσι. Σκατά άκουγα συγκριτικά με αυτούς...

Για πες...
Κώστα,
Προφανώς για να είχες αλλάξει όπως λες καλώδια, πυκνωτές, ρακ κλπ, το είχες κάνει διαπιστώνοντας σε κάθε αλλαγή και μια μικρή έστω βελτίωση στο σύστημα σου, σωστά?
Άρα οι επιλογές σου, στο σύστημα σου μόνο λανθασμένες δεν ήταν.
Πας λοιπόν κι ακούς όπως λες τα δύο συστήματα με τα απλά καλώδια και παθαίνεις σοκ όπως λες..
Επίσης δεκτό!
Προφανώς αυτά που άκουσες στα δύο συγκεκριμένα σεταπ ήταν πολύ καλύτερα μηχανήματα και προφανώς με καλύτερη συνέργεια μεταξύ τους σε σχέση με τα δικά σου!
Δεν είναι κακό ούτε κι απίθανο..
Αναλογιστικες όμως..τι σοκ και δέος θα παθαινες αν άκουγες τα συγκεκριμένα δύο καλύτερα σεταπ που ανέφερες με τα ψαγμενα σου καλώδια, τη dedicated γραμμή ρεύματος και το ρακ σου??
Αλλού λοιπόν ήταν το πρόβλημα της μεγάλης διαφοράς που άκουσες κι όχι στη μη συνεισφορά των σούπερ καλωδίων,των σούπερ ρακ, και των σούπερ στηρικτικων σου.
Τροφή για σκέψη...

Last edited:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
καθε σοβαρη εταιρια οφειλει να παρουσαζει μετρησεις (και ας ειναι φεικ.)......(οπως ζητουν καμποσοι αδαεις εδω μεσα)
(μυρωδια δεν εχουν απο καλωδια μονο ΜΙΣΟΣ απυθμενο.
Μια πολυ στουντιακη εταιρια ειναι η σινιατα.....αλλα ποιος στουντιας θα σκασει με περιουσια για καλωδια
οταν με λιγα ευρω κανει δουλιτσα.....
Οσο αφορα τι ισχυει στην αμερικη
(ειπα και πιο πανω οι ελληνες στουντιαδες στην καλυτερη να ειναι μεγαλα ψαρια σε μικρη λιμνη)
Εκει λοιπον φατε μια δοση αληθειας....ποια στουντιακια της αμερικης ,και ποιοι διασημοι κουμπωνουν (σαν αλλα θυματα) καλωδιαρες φιλτρα και πολυμπριζα....
Αλλα αν εισαι φτωχοbnesh...κοιτας να την βγαλεις τσετουλα
Μεχρι σε κλινικες κουμπωνουν σοβαρα καλωδια......αλλα την σινιατα ποιος να την ξερει (εχει δοκιμασει καλωδια της)
σαν x <pro> ειχα πουλησει 2 τετοια δικα μου , αγορασμενα απο την φιλαδελφια
απο το cableco οταν o pawl walker σαν υπαλληλος.
Δεν ειμαι εγω κακος...καποιοι γουσταρουν να δηλωνουν ασχετοι και να καφχιονται για αυτο...
Με τις υγειες σας κοριτσια γιατι οπως εχεω πει εδω και πολλα χρονια οχτρος του καλου ειναι το καλυτερο...και ο λιγο πιο κσερολας.
Ολα μπουενας απο την καταλωνια της κατω βουλας.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
μας φλομωσαν στο ψεμα

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.014

HOME / SPEAKER CABLES
ALPHA SP

The internationally patented ΞTRON® technology is perhaps the most compelling of Shunyata Research’s technologies, with its ability to measurably lower dielectric distortion and preserve the original signal’s integrity. ΞTRON® cables have earned a legendary reputation among reviewers, customers and sound professionals for their ability to eclipse the performance of even the most cost prohibitive cables on the market. Caelin Gabriel’s research has evolved a second generation ΞTRON® technology that is making its debut in the Alpha Series interconnects and speaker cables. The Alpha Series’ combination of ΞTRON® technology, Ohno Copper, VTX™ hollow-core conductors, sonic welding terminations, and KPIP™ (Kinetic Phase Inversion Process) simply overwhelms competing products in performance, parts quality, and construction.
Please contact regional distributor for custom lengths.

Speaker Cable OptionsSpeaker Cable 2 metersExtra Speaker Cable Length per 0.25 meterJumper Cable 0.25 meterExtra Jumper Cable Length per 0.25 meter
Price is per pair of cables.
Indicated price is for the US only.
For non-US customers, please contact regional distributor for pricing.
$4,000.00
Shunyata Research’s technologies, with its ability to measurably lower dielectric distortion and preserve the original signal’s integrity.

Δεν το ήξερα ότι το διελεκτρικό προκαλεί παραμόρφωση στο σήμα.
Ρε τι μαθαίνει κανείς. :headbang: :lolsign:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
μας φλομωσαν στο ψεμα
Αλήτες εντελώς ρε παιδάκι μ αυτοί οι σουνιατέοι....

'Ακου να βάζουν και μετρήσεις οι αληταράδες!!

Μέχρι και γιατρούς ρε τα λαμόγια πλέρωσαν για να βγάλουν "μαϊμού" αποτελέσματα!!

Κι αυτοί οι μαστεράδες που γράφουν κριτικές άσχετοι είναι!..σιγά τώρα..τι ξέρουν αυτοί οι μαστεράδες τύπου Andy Jackson που φτιάχνουν τα albums των pink floyd... ή ο άλλος ο πουθενάς ο Rick Rubin ντε!!..αυτός ο παλιομουσικός παραγωγός που έχει πάρει μερικά grammy και μας τα κουνάει στα μούτρα ο...να μη πω ε??

Άσε λοιπόν τα "κορόϊδα" και τους "χρυσαυτιάδες" να πλερώνουν για να αγοράζουν placebo effect. :sneaky:

Τι δε καταλαβαίνεις???:idk:

Αφού το αφήγημα ότι δε κάνουν τίποτα τα καλώδια δε κοστίζει μία ρε φίλε!!:wink:
Αν κατακρίνεις τα πάντα γίνεσαι τζάμπα μάγκας και δε πλερώνεις μία!!:wink:

Σίγά τώρα μη ξεφορτωθούν το κάβουρα απ τη τσέπη τους για να αγοράσουν κα(β)λώδια οι "γάτοι" του site...
:gotcha::gotcha: :gotcha: :gotcha:

Last edited:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
o rick rubin και κατι τετοια λαμογια εκανα παραγωγες στους πολυπλατιενιιους p.e
τοσο λαμογιο....πληρωνε για να παιρνουν βραβεια οι παραγωγες του και σαν ποιοτητα ηχου....
παντου απατεωνες ρε φιλε......και οι γιατροι πιασακηδες ......ζουμε σε μια κοινωνια που οι μισοι τα πιανουν και οι αλλοι μισα τα δινουν.......ειναι σιγουρος οτι απο πισω κρυβονται οι εξωγηινοι.......
σικε καταστα και το μαλι μου ραστα (με αυτα που διαβαζω)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.225
Αρτζι;
Δεν απάντησες στα ερωτήματα που έθεσα.

Το αν έχουν κάποια στούντιο τις τάδε καλωδιάρες, δεν απαντάει σε αυτά που ρώτησα.

Τι κάνεις Γιάννννη, κουκιά σπέρνω.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Αρτζι;
Δεν απάντησες στα ερωτήματα που έθεσα.

Το αν έχουν κάποια στούντιο τις τάδε καλωδιάρες, δεν απαντάει σε αυτά που ρώτησα.

Τι κάνεις Γιάννννη, κουκιά σπέρνω.
απαντησα
σου ειπα υπαρχουν στουντιακια (ελληνικα) που μπορουν να κανουν ενα χρηστη να μεινει....
δεκτο
Και μιλαμε για χρηστη γνωστη....αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα ακουγε πιο καλα αν εχει φροντισει το σημα να φτασει στα αυτια του ακομα πιο σωστο,.....
Τα αμερικανικα και αγγλικα στουντιος βεβαια ειναι σε αλλη λιγκα.
.Οσο για το διηλεκτρικο ...ειναι κοινο φανερο οτι ο αερας και μετα το τεφλον ακουγονται.
Αυτο ειναι μαλλον το ζητουμενο.......
για αλλες και αλλες ψυχες (οχι εσυ)
μουγκα για τα πιο πανω λινκ......
οτι τους γυαλισει μονο.........
..ειναι αυτο που λενε κοιταγε το δεντρο και εχασε το δασος......εσκεμμένα γιατι η αληθεια ποναει
(ενα πραμα σαν την αγαπη)

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.014
απαντησα
σου ειπα υπαρχουν στουντιακια (ελληνικα) που μπορουν να κανουν ενα χρηστη να μεινει....
δεκτο
Και μιλαμε για χρηστη γνωστη....αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα ακουγε πιο καλα αν εχει φροντισει το σημα να φτασει στα αυτια του ακομα πιο σωστο,.....
Τα αμερικανικα και αγγλικα στουντιος βεβαια ειναι σε αλλη λιγκα.
.Οσο για το διηλεκτρικο ...ειναι κοινο φανερο οτι ο αερας και μετα το τεφλον ακουγονται.
Αυτο ειναι μαλλον το ζητουμενο.......
για αλλες και αλλες ψυχες (οχι εσυ)
μουγκα για τα πιο πανω λινκ......
οτι τους γυαλισει μονο.........
..ειναι αυτο που λενε κοιταγε το δεντρο και εχασε το δασος......εσκεμμένα γιατι η αληθεια ποναει

(ενα πραμα σαν την αγαπη)
Ακούγονται ε? το τεφλόν και ο αέρας.Εντάξει. Και το δέντρο και το δάσος και όλα.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.335
rick rubin
ο Ρικ τι ? καλωδιας και αυτος ? (στις παραγωγες/στουντιο αναφερομαι οχι στα Hifi που εχει στα σπιτια του)
P.e. = public enemy ? αυτο φανταζομαι οτι ειναι αστειο, σε συνδιασμο με το πλατινε του πραματως.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.225
απαντησα
δεκτο
Όχι, δεν απάντησες.

Δε με νοιάζει το "ακόμα πιο σωστά", δε θέλω φιλολογία επί τούτου.

Θέλω απάντηση στο πώς εξηγείται ότι παθαίνει σοκ ένας χρήστης γνώστης, που έχει τα καλύτερα καλώδια, το καλύτερο ματσινγκ με πάλη επί δεκαετίες και με πολλά λεφτά σε καλώδια.

Παθαίνει σοκ από καλώδια του κιλού.

Αυτό θέλω να μου εξηγήσεις.

Δηλαδή, πως διάλο σε κείνη την περίπτωση, περνά από καλώδια του κιλού τόση πραγματική ποιότητα που παθαίνεις σοκ, πως χωράει να περάσει.

Akis_G

Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
Reaction score
8.030
Εγω παντως, τωρα που ειδα αναλυτικες και τεκμηριωμενες μετρησεις, επείσθην:

Annotation 2020-04-27 144459.jpg

Αυτο το DTCD, πραγματι, μου ειχε πεσει θεμα στις εξετασεις Γ εξαμηνου στη Φυσικη ΙΙΙ (Ηλεκτρομαγνητισμος) :hunter:

....δε νομιζω να το πιστεψε κανεις?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.225
Αρτζι, το ερώτημα είναι απλό.

Εγώ τώρα λόγου χάριν, με καλώδια του κιλού, έχω τέτοιο ήχο, που είναι ανατριχιαστικός, τέτοια αληθοφάνεια σε φωνές δεν υπάρχει, αντρικές γυναικείες χορωδίες, τενόροι, ότι θες, γυρνάς κεφάλι και ψάχνεις να δεις άνθρωπο δίπλα σου να τραγουδάει, σε πνευστά κρουστά έγχορδα σου σηκώνεται η τρίχα, χωρίς υπερβολές, θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο αν ακούσεις. Οτιδήποτε είχα παλιότερα, όσο πραγματικά κορυφαίο κι αν ήταν, όσο τέλεια καλώδια κι αν είχα, δεν μπορεί να συγκριθεί ούτε για αστείο.
Βασικά δε νομίζω να έχω ακούσει ποτέ κάποιο σεταπ να παίζει καλύτερα από αυτό που ακούω, με μόνη εξαίρεση τα ρημάδια τα me Geithain, άστα αυτά, είναι σε άλλη διάσταση.

Αυτό εξήγησέ μου.

Πώς διάλο γίνεται με καλώδια του κιλού να παίζει έτσι.

Δε με νοιάζει αν μπορεί να βελτιωθεί κι άλλο με συνδυασμούς καλωδίων, δεν με ενδιαφέρει αυτό, με ενδιαφέρει μόνο να εξηγηθεί πως διάλο γίνεται και παίζει έτσι, με τιποτένια καλώδια.

Το ίδιο βασικα λες κι εσύ, πως ένας γνώστης και ψαγμενος καλωδιάς και με πατέντες με πυκνωτές και στηρικτικα, μια χαρά σοκ και δέος μπορεί να πάθει σε ακρόαση σε ένα στούντιο, με καλώδια του κιλού.

Το ίδιο είπε κι ο Χατζησταμος, που παθαίνει σοκ ο οποιοσδήποτε όταν πάει να ακούσει στην κονσόλα στο στούντιο, ασχέτως του τι έχει στο σπίτι του, αδιάφορο. Και στην κονσόλα, έχει καλώδια του κιλού χύμα στο πάτωμα, θέλει να προσέχεις που βάζεις τα πόδια, ειδάλλως πατάς σε καλώδια κάτω. Από κει περνάει η μαγεία που ακούς.

Αυτό θέλω να εξηγήσεις.

Αυτό που είπες κι εσύ :

υπαρχουν στουντιακια (ελληνικα) που μπορουν να κανουν ενα χρηστη να μεινει....
δεκτο
Και μιλαμε για χρηστη γνωστη
Αυτό εξήγησέ μου γιατί συμβαίνει.

Άσε τις περαιτέρω βελτιώσεις στην άκρη.

Last edited:

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.963
Members