Χαριζονται διαφορα

Reaction score
467
Ξεκινησα εκκαθαρηση της αποθηκης , βρισκω διαφορα πραγματα τα οποια δεν χρειαζομαι - δεν εχω χωρο να τα αποθηκευω, και ουτε εχω χρονο για να τα δοκιμασω να δω αν ειναι οκ για να μπουν για πουλημα..
Δινονται ως ειναι - οπως λεει η περιγραφη που βαζω.

Θελω μονο οποιος θελει κατι, να πληρωσει τα μεταφορικα. Ειτε με καποια κουριερ χρεωση δικη του , η αν ειναι αποστολη με ελτα η μεταφορικη , με ενα iris το ποσο των μεταφορικων. Βρισκομαι στην Σαμο..

— η αγγελια θα μπει και αλλα forums -

Οτι θελετε παρακαλω στειλτε μου προσωπικο μυνημα.

1- ενυσχητης λαμπατος Παλιος - AMD - 36-110 - Τελευταια φορα που δουλεψε ,ηταν πριν 25 χρονια - ξερω οτι λειτουργουσε 100%, εκτοτε αποθηκευτηκε και δεν ξαναμπηκε στην πριζα.

2 - κεντρικo ηχειο crystal audio system
Center 4 - αγοραστηκε πριν λιγα χρονια απο αγγελια εδω στο φορουμ, ως 100% λειτουργικο, για καποιο προτζεκτ (να γινει φορητο bluetooth ηχειο) το οποιο ακυρωθηκε. Δεν το δοκιμασα καν. Απλα μπηκε στο ραφι.

3- ενυσχητης αυτοκινητου boschmann pca-8820 - μπηκε για 6 μηνες σε ενα αμαξι το 2004 - στην συνεχεια αφαρεθηκε - επαιζε 100%, και απλα μπηκε στο ραφι και ξεχαστηκε.

4 - κεραια Mikrotik 5dbi - LTE , ολοκαινουρια. Δεν εχω ιδεα πως βρεθηκε στα χερια μου , η που χρισημοποιειται.. την βρηκα σε μια κουτα που ξεσκασταριζα

5- Mire Electronique 783 - δεν εχω ιδεα τι εργαλειο ειναι αυτο. Μου το εδωσε ενας παππους ηλεκτρονικος , μαζι με κατι λυχνιες και εξαρτηματα. Οποιος το θελει δικο του.

Attachments

Reaction score
4.200
Καλημέρα και καλή χρονιά, με υγεία σε 'σας και σ' όλους!
Με ενδιαφέρει ο boschmann, αν δεν υπάρχει ήδη εκδήλωση ενδιαφέροντος από κάποιο άλλο μέλος.
Μπράβο για την κίνησή σας!

Reaction score
467
Καλημέρα και καλή χρονιά, με υγεία σε 'σας και σ' όλους!
Με ενδιαφέρει ο boschmann, αν δεν υπάρχει ήδη εκδήλωση ενδιαφέροντος από κάποιο άλλο μέλος.
Μπράβο για την κίνησή σας!
Δικος σου!
στειλε μου σε παρακαλω σε μυνημα - στοιχεια σου και τροπο αποστολης , και αυριο στον στελνω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.185
Members
38.667
Νεότερο μέλος
giorgos8907