Poll περί δικάναλου - πολυκάναλου ήχου

Δικάναλος ή πολυκαναλος;

• Total voters
    199

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.973
Με εχουν πιάσει τα ρομαντικά μου σήμερα και ακούω δικάναλο χωρίς upmixing. Αχ τι γλυκούλι που είναι έτσι μικρό μικρό και κακομοίρικο :tongue:.
Μου πέρασε απο το μυαλό να σβήσω και τα σαμπ και την ισοστάθμιση, αλλά μετά συνήλθα, ας μην κάνουμε υπερβολές.

Τις προηγούμενες μερες έσβησα 1TB απο δικάναλα, άλλα 3TB σκοπεύω να πετάξω στις επόμενες μέρες.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.001
Για λόγους οικονομίας, θα μπορούσε κάποιος να αρκεστεί σε ένα 5.x.2 σεταπ, αλλά το βασικό πακέτο σε ατμος είναι 7.x.4 δηλαδή μιλάμε για 4 δορυφόρους διαφορά.

Για μια θέση ακρόασης, όλα τα σχόλια που έχω διαβάσει για 6 ατμος ηχεία, είναι πως δεν κατάλαβαν ουσιαστικά καμία διαφορά, ελάχιστο το όφελος.

Ωστόσο, ακόμα και για μόνο μια θέση ακρόασης, τα 9 ηχεία εδάφους είναι σαφής βελτίωση, όπως είπα σε προηγούμενο ποστ, έχεις στο μπροστά οριζόντιο ημικύκλιο ηχείο ανά 30 μοίρες, σημαντικό.

Άρα, αν θες να βάλεις περισσότερα από 7.x.4 θα πρότεινα να πας σε 9.x.4 και μετά, αν θες κι άλλα να βάλεις, να σκεφτείς τι θα επιλέξεις μεταξύ 9.x.6 και 11.x.4 και νομίζω πως είναι δύσκολη επιλογή.

Μακάρι όλοι να μπορούσαμε να έχουμε 11.x.6 δηλαδή σεταπ με 17 δορυφορ-ίδια.
Τις προηγούμενες μερες έσβησα 1TB απο δικάναλα, άλλα 3TB σκοπεύω να πετάξω στις επόμενες μέρες.
Μόλις παραλάβεις το επόμενο πακέτο των 3.5+ τέρα σε πολυκαναλα, υποπτεύομαι πως θα σβήσεις οτιδήποτε έχεις στην κατοχή σου σε δικάναλο, μέχρι και τις κασέτες. :lol:

Εγώ πάει καιρός που τα έσβησα όλα μέχρι τελευταίου Φλακ, ούτε ίχνος δικαναλου δεν έχω στους σκληρούς μου, με μόνη εξαίρεση 8 δίσκους υψηλής ανάλυσης σε δικάναλο, πολυαγαπημένους, που δε τους βρήκα ακόμα σε πολυκάναλη έκδοση, λόγου χάριν το cantate Domino, κλπ, δίσκους που τους έχω σε CD στο ράφι, που τους έχω λιώσει στο παίξιμο, ε, φόρος τιμής που λένε.

Last edited:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.890
Ωραία λοιπόν ετοιμάστε τα καρνέ σας , και οι τρείς άνωθεν.
Ολοι μαζί, τον denon x8500h, και τα 4 δορυφορίδια που μου λείπουν. :lolsign: :drinks:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.973
Ναι ρε DENON δεν θέλω να σας βάλω σε έξοδα για trinov.
Πάρε JBL, Arcam, Nad. Έστω Anthem.
Prepro όχι ολοκληρωμένο.

Ακούς εκεί Denon, πολυ αστεία ιδέα, να σαι καλά ρε Γιάννη γέλασα με την καρδιά μου :biggrin:

Reaction score
15.543
Ωραία λοιπόν ετοιμάστε τα καρνέ σας , και οι τρείς άνωθεν.
Ολοι μαζί, τον denon x8500h, και τα 4 δορυφορίδια που μου λείπουν. :lolsign: :drinks:
Δεν θα ξέρεις ποιος παίζει καημένε με ιδια φάτσα..
Πάρε και κάτι άλλο καημένε με XLR που να έχει απαλές γωνίες :tongue:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.890
Πάρε JBL, Arcam, Nad. Έστω Anthem.
Prepro όχι ολοκληρωμένο.

Ακούς εκεί Denon, πολυ αστεία ιδέα, να σαι καλά ρε Γιάννη γέλασα με την καρδιά μου :biggrin:
Καλά , τότε θα περιμένω μέχρι το 2021 που θα βγάλει τον νέο prepro η denon , αλλά θα ξοδευτείτε.

Reaction score
968
Ωραίο το πικάπ.

Μόνο μέρος της εμπειρίας Atmos μπορεί να επιτευχθεί με τη χρήση 7 έως 11 ηχείων (πλην subwoofer).
Για πλήρη εμπειρία χρειάζεσαι ακόμη περισσότερα (ηχεία).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.852
Members
38.250
Νεότερο μέλος
paris29