JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.890
Οχι 9.2 εννοώ, έβαλα και 2 height.
Όταν λέμε x.x.x σε immersive setupΟχι 9.2 εννοώ, έβαλα και 2 height.
9.2.4; Δεν θα είναι απλόθα πάω στο 9.2.4
Κωστάκη μου τα ξέρω αυτά με τα χ.χ.χ .Όταν λέμε x.x.x σε immersive setup
Το πρώτο είναι το κάτω επίπεδο ηχείων.
Το δεύτερο πόσα sub
Και το τρίτο ηχεία ύψους.
Εσύ τώρα είσαι '' ότι να ναι..''
Γιατί?9.2.4; Δεν θα είναι απλό
Δεν έχει σχέση με το immersive, αυτό εννοώ..Κωστάκη μου τα ξέρω αυτά με τα χ.χ.χ .
Γιατί είμαι ότι ναναι?
Γιατί δεν υπάρχουν πολλά μηχανήματα με τόσα κανάλια.Γιατί?
Οχι δεν το έχω ψάξει τόσο πολύ.Γιατί δεν υπάρχουν πολλά μηχανήματα με τόσα κανάλια.
Εχεις βρει κάποιο;
Ναι τα έχω δεί .Denon™ Home Theater | Enhance the Entertainment Experience
Shop Denon for high-quality home audio and professional audio products including A/V receivers, amplifiers, headphones, and more. Free shipping on orders over $35.usa.denon.com
Trinnov | 20-Channel Reference Immersive Sound AV Processor
The Altitude16 builds on the success of the Altitude32 and Trinnov's exclusive platform with 20-channel immersive sound decoding and best-in-class Room Correctiwww.trinnov.com
Τον Trinnov τον εχω ακουστά, , αλλά έχει αποκλειστεί για οικονομικούς λόγους.Denon™ Home Theater | Enhance the Entertainment Experience
Shop Denon for high-quality home audio and professional audio products including A/V receivers, amplifiers, headphones, and more. Free shipping on orders over $35.usa.denon.com
Trinnov | 20-Channel Reference Immersive Sound AV Processor
The Altitude16 builds on the success of the Altitude32 and Trinnov's exclusive platform with 20-channel immersive sound decoding and best-in-class Room Correctiwww.trinnov.com
Πόση αποσταση θα εχεις μεταξύ των Front και των Surrounds? Σε μέτρα/ μοίρες.Οχι δεν το έχω ψάξει τόσο πολύ.
Τώρα είμαι 9,2 , δεν σημαίνει ότι θέλω σώνει και καλά , να το κάνω 9.2.4, μπορεί να γίνει και 7.2.4
Όπως τα έφτιαξε ο Floyd Toole να κάνεις... στο από πάνω κανάλι όμως να βάλεις 2 ηχεία εσύΟχι δεν το έχω ψάξει τόσο πολύ.
Τώρα είμαι 9,2 , δεν σημαίνει ότι θέλω σώνει και καλά , να το κάνω 9.2.4, μπορεί να γίνει και 7.2.4 δεν με χαλάει.
Μεταξύ τους τι απόσταση εχουν, όχι απο εσέναΤα Front είναι περίπου στα 3 μέτρα , τα surrounds είναι γύρω στα 2, 2 και κάτι λίγο.
Παραδόξως δεν είναι πρόβλημα αυτό.Αν δεν με άγχωνε το γεγονός ότι ο trinnov είναι γαλικό μαλακιστήρι
Θα βοηθούσαν αρκετά τα Front wideSide surrounds με front κάπου στα 3 , 3 και κάτι.
Ναι είναι πρόβλημα. Σε καταλαβαίνω.Στα γαλλοαγγλικά όμως , έχω σοβαρό πρόβλημα. Τα σιχαίνομαι. Τα έχω φάει στη μάπα και από την airbus , ε ! πολύ θέλει ο άνθρωπος να βαρέσει tilt?
Ρε δεν πας να παίξεις αλλού με τα poll σου ? εδώ έχουμε σοβαρά θέματα να λύσουμε. Εχουμε και σένα με τα Polls.Στα εκτός Μάρκου θέματα του πολλ, βλέπουμε συμμετοχή 166 μελών.
Σημαντική συμμετοχή!
34 μέλη ακούν ήδη πολυκαναλα τη μουσική τους.
Θα έλεγα πως είναι σημαντικό ποσοστό, περί το 20%.
86 μέλη είναι και θα παραμείνουν στο δικάναλο, ποσοστό 52%.
Σχετικά σταθερά λοιπόν τα αποτελέσματα του πολλ εδώ και αρκετές μέρες.
Οπότε θα συμβιβαστείς στο 7.Χ.4αλλά δεν έχω που να βάλω το δεξί wide