Poll περί δικάναλου - πολυκάναλου ήχου

Δικάναλος ή πολυκαναλος;

• Total voters
    199

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.886
Αυτό είναι το πρόβλημα ότι το ξέρω το ποίημα.

Ασχετο , δώσε κανά λίνκ για κανά σοβαρό dibox.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.886
Το χρειάζομαι για να κάνω balanced το σήμα από το active cross προς τους τελικούς των L,R.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.983
15 ηχεία για να ακούσω ένα κομμάτι μουσικής!

Μήπως είναι υπερβολή? ....Λέω τώρα.....
15?

11 δορυφόρους χρειάζεται το φουλ σετάπ άτμος (7 το φτωχό) και 5 δορυφοράκια το πολυκάναλο sacd.

Αυτά είναι τα πρότυπα, αν τα βρίσκετε υπερβολικά είναι προφανώς δικό σας ζήτημα να το σκεφτείτε και να κάνετε όπως νομίζετε..

Τα πρότυπα όμως, είναι ξεκάθαρα.

Περισσότερα δορυφοράκια, αν τα χρειάζεσαι, λόγω αποστάσεων ακρόασης και διαστάσεων χώρου, είναι άλλη συζήτηση.

Last edited:

Reaction score
968
εάν περιοριστούμε αποκλειστικά στην ακρόαση μουσικής, νομίζω ότι αποτελεί θέμα σοβαρής συζήτησης τι ακριβώς επιπλέον πληροφορίες περιμένει κάποιος να λάβει από το ταβάνι ή από πίσω του.....

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.964
εάν περιοριστούμε αποκλειστικά στην ακρόαση μουσικής, νομίζω ότι αποτελεί θέμα σοβαρής συζήτησης τι ακριβώς επιπλέον πληροφορίες περιμένει κάποιος να λάβει από το ταβάνι ή από πίσω του.....
+εκατοντάδες συναυλίες σε Blu-ray

Αλλά γιατί να περιοριστούμε;

Reaction score
968
+εκατοντάδες συναυλίες σε Blu-ray

Αλλά γιατί να περιοριστούμε;
ok ... όμως έθεσα άλλο προβληματισμό.

Όταν έχεις μπροστά σου τους καλλιτέχνες, ποια ακριβώς audio objects είναι αυτά που σου λείπουν και βρίσκονται πάνω από το κεφάλι σου ή πίσω σου?

Reaction score
6.803
"Ναι ρε DENON δεν θέλω να σας βάλω σε έξοδα για trinov. "

Γιάννη εγώ έχω στήσει 7.2.4 με τον με τον ολοκληρωμένο onkyo TX-RZ3100.
Για να σε προλάβω αυτές οι νέες σειρές έπειτα και την συγχώνευση με την pioneer δεν παρουσιάζουν αυτό το πρόβλημα που έβγαζαν κάποιοι παλιοί ονκυο στον διακόπτη των HDMI.
Κατά τα άλλα αν και είναι δυνατό μηχανάκι προτιμώ τουλάχιστον τα δύο μπροστινά να τα οδηγώ με τελικό. Είναι άλλη η αίσθηση και άλλο το επίπεδο. Μακάρι να είχα και άλλους για να οδηγήσω και τα υπόλοιπα κανάλια.
Τέσπα θα σου πρότεινα αν έχεις την δυνατότητα να αγοράσεις pro av και να παίξεις με τελικούς.
Δεστη και αυτή την εταιρία πάντως έχει ςξαιρετικά μηχανάκια και πολύ καλό software.
Καλή επιτυχία στο proect.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.964
Όταν έχεις μπροστά σου τους καλλιτέχνες, ποια ακριβώς audio objects είναι αυτά που σου λείπουν και βρίσκονται πάνω από το κεφάλι σου ή πίσω σου?
Αυτά έχουν εξηγηθεί πολλάκις, δεν έχουν γίνει κατανοητά;
τι είναι τα wide;
Ηχεία μεταξύ των Front και των surrounds

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.848
Members
38.250
Νεότερο μέλος
paris29