Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
εχω τα 751ui, 951ui, hap ac2 πες τι θες αν μπορω να βοηθησω ή ανοιξε νέο threadΈχει κάποιος γνώσεις χειρισμού του RouterOS της Mikrotik;
Άνοιξε ένα νέο θέμα, όπως είδες είμαστε πολλοί@billpeppas & @minas Σίγουρα θα μετακομίσουμε σε ξεχωριστό thread ή/και σε pm. Θέλω να στήσω ένα VLAN με αυτό και δεν ξέρω πώς.
Πείτε μου τι προτιμάτε - pm ή thread.
Τελικά αγόρασα αυτό σε καλούλα τιμή. Θα βάλω βέβαια επιπλέον ram.Πιθανότατα αυτό συμβαίνει διότι η ισχύς του τροφοδοτικού είναι πολύ χαμηλή για να υποστηρίξει και τα δύο. Ήταν παλιότερα προσφιλής λύση μείωσης του κόστους και σε άλλους κατασκευαστές, όχι μόνον στη Samsung. Αν υπάρχει δυνατότητα, δανείσου και δοκίμασε ένα ισχυρότερο, συμβατό τροφοδοτικό (94W και πάνω), και δες αν εξακολουθεί να απαιτεί off για να φορτίσει.
Μην πάρεις πάλι 17άρι με ανάλυση 1600x900, είναι κοροϊδία πια. Πάρε full HD.
Μάλιστα, αυτό το HP έχει σχετικά ισχυρό επεξεργαστή και IPS πάνελ, τουλάχιστον έτσι λέει.
Αυτό το Samsung είναι GM45 έτσι δεν είναι; Δεν του βάζεις επάνω έναν p8600 - 8700 - 8800; Ο T4500 είναι πολύ αργός. Απ' την αρχή ήταν δηλαδή...Το μοντέλο είναι το R730 με τον T4500
θεωρητικά ναί
Αυτό ακριβώς!Κώστα νομίζω πως λέει repeater (και όπως σωστά λες, δεν κάνουν), αλλά δεν εννοεί αυτό.
Μάλλον θέλει να τα βάλει στο υπόγειο και να λειτουργήσουν ως access point, συνδεδεμένα στην Ethernet. Εφόσον υπάρχει αυτή, οτιδήποτε άλλο θα ήταν παράλογο.
Οπότε, σε αυτή την περίπτωση, λογικά ναι, κάνουν.
Τί έγινε, βρήκες λαπιτόπι με rs232;Έτοιμο παίδες!
Χίλια ευχαριστώ!!!