- Reaction score
- 416
Επειδή δεν έχω ασχοληθεί με linux, η μοναδική λυση είναι να εγκαταστήσω το Linux reader και μετά με κάποιο αλλο clone πρόγραμμα, να γίνει η κλωνοποιηση εφόσον πλέον θα μπορέσουν τα windows να διαβάσουν τον δίσκο;
Προφανώς όχι. Αφαιρώντας αμφοτέρους τους δίσκους, το web interface της συσκευής δουλεύει, έτσι δεν είναι;επισης τα applications κ δεν ξερω αν κ το λειτουργικο συστημα του synology ειναι στον δισκο 1
ναι ετσι νομιζωΠροφανώς όχι. Αφαιρώντας αμφοτέρους τους δίσκους, το web interface της συσκευής δουλεύει, έτσι δεν είναι;
Copy στον καινούργιο δίσκο.
Σε σχέση με τί; Δηλαδή τί θα αντικαταστήσει ως DAC;Έτσι κομπογιαννητικα που λέμε....
Ένα dac teac ud 301 κατά πόσο μπορεί να βελτιώσει το ήχο στο YouTube;
Το να ακούς από you tube με dac η χωρίς dacΣε σχέση με τί; Δηλαδή τί θα αντικαταστήσει ως DAC;
Άλλο σε ρωτάει. Το "χωρίς dac" τι σημαίνει; Την κάρτα ήχου του pc; Και αν ναι, ειναι κάποια επώνυμη; Ή on board;Το να ακούς από you tube με dac η χωρίς dac
Με εξωτερική κάρτα ήχου...μια τής creative περίπου στο πενηνταρικο....Άλλο σε ρωτάει. Το "χωρίς dac" τι σημαίνει; Την κάρτα ήχου του pc; Και αν ναι, ειναι κάποια επώνυμη; Ή on board;
Ως προς το ερώτημα δεν μπορώ να απαντήσω γιατί δεν γνωρίζω το συγκεκριμένο dac. Έτσι γενικά μιλώντας πάντως, ένα αξιοπρεπές dac (δεν εννοώ κάτι εξεζητημένο) προσδίδει αισθητή βελτίωση σε σχέση με μια onboard κάρτα ήχου, ειδικά όταν μιλάμε για ακρόαση με ακουστικά.
Σε κάποιον που θέλει να κάνει το ίδιο, προτείνουν να τα στήσει από την αρχή:ναι ετσι νομιζω
οποτε βαζεις εναν νεο δισκο κανει εγκατσταση το λειτουργικο
απλα επειδη εχω φτιαξει τοσα χρονια τοσες ρυθμισεις κοιταζω εναν τροπο να κανω migrate για πιο ευκολα
περιμενω τωρα απο το support της synology οδηγιες κ εαν γινεται
θα ενημερωσω για οποιον αλλον χρειαστει
Σε laptop σχεδόν δεκαετίας με Windows 10, θέλω να αντικαταστήσω τον HDD με SSD. Ο SSD θα είναι μικρότερης χωρητικότητας από τον HDD (120GB vs 300GB) και δεν θέλω να κάνω clone τον HDD στον SSD.*
Υπάρχει τρόπος να διασφαλίσω ότι τα Windows 10 θα εγκατασταθούν κανονικά στον SSD, χωρίς να ζητούν ενεργοποίηση κτλ;
*Στην ανάγκη θα τον κάνω, δεν έχω πρόβλημα, απλώς προτιμώ την "καθαρή" εγκατάσταση λειτουργικού.
Λένε ότι εάν ακολουθείς την ίδια διαδικασία με τις ίδιες παραμέτρους και περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα, είναι ο ορισμός της παράνοιας... Εξηγήστε μου αυτό:Όχι, αλλά θα γίνει κατά 99.999%. Hint: κλωνοποίησέ τον και κάνε reset του συστήματος στον εσεσντή, καταργώντας τα πάντα, κάτι που ισοδυναμεί με εκ νέου εγκατάσταση.
Εννοείς ότι στο ζητάει κατά την εγκατάσταση, ή μετά την ολοκλήρωσή της;...κι η ταλαιπωρία συνεχίζεται...
Δεν ξέρω τι πήγε λάθος κατά το reset, αλλά διακόπηκε, οπότε αναγκάστηκα να κάνω clean install (Win 10 Pro, 64bit) και τώρα μου ζητάει activation key. Στην πρότερη κατάσταση, είχε αναβαθμιστεί από Win 7 Home Premium, 64bit σε Win 10, χωρίς πρόβλημα.
Τώρα; Τι κάνω;
slmgr.vbs -ato
Καταρχάς, ευχαριστώ για την απάντηση.Εννοείς ότι στο ζητάει κατά την εγκατάσταση, ή μετά την ολοκλήρωσή της;
Στην 1η περίπτωση μπορείς να το προσπεράσεις (I don't have an activation key / Skip)
Στην δεύτερη περίπτωση, διάλεξε "Do this later".
Δώσε του καμιά μέρα συνδεδεμένο στο δίκτυο, είναι πιθανό να κάνει μόνο του την ενεργοποίηση χωρίς πρόβλημα.
Μπορείς να το "πιέσεις", τρέχοντας από γραμμή εντολών διαχειριστή:
slmgr.vbs -ato
ή από τις πληροφορίες συστήματος "Activate now".
Κάθε πρόγραμμα που γράφει οπτικά δισκάκια μπορεί να φτιάξει ISO. Εάν έχεις και κάποιο linux μηχανάκι, είναι πολύ γρήγορο, δυστυχώς δεν έχω δοκιμάσει αν τα Windows χωρίς κάποιο εργαλείο το κάνουν.Το πιο πάνω πρόβλημα, λύθηκε - αγόρασα κλειδί, no big deal.
Για πείτε τώρα, έχω τη σειρά του Command & Conquer σε DVDs. Με ποιο πρόγραμμα μπορώ να τα μετατρέψω τα αρχεία των DVD έτσι ώστε να μπορώ να παίζω τα παιχνίδια σε υπολογιστή που δεν έχει DVD drive (π.χ. NUC);