VLASSIS-S
Sιγμοειδής Νέμεσις
- Reaction score
- 14.059
Κλαψιαρικο κουταβακι. Μην στηλωνεις τα ποδαρακια.
Που είναι;
ξύπνησες μαστροβλάση?Κλαψιαρικο κουταβακι. Μην στηλωνεις τα ποδαρακια.
Κλαψιαρικο κουταβακι. Μην στηλωνεις τα ποδαρακια.
ξύπνησες μαστροβλάση?
το βάζουμε εναλλάξ....Αυτό είναι αντιγραφή.
Το είχε κάνει κάποτε ο abcd προς εσένα, μηδέν πρωτοτυπία!
κάτσε και βρες ποιος το ανέβασε πρώτος να μου φύγει η περιέργεια
Και άλλος στην παρα-ποίηση αρχών του Audio, αποδίδοντας μαγικές ιδιότητες σε ευμεγέθη καβλωδια!Άλλος είναι στην ποίηση και άλλος στην...πίεση.
οι κουκουέδες που έχω φίλους είναι παλικάρια ω ρέ....Κουκουές μου φαίνεται ο αετομάτης.
Φίλος του σεξιστή νταχαρη του προσεβολέα γενετήσιας;
Εγώ kondo Και γουστάρω
Εσύ !!!
κατάλαβα ότι εκεί θα το πήγαινες....αλλά
πιστεύω από αυτά που έχουν ακουστεί...ότι το ριμάπ τα καταφέρνει εξαιρετικά ως προς αυτό...(.το ύψος δηλαδή)
αντιθέτως έχω αμφιβολίες ως προς τα σαράουντ...που έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο
αλλά αυτό μόνο όσοι άκουσαν μπορούν να απαντήσουν και ο Τοολανδρος
Έχω ξαναπεί ότι διαβάζω τα περισσότερα που γράφονται εδώ μέσα χωρίς να ξέρω τον λόγο.....χωρίς να καταλαβαίνω καί πολλά, ίσα πού καταλαβαίνω πόσο έχει εξελιχθεί ολο αυτό το θέμα και που θα πάει ακόμα...
Μπορεί να έμαθα προχτές τι είναι το immersive
Μπορεί ο χρόνος απόκρισης να μην μάθω ποτέ τι είναι....και να μην κάνω ποτέ μέτρησης στον χώρο μου
Από όλα αυτά που έχεις γράψει ενα έχω μάθει.....ότι η αγάπη και η αισθηση τελικά είναι η ίδια......
Απ'όλα αυτά κρατάω την ιστορία με τον Ε.Τ
Αυτό μάλλον είναι που μένει χαραγμένο ανεξητηλα στην μνήμη.... όπως και γω δεν θα ξεχάσω τότε που ήμουν μικρός με είχε αγκαλιά ο πατέρας μου σε αυτά τα ωραία γλέντια που κάναν οι παλιοί ....και σε ένα fischer ραδιοενισχυτη με maxeeder πικ απ και 2 Technics ηχεια που στο τέρμα τσιριζαν....ή ακόμα τις βραδιές πού πηγαίναμε για ψάρεμα με δύο ηχεία και ραδιοκασετοφωνο αυτοκινήτου στη βαρκα
Όσο για τα παλαμάκια που ακούς στο σαλόνι....
Τα τελευταία χρόνια κυνηγάω τις συναυλίες σχεδόν κάθε είδους μουσικής... ίσως μερικά από τα παλαμάκια που ηχογραφούνται να είναι καί δικά μου....
Τα υπόλοιπα περί καλωδίων dac πολυκαναλου είναι μάλλον λεπτομέρειες για να περνά η ώρα και για να σε χαιρόμαστε και μεις.....
Φιλικά πάντα...
σε κάθεΈχω ξαναπεί ότι διαβάζω τα περισσότερα που γράφονται εδώ μέσα χωρίς να ξέρω τον λόγο.....χωρίς να καταλαβαίνω καί πολλά, ίσα πού καταλαβαίνω πόσο έχει εξελιχθεί ολο αυτό το θέμα και που θα πάει ακόμα...
Μπορεί να έμαθα προχτές τι είναι το immersive
Μπορεί ο χρόνος απόκρισης να μην μάθω ποτέ τι είναι....και να μην κάνω ποτέ μέτρησης στον χώρο μου
Από όλα αυτά που έχεις γράψει ενα έχω μάθει.....ότι η αγάπη και η αισθηση τελικά είναι η ίδια......
Απ'όλα αυτά κρατάω την ιστορία με τον Ε.Τ
Αυτό μάλλον είναι που μένει χαραγμένο ανεξητηλα στην μνήμη.... όπως και γω δεν θα ξεχάσω τότε που ήμουν μικρός με είχε αγκαλιά ο πατέρας μου σε αυτά τα ωραία γλέντια που κάναν οι παλιοί ....και σε ένα fischer ραδιοενισχυτη με maxeeder πικ απ και 2 Technics ηχεια που στο τέρμα τσιριζαν....ή ακόμα τις βραδιές πού πηγαίναμε για ψάρεμα με δύο ηχεία και ραδιοκασετοφωνο αυτοκινήτου στη βαρκα
Όσο για τα παλαμάκια που ακούς στο σαλόνι....
Τα τελευταία χρόνια κυνηγάω τις συναυλίες σχεδόν κάθε είδους μουσικής... ίσως μερικά από τα παλαμάκια που ηχογραφούνται να είναι καί δικά μου....
Τα υπόλοιπα περί καλωδίων dac πολυκαναλου είναι μάλλον λεπτομέρειες για να περνά η ώρα και για να σε χαιρόμαστε και μεις.....
Φιλικά πάντα...