- Reaction score
- 77.072
Γιατί ρε γ@μημένε μου κλέβεις το ένα;Ο αλφεε θα γίνει κλαψομούνης. Αν επιτρέπεται.![]()
![Roflmao :roflmao: :roflmao:](/forum/images/smilies/basic/roflmao.png)
Γιατί ρε γ@μημένε μου κλέβεις το ένα;Ο αλφεε θα γίνει κλαψομούνης. Αν επιτρέπεται.![]()
Συγχαρητηρια, του δινεις και υπεραξια.Του έχω έτοιμα 2-3 ακόμα καλέ, αν και αυτό του το φόρεσε άλλος.![]()
Συγχαρητηρια, του δινεις και υπεραξια.
Κυριος για σενα. Τα μαστορα αλλου. Ευχαριστω.
Ο πατέρας μου έλεγε: "όπου αγαπάει παιδεύει"μρε Αλφιε τι τους εκανες, και ειναι πυρ ομαδον τα καλα παιδια![]()
Σαν τι να γίνει...Ααααχ, τι έχει να γίνει μόλις ξυπνήσειιιιιιιι!!1!11!![]()
Σαν τι να γίνει...
Eagle never hunts a fly.
Η αλήθεια είναι ότι δεν τον ξέρω τον άνθρωπο....αλλά για κάποιο λόγο έχω τον έχω στον μυαλό κάπως έτσιΠώς να τον πει;
"Έλα φιλαράκ" η "που' σαι αδερφέ";;
Μπράβο στον Anakin για την ευγένεια και την τυπικότητά του, οι υπόλοιποι είμαστε χύμα στο κύμα.![]()
Αστειεύομαι εννοείται...Η αλήθεια είναι ότι δεν τον ξέρω τον άνθρωπο....αλλά για κάποιο λόγο έχω τον έχω στον μυαλό κάπως έτσι![]()
Κοντά έπεσα;Είναι λίγο διαφορετικός!
ρε Άλφεε...τι θα γίνει?Εε, όχι ακριβώς..
Δεν έχει μαλλιά και είναι πιο όμορφος από αυτόν!.![]()
Στο υποφόρουμ με τα γυαλικάΕσύ έχεις ψηφίσει ότι ακούς πολυκάναλα και μάλιστα immersive τη μουσική σου, έχεις ανοίξει κάποιο thread με παρουσίαση;
εγώ σε προτιμούσα όπως ήσουν....Ναι, είναι καλύτερα έτσι.
Εσύ έχεις ψηφίσει ότι ακούς πολυκάναλα και μάλιστα immersive τη μουσική σου, έχεις ανοίξει κάποιο thread με παρουσίαση;