- Reaction score
- 76.476
Γιατί ρε γ@μημένε μου κλέβεις το ένα; Σε θηλυκό όμως και με εκλεκτό γούστο, έτσι: Kl@psοm0unaΟ αλφεε θα γίνει κλαψομούνης. Αν επιτρέπεται.
Γιατί ρε γ@μημένε μου κλέβεις το ένα; Σε θηλυκό όμως και με εκλεκτό γούστο, έτσι: Kl@psοm0unaΟ αλφεε θα γίνει κλαψομούνης. Αν επιτρέπεται.
Συγχαρητηρια, του δινεις και υπεραξια.Του έχω έτοιμα 2-3 ακόμα καλέ, αν και αυτό του το φόρεσε άλλος.
Συγχαρητηρια, του δινεις και υπεραξια.
Κυριος για σενα. Τα μαστορα αλλου. Ευχαριστω.
Ο πατέρας μου έλεγε: "όπου αγαπάει παιδεύει"μρε Αλφιε τι τους εκανες, και ειναι πυρ ομαδον τα καλα παιδια
Σαν τι να γίνει...Ααααχ, τι έχει να γίνει μόλις ξυπνήσειιιιιιιι!!1!11!
Σαν τι να γίνει...
Eagle never hunts a fly.
Η αλήθεια είναι ότι δεν τον ξέρω τον άνθρωπο....αλλά για κάποιο λόγο έχω τον έχω στον μυαλό κάπως έτσιΠώς να τον πει;
"Έλα φιλαράκ" η "που' σαι αδερφέ";;
Μπράβο στον Anakin για την ευγένεια και την τυπικότητά του, οι υπόλοιποι είμαστε χύμα στο κύμα.
Αστειεύομαι εννοείται...Η αλήθεια είναι ότι δεν τον ξέρω τον άνθρωπο....αλλά για κάποιο λόγο έχω τον έχω στον μυαλό κάπως έτσι
Κοντά έπεσα;Είναι λίγο διαφορετικός!
ρε Άλφεε...τι θα γίνει?Εε, όχι ακριβώς..
Δεν έχει μαλλιά και είναι πιο όμορφος από αυτόν!.
Στο υποφόρουμ με τα γυαλικάΕσύ έχεις ψηφίσει ότι ακούς πολυκάναλα και μάλιστα immersive τη μουσική σου, έχεις ανοίξει κάποιο thread με παρουσίαση;
εγώ σε προτιμούσα όπως ήσουν....Ναι, είναι καλύτερα έτσι.
Εσύ έχεις ψηφίσει ότι ακούς πολυκάναλα και μάλιστα immersive τη μουσική σου, έχεις ανοίξει κάποιο thread με παρουσίαση;