Η σημασία της Κλασικής Μουσικής στην εποχή μας.

Reaction score
6.501
Το αντίθετο.

Αντιλαμβάνομαι πλήρως ότι ακούω με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση μια πολύ μεγάλη ποικιλία μουσικής, και νιώθω ωραιότατα μ'αυτό!

Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να "εντρυφήσω" σε κάποιο μουσικό είδος. Ακούω μουσική μόνο για διασκέδαση και ευχαρίστηση, και μπαίνει μουσική ανάλογη με τα κέφια μου, κάθε στιγμή έχει την δική της μουσική.

Λυπάμαι τον Χρήστο που δεν μπορεί να ευχαριστηθεί και ημισκούμπρια και κλασική, και περιορίζεται μόνο στην κλασική, αλλά αυτός ευχαριστιέται και τουρκικά και δημοτικά που γω δε τα μπορώ, οπότε είμαστε πατσι.

Γενικώς δηλαδή, λυπάμαι αυτούς που έχουν πολύ περιορισμένες μουσικές προτιμήσεις, είτε σε κλασική, είτε σε ροκ ή τζαζ. Βεβαίως μπορεί να έχουν εμβαθύνει πάρα πολύ σε αυτό το είδος, αλλά αυτό με αφήνει παγερά αδιάφορο.

Νομίζω πως όσο πιο πολλά μουσικά είδη μπορείς να ευχαριστηθείς, τόσο πιο ωραία περνάς με τη μουσική.

Επίσης νομίζω πως είναι αδύνατο να σου αρέσουν όλα τα μουσικά είδη, δε γίνεται.

ΥΓ.

Για όλα τα μουσικά είδη, το σετάπ είναι ένα, αυτό που παίζει σωστά.
Δεν υπάρχει ποικιλία σε αυτό το θέμα, ποικιλία υφίσταται μόνο στη μουσική.

Και για τον κινηματογράφο, το ίδιο σεταπ είναι, δεν αλλάζει τίποτα. Άμα παίζει σωστά, θα παίζει σωστά από Μπετόβεν μέχρι ραπ. Δεν κάνουν εξαιρέσεις τα σωστά σεταπ, τα ελαττωματικά κάνουν.
Το "αντίθετο" δεν είναι. Απλά, τώρα, ξεκαθάρισε κάπως το τοπίο. Όσο, όμως, anything goes, έστω και στη βάση του "κέφι μου είναι" και δεν μου καίγεται καρφάκι, πάντα θα ελλοχεύει μια έστω διασκεδαστική έπαρση και μια πολύ προσωπική θέση που δεν βοηθά ουσιαστικά στην όποια απάντηση στο βασικό μας ερώτημα εδώ.
(Πάντως, και η Ρώσικη σαλάτα εύγεστη είναι!)
Σωστά.
Στη μουσική υφίσταται η "άποψη", στα στέρεα δεν υφίσταται. ;)
Η άποψη είναι το φθηνότερο είδος. Όλοι έχουν πολλές (είπε ένας...σοφός)!

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.867
Σωστά.
Στη μουσική υφίσταται η "άποψη", στα στέρεα δεν υφίσταται.
σωστα βαζω 10 υπογραφες
αλλα για να ακουσω τα ημισκουμπρια δεν χρειαζομαι διαστημικο σεταπιον ηχομπαρα τελος
για την 9η θελλω γκειθαν το λεω καλα;
δυο υποβαθυφωνα και δυο δορυφορια μια χαρα ειναι μπαινω στην μουζικ φεραιν

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.196
πάντα θα ελλοχεύει μια έστω διασκεδαστική έπαρση
Δεν νομίζω Τάκη.. :lol:

Η απλή διασκέδαση δεν εμπεριέχει έπαρση, υπό καμία μορφή.

Έπαρση διακατέχει κυρίως τους βαθείς γνώστες ενός αντικειμένου, είτε πρόκειται για στέρεα :tongue: είτε πρόκειται για κάποιο μουσικό είδος, κλασσική ή ροκ αδιάφορο. :gotcha:

Είναι ομολογουμένως πρακτικά αδύνατο να έχεις βαθειά γνώση σε κάποιο αντικείμενο και να μην υπάρχει διακριτή (από τους συνομιλητές σου, όχι από σένα) έπαρση όταν μιλάς γι'αυτό. ;)

Τέλος, να μη ξεχνάμε την έπαρση της σημαίας.:lol:
σωστα βαζω 10 υπογραφες
αλλα για να ακουσω τα ημισκουμπρια δεν χρειαζομαι διαστημικο σεταπιον ηχομπαρα τελος
για την 9η θελλω γκειθαν το λεω καλα;
δυο υποβαθυφωνα και δυο δορυφορια μια χαρα ειναι μπαινω στην μουζικ φεραιν
Μπούρδες.

Ηχομπαρα καλύτερα για την 9η ρε! :gotcha:

Έχει τόσο τραγικό μπάσο σε ραπ, όπως και σε ηλεκτρονική μουσική, που πρακτικά δεν ακούς τίποτα αν δεν έχεις πολύ σοβαρά σαμπ σε αυτή τη μουσική, αφού το 95% της μουσικής μπορεί να είναι μόνο μπάσο!

Μιλάς υποκειμενικά για ένα αντικειμενικό θέμα, ενώ δε δικαιούσαι.8-)

Υποκειμενικά μπορείς να μιλάς μόνο για τη μουσική που σου αρέσει, όχι για το σεταπ.

Last edited:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.572
.. μια μικρη παρεμβαση, αν θελετε, υποκειμενικοτητα στη διασκεδαση.... στη μουσικη καπου ειπαρχουν και τα 2 ...στα ειδη ... μοιωνεται η αντικειμενικοτητα... βεβαια σημαντικο και ο τροπος που εξεταζεται το θεμα, πχ ακαδημαικα, ή καφενετικα.
Ενα αλλο ακομη, ειναι οτι δεν εχουμε ολοι σαφη ορισμο τι ειναι μουσικη, τοσο εντoς οσο και εκτος φορουμ (για μενα, αλλα εγω μαιμου-δεν ειμαι κατι και δεν θελω να γινω κιολας, ενα παραδειγμα τα μπλουζ δεν ειναι παραδειγμα μουσικη, δεν λες "blues music" λες "μπλουζ σκετο χωρις παγο, και το παγο στο ποτηρι με το ουισκι"**ειναι ο ρυθμος blues-αλλα παει εντελως αλλου το πραμα..). 🐒

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.196
Χρήστο, αυτό άμα το ακούσεις σε άτμος:

θα πεις το δεσπότ παναγιώτ.

αυτό κι αν θέλει γκεϊθάιν 16-αρη δορυφόρο να σε τραβάει κλωτσιές στα σπλάχνα..

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.196
το ξερω μρε το ακουω στα 115 ντιπια πρεπει παραπανω;
Ουυυυυυ, θέλει πολύ παραπάνω, και έχει και μπόλικο πράμα στην 1η οκτάβα, που εκτιμώ πως δε το ακούς καθόλου. ;)

Είναι πολύ δύσκολη η πρώτη οκταβα, το 20-30 είναι ακριβό για να βγει, ιδίως σε μεγάλο χώρο, πρέπει να ματώσεις άγρια.

30-40 είναι εύκολο, έρχεται.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.572
... 'γω που δεν εχω ιμερσιβ...το(ν) μπαιζω αλλιως :
το καλο ειναι οτι ακουω με το ενα ακουστικο, και απο το κουφο αφτι.. χιχι..
8-)

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.867
μρε μεγαλο αυτι να σου μια ερωτηξη; θα σου κανω:lol:
Την πρωτη οκταβα τι την αποδιδη καλυτερα
ενα πολυκλωνο καλωδιο η ενα μονοκλωνο, εννοειται καλωδιο Καυκας 4 χιλ :drinks: ;):boast:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.867
Υποκειμενικά μπορείς να μιλάς μόνο για τη μουσική που σου αρέσει, όχι για το σεταπ.
μπα μωρε τι μας λες για οτι μου κα.........νει -οπως λες και συ- θα μιλαω :lol: ;):gamer:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.867
Μιλάς υποκειμενικά για ένα αντικειμενικό θέμα, ενώ δε δικαιούσαι
δια να ομιλω οπως ελεγε ο μακαριτης;;;
καλε ο αστροναυτης που ειναι;

Last edited:

Reaction score
6.501
Δεν νομίζω Τάκη.. :lol:

Η απλή διασκέδαση δεν εμπεριέχει έπαρση, υπό καμία μορφή.

Έπαρση διακατέχει κυρίως τους βαθείς γνώστες ενός αντικειμένου, είτε πρόκειται για στέρεα :tongue: είτε πρόκειται για κάποιο μουσικό είδος, κλασσική ή ροκ αδιάφορο. :gotcha:

Είναι ομολογουμένως πρακτικά αδύνατο να έχεις βαθειά γνώση σε κάποιο αντικείμενο και να μην υπάρχει διακριτή (από τους συνομιλητές σου, όχι από σένα) έπαρση όταν μιλάς γι'αυτό. ;)

Τέλος, να μη ξεχνάμε την έπαρση της σημαίας.:lol:

Μπούρδες.

Ηχομπαρα καλύτερα για την 9η ρε! :gotcha:

Έχει τόσο τραγικό μπάσο σε ραπ, όπως και σε ηλεκτρονική μουσική, που πρακτικά δεν ακούς τίποτα αν δεν έχεις πολύ σοβαρά σαμπ σε αυτή τη μουσική, αφού το 95% της μουσικής μπορεί να είναι μόνο μπάσο!

Μιλάς υποκειμενικά για ένα αντικειμενικό θέμα, ενώ δε δικαιούσαι.8-)

Δεν ανέφερομαι για τις επιλογές σου ως "διασκέδαση" αλλά για τον τρόπο που γράφεις (σε όποιον αρέσουμε και τα υπόλοιπα ωραία που έγραψες αποτελούν εξαίρετο είδος έπαρσης, όχι υποχρεωτικά συνειδητής, αλλά αρκούντως εμπεδωμένη στο να δικαιολογήσεις την "αποψή" σου. Εξ ου και το διασκεδαστικό αυτής).
Η "έπαρση" που διακρίνουν ένιοι "συνομιλητές" στους έχοντες βαθειά γνώση κάποιου αντικειμένου είναι σαφής ένδειξη αδυναμίας ή επηρμένης άρνησης να παρακολουθήσουν τον ομιλούντα.

Reaction score
2.803
Σε αυτό έχεις δίκιο αλλά δεν μπορεί να γίνει κάτι, δεν αλλάζει ο άνθρωπος όταν μεγαλώσει αρκετά..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.204
Members
38.303
Νεότερο μέλος
tagar