Σταύρος Λαγκαδιανός
Το αγοράκι με τα σπίρτα
- Reaction score
- 30.844
Κι ύστερα, ήρθαν οι κουβέρτεςΑλήθεια. Ζέσταμα και στρώσιμο, βασικές αρχές
Κι ύστερα, ήρθαν οι κουβέρτεςΑλήθεια. Ζέσταμα και στρώσιμο, βασικές αρχές
Αυτό και σε εμένα. Είναι η εποχή των αλλεργιών και βουλώνουν μύτες αυτιά όλα. Δε ευχαριστιέμαι τίποτα.Σίγουρα παίζει ρόλο η υγεία ( π..χ. επειδή έχω ένα θέμα με τη μύτη και βουλώνει μερικές φορές, εκεί όλα με ενοχλούν
Τον ρυθμό;Ποτέ το ίδιο, παίζουν ρόλο πολύ παράγοντες! Κ εκεί τέλος πάντων που υποτίθεται ότι ακούς καλά σου πέφτει ένα κωλοτραγοδο κ σου γ@μ@ει όλη τη ψυχολογία, αλλάζεις τραγούδι, ελα όμως που σου έχει μείνει στο υποσυνείδητο κ το ξαναβάζεις κ σιγά σιγά αρχίζεις κ βρίσκεις κουσουρια κλπ κλπ κ αρχίζεις κ ψάχνεσαι κ ξανά διάβασμα κλπ κλπ κ άντε πάλι από την αρχή κλπ κλπ....
Τελικά ακούμε μουσική η τον παίζουμε?
Είναι επειδή η Μαίρη Λίντα ακούγεται θεϊκή ακόμη κι από τρανζιστοράκι! Είτε τραγουδά Μανώλη είτε Μάνο!. . .
Ακουσε όλος ο δρόμος ΜΑΙΡΗ ΛΊΝΤΑ, για κανένα 10 λεπτο.
Ωραία παίζει. Εντυπωσιακά καλά.
ΟΥΦ.
Για δώσε στοιχεία, εγώ έχω μόνο στούντιο ηχογραφήσεις της!Live στο Ηρώδειο είναι Στέφανε. Απίστευτη ηχογράφηση . Από τα καλύτερα Live που έχω ακούσει.
και μετά αλλάζεις τα καλώδια και γίνεσαι τινέιτζερ....Με την παροδο των χρονων καί εμεις αλλά και τα μηχανηματα ''παιζουμε'' χειροτερα διοτι απλουστατα γερναμε...
Ου γαρ ερχεται μόνον...
Το κακό είναι ότι για τα μηχανήματα υπάρχει το service.Με την παροδο των χρονων καί εμεις αλλά και τα μηχανηματα ''παιζουμε'' χειροτερα διοτι απλουστατα γερναμε...
Ου γαρ ερχεται μόνον...