- Reaction score
- 7.877
Ναικαι κατεβαινει κιαλλο ετσι !!!!!!
....μεχρι το 7 αν θυμαμαι καλα
Ναικαι κατεβαινει κιαλλο ετσι !!!!!!
....μεχρι το 7 αν θυμαμαι καλα
Εγώ που το δοκίμασα και μάλιστα στο 1 που έχει τη λιγότερη επίδραση, ήταν σα να κλεισαν τα σαμπ, θεωρώ ότι είναι περιττή προσθήκη στο μενού απ τη στιγμή που αν δεν θες να ενοχλείς απλά χαμηλώνεις τη στάθμη απ το μενού, εκτός αν θεωρούν ότι αυτό είναι πιο γρήγορο με λιγότερα βήματα ρύθμιση και για να μη ξεχνάς μετά και ψάχνεσαι πόσο ήταν η στάθμη, μάλλον αυτό το σκοπό εξυπηρετεί.
Ανάλογα πώς έχεις φτιάξει την αρχική target curve.Εχει κλίμακα απ το 1 έως το 4, η παραπάνω μέτρηση που είναι στο 1; Εν τω μεταξύ όχι μόνο κατεβάζει αρκετά απ ό,τι βλέπω τις χαμηλές αλλά ανεβάζει κι όλας όλες τις υπόλοιπες συχνότητες, τελικά ό,τι άκουσαν τ αυτιά μου το αποτυπώνει κι η μέτρηση, χάλια.
Μα δεν μιλάμε για τέτοιο επίπεδο. εγώ το χρησιμοποιώ με deq on offset 0, lfc -2 βραδυνές ακροάσεις σε ένταση κάτω από -35-10 -5 ενίοτε και στο 0.
2 μήνες τώρα ναι.Εσύ -35 !!!
όλα αυτά κοντά στο 0 δεν έχουν μεγάλη επίδραση. όταν είσαι χαμηλά ακούς έντονα την διαφορά. και εγώ το τελευταίο δίμηνο τα χρησιμοποίησα.Εγώ ταινίες από το Dune στο -10, απ το Netflix στο -5 κι όλα με Deq On, Dynamic volume light, offset 0 και το LFC πάντα κλειστό.
δοκιμασε αλλες θεσεις....ένταση θέλω σιγουρα δε μου αρκεί.Το έχει βάλει -4,5 db το sub.Να το πειράξω απο το μενού του ενισχυτή να κάνω το -4,5 -1,5 ή να πειράξω το level πίσω απο το sub; Για να με ικανοποιεί το μπασο έχω βάλει το bass level πίσω απο το sub στο +13
Το δικό σου sub γιατι ξεκινάει απο τα 0 db;
Η κοιλιά που κάνει στους 40 κύκλους περίπου απο τι μπορεί να είναι; Σήμερα θα δοκιμάσω σε άλλο σημείο να δω αν έχει διαφορά