- Reaction score
- 1.261
Ανεβήκαμε και με το που θα ξεκινούσα την κάθοδο και φυσικά με έπιασε λάστιχο.
Ανέβηκα όμως...
Ανέβηκα όμως...
Με τι set up παίζεις στους campagnolo?Ανεβήκαμε και με το που θα ξεκινούσα την κάθοδο και φυσικά με έπιασε λάστιχο.
Ανέβηκα όμως...
Το ζουμί θέλει φρεσκάρισμα κάθε 3 μήνες ~Tubeless Conti GP5000S TR. Μπορεί να έχω ξεχάσει να γεμίσω ζουμί 5-6-7 μήνες τώρα. Το είδα τώρα και είναι στεγνό. Είχα στο πρόγραμμα τώρα που έχω την άδειά μου να το έκανα αλλά με πρόλαβε.
8αρα έχει; ...τώρα το πρόσεξα!Χρειάζεσαι 1,75mm spacer πάνω στο ελεύθερο πριν βάλεις τη 8άρα κασέτα
"Γνωστή και μη εξαιρετέα..."Πού ήταν η διαδρομή;![]()
Χρειάζεσαι 1,75mm spacer πάνω στο ελεύθερο πριν βάλεις τη 8άρα κασέτα
Ναι, 8άρα. Αύριο έρχεται το 1,85mm spacer που έχουν βάλει όλοι με τις 8άρες. Ή τουλάχιστον, όσοι διάβασα και το έχουν κάνει. Το συγκεκριμένο έχει και "υποδοχές" για τα πιρτσίνια που τώρα βρίσκουν πάνω στα άλλα spacers που έχω βάλει. Υπομονή μέχρι αύριο!8αρα έχει; ...τώρα το πρόσεξα!![]()
![]()
Ναι, ανάλογα κασέτα μπορεί να χρειαστεί έως 2mm για το 11 speed ελεύθερου.8αρα έχει;
Καλοκαίρι με τέτοια ζέστη είναι ζόρικα τόσα χιλιόμετρα στην Κρήτη. Αν την έκανα αυτή τη διαδρομή τώρα, θα ξεκίναγα πρωί, πολύ πρωί...Κλασικά! Έχει και κομμάτια με "καλή κλίση", ανάλογα από ποια μεριά πας (από Περιβόλια προς Θέρισο, ή από Μεσκλά προς Ζούρβα, Θέρισο). Εγώ έκανα χθες 113 χμ, είχα πάνω από χρόνο να κάνω τόσα... θα έκανα και περισσότερα, αλλά με έφαγε η ζέστη (τέτοια ώρα που πήγα να ανέβω Πολυρρήνια βέβαια...)![]()
View attachment 375247
View attachment 375246