Ποδήλατο

Reaction score
1.378
Δεν μου αρέσει που έχουν περισσότερο χώρο και γω Γιάννη κανονικά πατούχια έχω, έχε όμως υπόψιν όλα αυτά που έγραψα παραπάν, σε βάθος χρόνου θα ανοίξουν κατά τη χρήση και στα δικάμ ποδάρια θα είναι βάρκες... Έχουν δίκιο λοιπόν ότι η εταιρία απευθύνεται σε όσους έχουν γενικώς φαρδιά πατούχια.
Εύχομαι σε εσένα να κάτσουν και να είναι το παπούτσι πρώτης επιλογής.
Θα παραμείνω στις θκιέσμ επιλογές, sidi & gearne.
Εψές έτρεξα με τα άσπρα gearne g stilo που πήρα πρόσφατα, στις τελευταίες προπονήσεις ίδρωσα αρκετά επειδή η ατμόσφαιρα είχε κοντά στο 70% υγρασία, μούσκεψε και το παπούτσι και ήδη έχει αρχίσει να αγκαλιάζει όμορφα τα πόδια χωρίς ενοχλήσεις, στη αρχή ως καινούρια ήταν καταπιεστικά σφιχτά, τώρα σιγά σιγά που έστρωσαν σφίγγω όλο και περισσότερο τα boa.
Όπως καταλαβαίνεις θέλω το παπούτσι όσο πχιο εφαρμοστό γίνεται, όταν πατάς δυνατά είναι πολύ σημαντικό να παίζει το πόδι μέσα στο παπούτσι.
To δικό μου είναι Regular υπάρχει και Narrow...Είναι εξαιρετικό στην εφαρμογή. Για το αν ανοίγουν λένε ότι απλά κρατάει την εφαρμογή. Έχει το πλεονέκτημα χρήσης carbon υφάσματος εκεί που πρέπει που δεν χαλαρώνει με το χρόνο.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.846
Όλοι αυτό αναφέρουν, όλα έχουν ενίσχυση εσωτερικά ώστε να μη χάνουν τη φόρμα τους, η πραγματικότητα ομως είναι διαφορετική, μετά από μικρό χρονικό διάστημα τα ποδηλατικά παπούτσια χάνουν τη φόρμα τους.
Κοίτα τη εικόνα παρακάτ, τα πορτοκαλί gearne είναι το παλιό g stilo, 2 γενιές πίσω με αυτό που χρησιμοποιείς (έχω και γω το ίδιο σε μαύρο, το εχω όμως στο χωριό) ήταν το πιο σφιχτό g stilo, αυτός ήταν και ο λόγος που δεν πούλησε τότε. Εγώ το πήρα γιατί ήξερα ότι θα ανοίξει, πλέον δεν το χρησιμοποιώ, κοίτα πως έχει γίνει σε σχέση με το sidi και το λευκό g stilo, σαν βάρκες, άσε που έχει μαλακώσει ο carbon πάτος.
1000014575.jpg

Reaction score
1.378
Όλοι αυτό αναφέρουν, όλα έχουν ενίσχυση εσωτερικά ώστε να μη χάνουν τη φόρμα τους, η πραγματικότητα ομως είναι διαφορετική, μετά από μικρό χρονικό διάστημα τα ποδηλατικά παπούτσια χάνουν τη φόρμα τους.
Κοίτα τη εικόνα παρακάτ, τα πορτοκαλί gearne είναι το παλιό g stilo, 2 γενιές πίσω με αυτό που χρησιμοποιείς (έχω και γω το ίδιο σε μαύρο, το εχω όμως στο χωριό) ήταν το πιο σφιχτό g stilo, αυτός ήταν και ο λόγος που δεν πούλησε τότε. Εγώ το πήρα γιατί ήξερα ότι θα ανοίξει, πλέον δεν το χρησιμοποιώ, κοίτα πως έχει γίνει σε σχέση με το sidi και το λευκό g stilo, σαν βάρκες, άσε που έχει μαλακώσει ο carbon πάτος. View attachment 388260
Ίσως η λύση σου είναι εδώ...Τα περιμένω Δευτέρα και θα σου πω εντυπώσεις. Μπορούν να πλαθούν όσες φορές θες και να εφαρμοστεί στην ουσία στο πόδι σου.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.846
Τα έχω και αυτά υπόψιν Γιάννη, δυστυχώς δεν βρίσκω να τα δοκιμάσω και δυστυχώς θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να δώσω τόσες παράδες. Από ένα σημείο και μετά καταντά αηδία η τιμολόγηση στη ποδηλατική ένδυσης...

Reaction score
23.973
Κοίτα τη εικόνα παρακάτ, τα πορτοκαλί gearne είναι το παλιό g stilo, 2 γενιές πίσω με αυτό που χρησιμοποιείς (έχω και γω το ίδιο σε μαύρο, το εχω όμως στο χωριό) ήταν το πιο σφιχτό g stilo, αυτός ήταν και ο λόγος που δεν πούλησε τότε. Εγώ το πήρα γιατί ήξερα ότι θα ανοίξει, πλέον δεν το χρησιμοποιώ, κοίτα πως έχει γίνει σε σχέση με το sidi και το λευκό g stilo, σαν βάρκες, άσε που έχει μαλακώσει ο carbon πάτος. View attachment 388260
Εμ, ποδάρια είναι αυτά που έχεις η βάρκες ; :D

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.362
Members
38.689
Νεότερο μέλος
s channel